Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Majorsgatan 16

Centrum/City MALMÖ

2 795 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Majorsgatan 16

Antal rum 3 rum
Boarea 87,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 3304
Våning 3, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 795 000 kr utgångspris
Avgift: 4 787 kr/mån ink, vä, va, kabel-tv
Andel i föreningen: 2,34871%
Andel av årsavgift: 2,34871%
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1979
Energideklaration Utfärdad

HALL

Inbjudande hall som renoverades 2020 med plats för avhängning av ytterkläder och även en inbyggd garderob direkt in till vänster med massor med plats för förvaring. Ljus pergo laminatgolv som är genomgående i hallen och sovrummen. Väggarna är vita släta väggar.

KÖK

Stilrent kök från Ikea, renoverats 2019 i grått med full maskinpark, utrustat med: kombinerad och integrerad kyl och frys, ugn (Ikea-kulinarisk), häll, fläkt och integrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror är från Ikea. Marmoleumplattor i rutigt mönster och vita släta väggar.

SOVRUM

Härligt ljus från gårdens stillsamma innergård. Väggarna går i ljus blåa toner och golvet är ljus pergo laminatgolv . Ytskikten gjordes 2020 i detta rum.

SOVRUM 2

Ljus pergo laminatgolv, vita väggar och klädgarderob. Perfekt som sovrum eller kontor. Ytskikten gjordes 2020 i detta rum.

BADRUM

Helkaklat badrum med stora vita kakelplattor i högglans på väggar och svart/vit rutigt klinkergolv. Badrum renoverats 2018 är utrustat med tvättmaskin, duschväggar i glas, handfat, handdukstork, badrumsskåp samt WC.

VARDAGSRUM

Ekparkett och vita släta väggar. Vardagsrummet är väl tilltaget med flertal olika möblerings möjlighet. Rummet förlängs tack vare den mysiga balkongen med trätrall.

Renoverad funkis favorit mitt i city!

På fantastiskt läge precis vid Malmö city finner vi denna varsamt renoverade 3-rumslägenhet om 87 kvadratmeter.
Ta dig ut genom porten och direkt finner du utbudet av stadens butiker, caféer och restauranger. Mer centralt blir det inte! Lägenheten är renoverad och är belägen på tredje våningen med hiss från markplan. Här njuter ni av en välplanerad planlösning med ljusa ytskikt och mysig balkong mot lugna Majorsgatan utanför. Kort och gott en renoverad trea där bekvämligheten sätts på hög nivå. Här har ingenting lämnats åt slumpen utan här går både stil och funktion hand i hand och det är både ljust och väl tilltagna ytor. Lägenheten följer en röd tråd med både renoverat kök, badrum och ytskikt. Välplanerad planlösning med stora härliga rum och balkong ut mot den lugna Majorsgatan. En cityvåning med lugnt läge i stadens verkliga centrum! Varmt välkomna på visning!.

Förening

Majorsgatan 16

Förening

Brf Brita 14

Allmänt om föreningen

Brf Brita 14 tillträdde fastigheten 2017-12-22 och ligger i city. Föreningens hus har adresserna Majorsgatan 12-16 och Amiralsgatan 7. Föreningen äger fastigheten/tomten. En bostadsrättsförening i hjärtat av Malmö, nära till stadens puls, grönområden och närheten till havet. En oas mitt i centrum.

Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen eller via www.brfbrita14.se

Tv och bredband

Föreningen har kabel-TV via Comhem. Basutbudet ingår i avgiften.
Internet: Tecknas själv av boende. Föreningen har grundavtal med Comhem och Telia.

Parkering

Föreningen har 37 garageplatser på Majorsgatan 12 som hyrs ut till medlemmar till en kostnad om 550 kr/månad, kösystem tillämpas. Möjlighet till parkering finns även i närliggande P-huset Anna.

Renoveringar - utförda och planerade

Renoveringar byggnaden Amiralsgatan 7:
1982: Utfördes en större renovering av byggnaden som avsåg renovering av tappvattenstammar, avloppsstammar, värmeledningar, radiatorer, el, värmecentralen samt ny mekanisk frånluftsventilation.

Renoveringar byggnaden på Majorsgatan 12-16:
1992/1996: Fönsterrenovering.
2003: Hiss Majorsgatan 16.
2009: Hiss Majorsgatan 14, Byte av garageport.
2011: Hiss Majorsgatan 12.
2011-14: Uppdatering av maskinell utrustning tvättstugan.
2017: Byte av undercentral.
2019: Relining av avloppsrör.
2020: Renovering av innergården.

Framtida underhåll:
Uppdateringar av ventilationssystemet i delar av byggnaden. Eventuellt byte av fönster samt tak mot gården, finns ej några beslut i dagsläget på om och när detta i så fall ska ske.


Föreningen vill ha in anmälan från bostadsrättsinnehavare innan arbete påbörjas som avser mer omfattande renoveringar av lägenheten, exempelvis vid badrumsrenoveringar, köksrenoveringar och ingrepp i bärande konstruktion.

Övrigt

Föreningens gemensamma utrymmen:
Tvättstuga, bastu, motionsrum/pingisrum, innergård,

Tvättstuga:
I föreningen finns en tvättstuga på markplan med två tvättmaskiner, en torktumlare, en mangel samt två torkrum.

Gemensam lummig innergård vilken erbjuder trätrall, utemöbler, lekplats och grill att nyttja fritt.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Centrum/City är en av Malmös mest aktiva platser när det kommer till uteliv och shopping, det finns även lugnare ställen på östra sidan av stadsdelen. Denna stadsdel består av lägenheter, både bostadsrätter och hyresrätter. Det är en väldigt mysig miljö då husen sträcker sig tillbaka till 1558 med Thottska huset. En av de få stadsdelarna i Malmö som har bevarat sina gammla byggnader.

Närservice

I Malmö city hittar du många möjligheter till aktiviteter, all shopping oavsett om du gillar köpcentrum eller mysiga gatubutieker hittar du det mesta i denna del. Det finns även gym av diverse olika kedjor som nordic wellness och fitness24seven. När det kommer till resturanger finns det många bra alternativ oavsett om du vill ha billig gatumat eller fin resturangmat.

Kommunikation

Kommunikationen i Malmö centrum är optimal då du har Centralstationen väldigt nära där nästan alla busslinjer passerar, det finns även tillgång till tåg där du kan välja att åka över till Danmark eller resa till andra städer i Sverige som Stockholm eller Göteborg.

Övrigt

I Malmö centrum finns det även möjlighet för uthyrning av trampbåt under sommartid. I närheten av Centrum ligger även Malmöhus slott som även är södra Sveriges största museum med bla. Konst och andra antikviteter.

Bilder

Visa alla

HitCounter