Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kulladalsgatan 28a

Kulladal Malmö

1 495 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kulladalsgatan 28a

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 80,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1315 (1002)
Våning 1 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 495 000 kr
Avgift: 4 186 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv, el, bredband, bostadsrättstilläggsförsäkring
Andel i föreningen: 0,15416%
Andel av årsavgift: 0,15%
Driftskostnad 3 588 kr/år
varav
El: 3 588 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar Driftkostnaderna är ungefärliga och beror på val av försäkringsbolag samt energiförbrukning. Den angivna elen ingår i månadsavgiften, säljaren betalar 299kr/mån i förskott. En gång per år läser föreningen av elen och innehavaren betalar därefter utifrån förbrukningen.
Allmänt --Säljaren disponerar idag över ett källarförråd.
--Elen är totalt omdragen i lägenheten utfört av behörig elektriker. Jordfelsbrytare är installerad av föreningen.
--Idag disponeras lägenheten som 4 rok, i lägenhetsförteckningen står den skriven som 3 rok.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1966
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 7 maj 2009
Energiprestanda: 128 kWh/m² (Atemp) och år
Allra längst ner på Kulladalsgatan utan biltrafik saluför vi nu en helrenoverad lägenhet att flytta rakt in i som erbjuder ett fantastiskt modernt boende, genomgående planlösning, stilren placering på gaveln med inglasad balkong och utsikt från tre väderstreck, 2 toaletter, vita, släta väggar, fina ytskikt, totalrenoverat badrum, modernt kök och omdragen el. Detta i ett barnvänligt och grönskande område med flertalet lekplatser, närhet till dagis, skola, kommunikationer, Mobilia, Svågertorp, Hyllie och direkt anslutning till Kulladals idrottsplats. Stabil förening med god ekonomi, lediga parkeringsplatser och med möjlighet att spela minigolf i området.

Hall
Rymlig hall med goda avhängnings möjligheter samt klädkammare. Hallen binder samman samtliga rum och ger god överblick över lägenhetens disposition. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger mörkt, slitstarkt klinkergolv som sträcker sig ut till köket.

Vardagsrum
Generöst vardagsrum, placerat på gaveln, vilket ger rummet många fönster för härligt ljusinsläpp. Väggarna är vita och på golvet ligger ett fint, oljat ekparkett. Vardagsrummet erbjuder plats för stor soffgrupp samt arbetshörna utan att det känns trångt.

Kök
Renoverat kök som erbjuder en smakfull och stilren inredning med gott om plats för förvaring, arbets-avlastningsyta samt sittplatser i matsalsavdelningen för minst 6 personer. Köket renoverades 2007 och är utrustat med vitvaror såsom infälld spishäll, ugn i arbetshöjd, rostfri fläkt med utsug, inbyggd diskmaskin och rostfri kyl och frys. Rummet har vita väggar och mörkt klinkers på golvet.

Badrum
Tidlöst och uppdaterat badrum, renoverat 2009 utfört av fackman enligt säljaren. Badrummet erbjuder vitt, matt kakel i kombination med svart klinker. Badrummet är utrustat med snygg kommod med förvaring, spegelskåp med belysning, wc, dusch med infällningsbara glasväggar samt vattenburen handdukstork.

Gästwc
Nyrenoverad gästwc med vita väggar och mörkgrå klinkers. Här återfinns wc, vask och spegel.

Sovrum 1
Det första sovrummet har vita väggar och mörkare laminat på golvet. Fönsterna vetter ut mot grönområde och här finner ni utgång till den inglasade balkongen. Plats finns för garderober och dubbelsäng.

Sovrum 2
Det andra sovrummet har vita väggar, ljusrosa fondvägg och mörkt laminatgolv. Rummet är lättmöblerat med fönster och utgång till balkongen. Rummet erbjuder fri utsikt mot grönområde.

Sovrum 2/Kontor
Ursprungligen användes detta rum som en stor klädkammare. Idag har säljaren utökat rummet och använder det idag som ett sovrum. Väggarna är vita med en rosa fondvägg och mörkt laminatgolv.

Inglasad balkong
Inglasad balkong i västerläge. Vita väggar och trevligt teakgolv som ingår i köpet. Balkongen erbjuder utsikt över fotbollsplan, fritt från insyn. Plats för soffgrupp eller cafésätt.

--Upplysning från säljaren: rullgardiner, micro och lös inredning i klädkammaren ingår inte i köpet. Köksblandaren har lågt tryck. Det finns 2 glasdörrar till vardagsrummet i källaren.
Stilren, ljus & genomgående hörnlägenhet med modernt kök & smakfullt renoverat badrum. Ett fräscht hem i mycket gott skick en trappa upp med fri utsikt över fotbollsplan & inglasad balkong i västerläge. På populärt område med goda kommunikationsförbindelser. Nära matbutiker, skolor & shopping!

Förening

Kulladalsgatan 28a

Förening

Hsb Brf Per Albins Hem i Malmö

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN
Brf Per Albins Hem är en äkta förening och består av 692 bostadsrättslägenheter, 14 lokaler varav 2 st bostadsrättslokaler och 12 st hyresrättslokaler.
Husen byggdes 1966. Den ekonomiska förvaltningen sköts av BoNea och den tekniska förvaltningen av HSB.

PARKERING
Föreningen har 226 st utomhusparkeringsplatser och 399 st garageplatser med separat kösystem. I övrigt råder boendeparkering. Enligt föreningen finns utomhusplatser lediga för tillfället, dock kö till garagen. Detta kan ändras efterhand som medlemmar flyttar. Parkeringskostnad:
P-plats vid gata: 107 kr/månad
P-plats på p-däck: 107 kr/månad
Husvagnsplats: 107 kr/månad
Varmgarage: 319 kr/månad
Kallgarage: 212 kr/månad
MC-garage: 212 kr/månad
Mopedgarage: 107 kr/mån

INTERNET
Kabel-TV: Föreningen är ansluten till kabel-TV via Com Hem, där basutbudet ingår i månadsavgiften.
Internet: Föreningen är ansluten till bredband via Bredband 2. Det kostar 69kr/mån för höghastighetsnät, vilket ingår i månadsavgiften.

UTFÖRDA RENOVERINGAR
Fasad: renoverades 1986.
Fönster: 1982 byttes fönster och glaspartierna på balkongerna 1991. 2007 tätades fönster i trevåningshusen.
Tak: renoverades 2000.
Trappuppgångar: renoverades 2006.
Tvättstugor: renoverades 2008. Har digital bokning.
Gård: utemiljön och gården fräschades upp och lekplatsen vid Kulladalsgatan 24 blev färdigställt 2013.
Elstammar: byttes 2015/2016.
Värmeanläggning: 2016 installerades ny värmeundercentral samt nya radiatorer.

PLANERADE RENOVERINGAR
2017 kommer en OVK besiktning genomföras av ventilationssystemen. Inom en 10 års period planeras en renovering VA-stammar. I dagsläget är inga beslut tagna om hur det kommer utföras.
2017 planeras installation av postboxar. Dessa förväntas vara i bruk april 2017.
2017 Planeras även målning och installation av ny belysning på vindar samt underhåll av miljöhus.
2018/2019 Planeras byte av hissmaskiner och diverse underhåll/målning av garage/parkering.

Stamrenovering planeras längre fram men hur det kommer att utföras är inte bestämt.


EKONOMI
Föreningen har mycket god och välordnad ekonomi. Planerade avgiftshöjningar är:
2018 2 %
2019 2 %
2020 2 %

GEMENSAMHETSANLÄGGNINGAR
Den gemensamma tvättstugan är belägen i källaren och är utrustad med fyra tvättmaskiner, två torktumlare, ett torkrum och en mangel. På Kulladalsgatan 14 finns ett gym som kan användas till en kostnad om ca 100 kr/månad och per person. På Kulladalstorget 7 finns en lokal att hyra (50 personer) till en kostnad om ca 700 kr/gång och på Kulladalsgatan 30 finns en lokal (30 personer) att hyra till en kostnad om ca 400 kr/gång. Cykelrum och barnvagnsrum finns beläget i källaren.

Föreningen har under 2017 gjort en övernattningslägenhet tillgänglig på Kulladalsgatan 26B. Denna går att boka av föreningens medlemmar mot en avgift på 300kr/natt. Föreningen har en fin och grönskande gård med vackra planteringar, goda grillmöjligheter och gemensamma utemöbler. Det finns även en boulebana och lekplats.
Föreningen har även en uppskattad studie- och fritidsverksamhet med anordnande av diverse aktiviteter och grupper som medlemmarna kan delta i om så önskas, dock är alla aktiviteter inte kostnadsfria.

TILLÄGGSFÖRSÄKRING
Föreningen har tecknat ett gemensamt bostadsrättstillägg. Denna försäkring ingår i månadsavgiften.

KOLLEKTIVT ELAVTAL
Som boende i föreningen behöver man ej teckna ett eget elavtal utan denna debiteras varje månad på lägenhetens månadsavgift. Kostnaden baseras på föregående års elförbrukning och avräknas vid varje årsskifte efter faktisk förbrukning. Genom detta avtal minskar innehavarens fasta elnätskostnad.

ÖVRIGT
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Området

I området finns Kullavångens förskola och Per Albin hems förskola. Kulladalsskolan för ålder 6-12 år. Kulladals idrottsplats är hemmaplan för fotbollsklubben Kulladals FF.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter