Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Lagmansgatan 6b

Borgmästaregården Malmö

1 595 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Lagmansgatan 6b

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 40,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 21-2155-4-424-6
Våning 15 av 17, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 595 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 2 539 kr/mån inkl värme, VA, kabel TV samt bredband
Andel i föreningen: 0,13368%
Andel av årsavgift: 0,13368%
Tillträde Enligt överenskommelse
Allmänt - Säljaren disponerar över ett källarförråd idag.

Byggnad

Byggnadsår 1965-67
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 16 december 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 86 kWh/m² (Atemp) och år
På femtonde våningen finner ni här förutom en magnifik utsikt en välplanerad bostad med parkettgolv, kök i ljusa kulörer och rymligt sovrum. Med en smart planlösning samt goda förvaringsmöjligheter erbjuds ni här ett hem med stilfull karaktär där känslan av ljus och moderna materialval infinner sig så fort man stiger in genom dörren till er nya bostad. Med en luftig planlösning bor ni här på femtonde våningen med fri utsikt över Öresund och Malmös västra delar. Välkomna på visning.

Hall:
Redan när ni öppnar dörren slås ni av den magnifika utsikten över Öresund. Parkettgolv samt vita väggar. Här finner du gott om avhängningsutrymme samt förvaringsmöjligheter i fyra garderober.

Kök:
Ett kök i ljusgrå nyans. Grå luckor i original med smarta förvaringsmöjligheter, bänkskiva i rostfritt samt parkettgolv. Vitt kakel ovanför diskbänken är en fin kontrast till de grå luckorna. Här njuter ni av ett ljust och luftigt kök, perfekt att umgås i och inta middagen eller frukosten ut mot den fria utsikten. Platsbyggt bord som lämnas kvar om så önskas.

Vardagsrum:
Vardagsrummet kan man inte annat än imponeras av. Är du den som uppskattar när ett rum är ljust och luftigt har ni funnit rätt. Med ekparkett och vita väggar och fri utsikt är detta rum helt klart bostadens hjärta. Här kan en generös soffgrupp och matplats få plats om så önskas. Med ett brett fönsterparti och fin utsikt i symbios med ljusa toner är detta det perfekta vardagsrummet.

Sovrum:
Sovrummet är ypperligt placerat även här vita väggar samt ekparkett.

Badrum:
Badrummet är halvkaklat med klinkers i grå/beige ton och kakel i vitt. Här finner ni ett badrum som är ljust och funktionellt med badkar, handfat samt spegel och högskåp som ger bra förvaringsmöjligheter.
Äntligen är en fantastisk lägenhet på 15:e våningen ledig! Ni som letar efter ett välplanerat boende har här chansen! Högt upp i huset finner ni denna insynsskyddade bostad med en inglasad balkong som erbjuder en slående utsikt över Öresund och Malmös västra delar. Välkomna på visning!

Förening

Lagmansgatan 6b

Förening

Hsb Brf Domaren

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen HSB Brf Domaren är en äkta förening och även en certifierad HSB-förening. Föreningen förfogar över åtta hus från 1965 med sammanlagt 463 lägenheter. Samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt. För den ekonomiska förvaltningen svarar HSB. Läs mer på www.hsb.se/malmo/domaren. Föreningen äger marken.

HUSETS SKICK
Föreningen utför kontinuerligt löpande underhåll där behovet finns.
Tak är i bra skick.
Fönster är i bra skick.
Ventilationen sågs över 2012.
Fasader tvättades 2013.
Stamrenovering pågår just nu i form av relining och sluttiden för detta är lite olika beroende på de olika husen. Detta påverkar såldes inte ytskikten i badrummen och renovering av badrum krävs inte. För mer info kontakta föreningen. I hus 6B och 6A är detta klart.
Vattenledningsrören och radiatorerna är utbytta 2016.

EKONOMI
Höjningar är inplanerade enligt följande de kommande åren.
2017 3% höjning.
2018 3 % höjning
2019 3 % höjning
2020 3 % höjning
2021 3% höjning

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningens medlemmar har tillgång till en stor, lugn och lummig gård med både sittplatser och lekplatser. Föreningen har även en föreningslokal som kallas Träffpunkten som finns tillgänglig för föreningens medlemmar att hyra för en kostnad om ca 400 kr/kväll. Ett övernattningsrum finns att hyra för ca 300 kr/natt. Gemensam tvättstuga finns i källaren och miljöhus finns på gården. Flertalet aktiviteter som Boule, Bridge och Dart finns att tillgå för medlemmarna.

TV- OCH INTERNETANSLUTNING
Tv: Föreningen är ansluten till kabel-TV via ComHem och basutbudet ingår i månadsavgiften.
Bredband: Varje lägenhet i Brf Domaren har en bredbandsanslutning som ingår i HSB BoLina-nätet.
Föreningen har tecknat ett avtal om gruppanslutning för bredband 100/10 Mb och IP-telefoni med Bredband 2. Kostnaden för detta är ca 81 kr/mån och debiteras alla lägenheter i föreningen som en särskild avgift på den månatliga avin.
Eftersom föreningen ingår i HSB Bolinas nät så kan medlemmarna välja en annan av HSB Bolinas bredbandsleverantörer (gruppanslutningsavgiften på 81 kr/mån måste dock ändå betalas).

PARKERING
Föreningen tillhandahåller 207 utomhusparkeringsplatser. Kostnad ca 100:- kr /månad.
Tillsammans med Brf Notarien har Domaren en garagesamfällighet med 242 garageplatser. Kostnad ca 300:- kr/månad för medlemmar i Notarien och Domaren. Kontakta Fastighetskontoret tel 96 42 12 för hyrning av parkerings- och garageplatser.

EL-SCHABLON I AVGIFTEN
På avgiftsavierna debiteras även en beräknad kostnad för elförbrukningen, d.v.s. en s.k. el-schablon. Detta beroende på att föreningen fr.o.m. 2007 har infört enhetsmätning för elektricitet. Föreningen betalar abonnemangsavgiften och på så sätt blir det billigare för medlemmarna. Lägenhetsinnehavaren betalar månadsvis direkt till föreningen, via sin avgiftsavi, endast sin beräknade elförbrukning. En gång per kvartal sker en avläsning på den verkliga förbrukningen och medlemmen krediteras eller debiteras för den verkliga förbrukningen. Säljs en bostad innan detta, sköter föreningen en avläsning tidigare.

FÖRENINGENS HEMSIDA
www.hsb.se/malmo/domaren

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering