Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Lönngatan 60 C

Lönngården Malmö

795 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Lönngatan 60 C

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 46,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 28
Våning 2 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 795 000 kr utgångspris
Avgift: 3 044 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv
Andel i föreningen: 1,76762%
Andel av årsavgift: 1,68157%
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Nej
Allmänt Säljaren disponerar över två förråd. Ett på vind och ett i källare.

Månadsavgfiten är fördelad enligt följande:
Grundavgift 2268 kr
Obligatoriska tillägg 595 kr

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1945
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 16 mars 2010
Energiklass: -
Energiprestanda: 166 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Raden 10
Välkommen till denna ljusa och trivsamma tvåa i välskötta Brf Grängeshus. Välplanerade kvadratmeter bjuder på en genomgående planlösning och härligt ljusinsläpp. Renoverat kök och badrum samsas med detaljer från byggåret. En perfekt förstagångslägenhet för den som vill bo lugnt men fortfarande vill ha nära till centrum. Området kring föreningen är lummigt och grönt och ändå befinner vi oss på kortare cykelavstånd till myllrande stadsliv i exempelvis Malmö city eller Möllevångstorget samt Malmö högskolas olika filialer. Pendlingstrafiken är också god då Lönngatan erbjuder både stadsbussar och regionbussar. Varmt välkommen på visning!

Bostaden disponeras enligt följande:

Hall
Vi välkomnas in i en stor hall med gott om utrymme både för förvaring och avhängning. Här finns en stor klädkammare med snygg och praktisk inredning, samt en inbyggd garderob. Golvet pryds av ett ljust laminatgolv och väggarna är vita.

Vardagsrum
Luftigt vardagsrum med mycket ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet. Vita väggar möter originalparketten i mycket gott skick. Här ges plats till stor soffgrupp men även middagsbord eller annat önskvärt möblemang.

Kök
Här finner vi stilren renovering i form av vita luckor som möter en ljus bänkskiva i laminat och ljus mosaik som stänkskydd. Här fortsätter det ljusa laminatgolvet från hallen och väggarna är vita. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spishäll, ugn och fläkt. Gott om plats ges även för ett större matbord.

Sovrum
Sovrummet ger oss plats för både dubbelsäng och önskad förvaring. Det ljusa laminatgolvet vilar även här och vägarna är vita.

Badrum
Halvkaklat badrum moderna och stilrena färgval. Här har man valt att bevara det mycket hållbara och stilrena inkaklade badkaret och matchat det med ett vackert marockanskt klinker på golv. I övrigt är finns här WC, handfat med underskåp och spegel med hyllor.
Välkommen till denna ljusa och trivsamma tvåa i välskötta Brf Grängeshus. Välplanerade kvadratmeter bjuder på en genomgående planlösning och härligt ljusinsläpp. Renoverat kök och badrum samsas med detaljer från byggåret. Välkommen!

Förening

Lönngatan 60 C

Förening

Brf Grängeshus

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Grängeshus är en äkta förening och förfogar över ett bostadshus med 55 st lägenheter och 3 st lokaler. Tomten är friköpt. Föreningen förvaltas ekonomiskt av Riksbyggen.

FASTIGHETENS SKICK
Vattenstammar: Byttes 1994
Fönster: Renoverades 1998
Tvättstugor: Renoverades 2001
Värmeväxlare: Byttes 2002
Elstammar: Renoverade 2006
Avloppsstammar: Renoverade med relining 2009
Torkrum: Renoverat 2011
Porttelefoner och taggsystem: Nytt 2012
Tvättstugebokning: Nytt system installerat 2012
Trapphus och källare: Målades 2013
Gemensamt elavtal med individuell mätning: Installerades 2013
Brandlarm källare: 2015
Avloppsspolning: 2016
Byte av staket Norra Grängesbergsgatan 2017
Renovering av källargångar Norra Grängesbergsgatan 2017

KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen ska genomföra ett fönsterbyte samt eventuellt renovera fasad och tak. Föreningen håller i dagsläget på att inhämta offerter och något startdatum är ännu inte satt.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Två tvättstugor med torkrum (bokning av tvättid görs genom elektronisk bokning nere i källaren), 2 st cykelförråd, barnvagnsrum samt ett hobbyrum. Det finns en gemensam inhägnad innergård med tillhörande utomhusmöbler.

TV/BREDBAND
TV ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Com Hems grundabonnemang ingår i månadsavgiften. Vill man ha fler kanaler kan avtal tecknas direkt med Com Hem.
Bredband, Leverantör: Com Hem. Avtal tecknas direkt med Com Hem. Det går även att få bredband via telejacket hos bland annat Telia, Tele2 osv.

PARKERING
Boendeparkering längs gatorna Lönngatan samt Uddeholmsgatan.

EL
Föreningen har gemensam el, vilket innebär att man betalar elavgiften (faktisk elförbrukning) direkt till föreningen via månadsavin. Månadsavierna skickas ut kvartalsvis och elförbrukningen debiteras därför med tre månaders fördröjning. Detta är mycket fördelaktigt för de boende.

EKONOMI
Inför kommande renoveringar kommer föreningen ta nya lån vilket kommer leda till en höjning av avgiften, hur mycket är ännu inte bestämt.
Brf Grängeshus har en försäkring för fastigheten genom Riksbyggen och i den försäkringen ingår bostadsrättstillägget. Den behöver alltså boende inte köpa till. Däremot är det viktigt att varje boende har en egen hemförsäkring.

Föreningens hemsida: http://www.brfgrangeshus.se/
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter