Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Lugna gatan 1

Lugnet Malmö

2 945 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Lugna gatan 1

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 88,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 9-900-1-0019
Våning 7 av 7, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 945 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 4 205 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv, prel. el, bostadsrättstillägg
Andel i föreningen: 0,37965%
Andel av årsavgift: 0,37609%
Tillträde Enligt överenskommelse
Allmänt
- Säljaren disponerar i dagsläget över ett källarförråd om cirka 4-5 kvm.

- Föreningen har ett gemensamt elavtal och debiterar denna lägenhet 100 kr per månad för el. Detta räknas sedan av per kvartal och man betalar då mer eller mindre beroende på enskild förbrukning.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1979
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 28 oktober 2009
Energiprestanda: 119 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Lärkan 9
På fantastiskt läge precis vid Malmös gågata finner vi denna varsamt renoverade 3-rumslägenhet om 88 kvadratmeter. Ta dig ut genom porten och direkt finner du utbudet av stadens butiker, caféer och restauranger. Mer centralt blir det inte! Lägenheten är totalrenoverad och är belägen högst upp i huset med hiss från markplan. Här njuter ni av en välplanerad planlösning med fri sikt och fantastiskt ljusinsläpp, inglasad balkong på hörnläge och dubbla badrumsmiljöer med tvättmöjligheter. Kort och gott en renoverad trea där bekvämligheten sätts på hög nivå. Här har ingenting lämnats åt slumpen utan här går både stil och funktion hand i hand och det är både ljust och väl tilltagna ytor. Lägenheten följer en röd tråd med både renoverat kök, badrum och ytskikt. Välplanerad planlösning med stora härliga rum och balkong i optimalt sydvästläge. En cityvåning med lugnt läge i stadens verkliga centrum! Varmt välkomna på visning!

Lägenheten disponeras enligt följande;

Entré
Med hiss från markplan upp till sjunde våning välkomnar en rymlig hall med säkerhetsdörr från Daloc, som lämnar plats för goda avhängningsmöjligheter för hela sällskapet. Här finns även flera garderober där vi kan gömma undan ytterkläderna.

Vardagsrum
Våningens hjärta är det riktigt trevliga och luftiga allrummet. Här välkomnas vi av ljus och rymd tack vare stora fönsterpartier i burspråk som helt insynsskyddat blickar ut över föreningens innergård och takåsar. Här finner ni parkettgolv samt ljusa väggar. Tack vare dess geniala disposition är det inga problem med att få plats med såväl soffhörna samt matrumsmöblemang.

Kök
Påkostad köksmiljö från Italien där man fortsätter på lägenhetens ljusa och stilrena tema. Maskinella utrustningen består av integrerad kyl/frys och diskmaskin från Siemens, samt spishäll och ugn från Gorenje. Alla bekvämligheter man kan behöva finns här och bänkskivan är av exklusiv och hållbar granit. Från köket kliver vi ut på lägenhetens minst sagt fantastiska balkong. Väderstrecket är sydsväst och ligger på hörnläge med fri utsikt över takåsarna mot Triangeln. Praktisk klinker vilar på golvet och inglasningen gör att detta är ett utrymme som kan nyttjas som lägenhetens fjärde rum stor del av året.

Sovrum
Lägenhetens bägge sovrum är ljusa och rymliga med stora, inbyggda garderobspartier som rymmer allt vi behöver förvara. Här möblerar vi både med dubbelsäng och annat önskvärt möblemang. Stora fönsterpartier skänker rummen gott om ljus.

Badrum
Stilrent och modernt badrum med ljusa och fräscha materialval. Stort handfat med praktiskt förvaringsutrymme undertill, WC, duschhörna med glasdörrar samt bekvämligheter i from av kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Gäst-wc
Renoverad gäst-wc i ljusa färgval med snygg tapet på vägg.
Högst upp i huset där vi kan blicka ut över takåsarna finner vi denna smakfullt renoverade trerummare. Vi befinner oss på centralt läge invid Malmös gågata. Ljus och rymd sprirar i lägenheten och pricken över i är den stora inglasade balkongen i optimalt sydvästläge. Varmt välkommen på visning!

Förening

Lugna gatan 1

Förening

HSB Brf Lugnet

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Lugnet är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen innehar marken med tomträtt och nästa omförhandling är 2019.

Fastigheten består av 5 bostadshus med 15 trapphus.
Byggår färdigställande: 1977-78
Föreningen har 225 st lägenheter och 10 lokaler
Samtliga bostadsrätter är utrustade med porttelefon med kamera.

Kabel-tv via Com Hem
Bredband via Bredbandsbolaget eller Glocalnet samt två andra alternativ.

Lägenheterna är fördelade enligt följande:
49 stycken 2 rok
54 stycken 3 rok
84 stycken 4 rok
38 stycken 5 rok

Total lägenhetsyta: 22468 och lokalyta 1984

GEMENSAMMA UTRYMMEN:
Cykelrum.
Cykelförråd.
Fritidslokal.
Gym (kostnad 600kr/året)
Tvättstuga finns i varje hus på källarplan.
Det finns sopnedkast för hushållsavfall på varje våning. Annan källsortering finns ordnat på gatan.

P - PLATSER:
Föreningen har 178 garageplatser till en kostnad av cirka 550kr/mån. Kösystem tillämpas.
Föreningen erbjuder dessutom möjlighet att handtvätta sin bil i garaget.

FASTIGHETENS SKICK
Vatten och avloppsstammarna har undersökts och spolats vid behov.
El: original sedan byggåret
Fönster: 2005 byttes samtliga fönster ut bortsett från fönstren innanför de inglasade balkongerna. I de fönstren satte man endast in nytt glas.
Inga planerade renoveringar i dagens läge.

EKONOMI:
Föreningen syn på ekonomin är god.
I dagsläget finns inga inplanerade avgiftshöjningar. Föreningen höjde avgiften i början av 2008 då tomträttsavgälden omförhandlades.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter