Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Lönngatan 4i

Sofielund Malmö

2 795 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Lönngatan 4i

Antal rum 4 rum
Boarea 112,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 21
Ekonomi Pris: 2 795 000 kr
Avgift: 5 455 kr/mån inkl. värme, vatten, kabel-tv och internet.
Andel i föreningen: 5,1914%
Andel av årsavgift: 5,1914%
Pantsatt Ja
Allmänt Nya golv och ytskikt 2015
Eldriven markis och infravärmare på balkongen från 2017
Köket renoverades 2018
Målade staket och balkong 2020

Byggnad

Byggnadsår 1989 & 1994
Energideklaration Finns för närvarande inte
Välkomna till denna otroligt smakfulla och hemtrevliga bostad på centralt läge. Utmärkt planerad med radhuskänsla i och med sina två våningar, två balkonger och grästäppa att nyttja. Våning ett erbjuder bra med sällskapsyta i det rymliga vardagsrummet och det generösa köket som renoverades 2018. Vitpigmenterade massiva furugolv och vita väggar är genomgående på hela våningen. Ifrån vardagsrummet tar ni er ut till den rymliga altanen med eftermiddagssol och härifrån når du även den trivsamma grästäppan.

Trappan från köket tar er upp till våning två där sovrummen finns. Tre sovrum i bra storlek med behagliga färgval på väggarna. Det vitpigmenterade massiva furugolvet är även genomgående på våning två. Från ett av sovrummen finns utgången till den andra balkongen som också erbjuder eftermiddagssol. Utöver sovrummen finns ett badrum med badkar och även en större klädkammare med gott om plats. Varmt välkomna!

Hall

Från markplan välkomnas du in till den rymlig hallen. Mörkt klinkergolv och vita väggar. Trappan leder oss upp till första våningen.

Vardagsrum

Stort vardagsrum med många möbleringsalternativ och stora fönster som ger ett härligt ljus. Här finns också utgången till altanen som erbjuder bra med yta och eftermiddagssol. Trappan ner från altanen leder oss till grästäppan, vitt staket runt med en grind.

Kök

Smakfullt rymligt kök från Ikea som renoverades 2018. Här erbjuds ljusgrå köksinredning, mörkgrå bänkskiva och vitt kakel. Det finns köksutrustning som kyl och frys, induktionshäll, ugn, fläkt samt integrerad diskmaskin. Gott om plats för både mer förvaring och ett stort köksbord.

Badrum 1/ Tvätt

Helkaklat med vitt kakel och svart/vit klinker. Här finns wc, handfat med kommod, tvättmaskin och torktumlare. Bra med förvaring i överskåp.

Badrum 2

Helkaklat med vitt kakel och grå klinker. Det finns här wc, handfat med kommod och badkar.

Sovrum 1

Direkt till vänster efter trappa har vi sovrum 1. Ett rum i bra storlek med plats för mindre säng, garderob och exempelvis skrivbord. Utgång till den andra balkongen, även den med eftermiddagssol.

Sovrum 2

Ett av de större sovrummen. Det finns garderober med skjutdörrar och plats för dubbelsäng. Här bjuds det på snedtak med takfönster.

Sovrum 3

Även detta sovrum är i bra storlek och alternativ till olika möbleringar finns. Snedtak med takfönster.

Smakfull bostad på centralt läge med radhuskänsla

Välkommen till denna otroligt smakfulla och hemtrevliga bostad på centralt läge. Utmärkt planerad med radhuskänsla i och med sina två våningar, två balkonger och grästäppa. Våning ett erbjuder bra med sällskapsyta i det rymliga vardagsrummet och det generösa köket som renoverades 2018. På våning två hittar ni tre sovrum i bra storlek. Vitpigmenterade massiva furugolv är genomgående i hela bostaden och badrum finns på båda våningarna. Föreningen har en trevlig innergård med grönytor och lekplats.

Här bor ni på centralt läge med närhet till det mesta, centrum når du smidigt med en cykeltur eller buss. En kort promenad bort har du Södervärn som erbjuder goda bussförbindelser och Möllevångstorget. På när avstånd har du även Triangelstationen, perfekt för dig som pendlar. Varmt välkomna på visning!

Förening

Lönngatan 4i

Förening

Brf Basen 7

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Basen 7 är en äkta förening som äger fastigheterna Basen 36, 41, 47, 48, 51 och 57 med därpå uppförda byggnader med 24 lägenheten. Föreningen upplåter 23 lägenheter med bostadsrätt och 1 lägenhet med hyresrätt. Byggnaderna är uppförda 1989 och 1994.
Föreningen förvaltas av Bredablick Förvaltning AB.

HUSETS SKICK
Inga större planerade renoveringar i dagläget.
Föreningen tillhandahåller färg till medlemmarna för underhåll av balkong, trappa och räcken samt övriga trädetaljer på fastigheten.

2015 Porttelefoner installeras under september månad och arbetet beräknas avslutas samma månad
2015 Ventilationen bytes i alla badrum
2015 Takrännor bytes, utsprång målades
2013 Trappuppgångar renoverades och nya staket byggdes på gården.
2012 Nya staket byggdes på gården.
2008 En samlingslokal byggdes på innergården.

Planerade renoveringar:
2020 Vissa takfönster ska bytas ut.

För mer information se årsredovisningen.

EKONOMI
Föreningen månadsavgifter är oförändrade sedan 2015. Inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget.
Föreningen tar enligt stadgarna ut en överlåtelseavgift om 1 183 kr/lägenhet och en pantsättningsavgift om 465 kr/pant.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Kabel-TV via Com Hem, ingår i avgiften.
Bredband via Com hem tillhandahålls via Samfälligheten som föreningen är en del av och är i dagsläget kostnadsfri. Det är samfälligheten som avgör huruvida den fortsatt ska vara kostnadsfri.

PARKERING
Föreningen förfogar över 20 individuella garage som går att nyttja för 450 kr/mån. Separat kö råder till dessa. I övrigt gäller boendeparkering i området.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Gemensamma grönytor, gemensamhetslokal som går att hyra och lekplats finns på innergården. Till varje lägenhet hör ett förråd beläget på baksidan.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2020-07-30. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning
Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter