Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Krutmeijersgatan 2A

Hästhagen Malmö

2 495 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Krutmeijersgatan 2A

Antal rum 3 rum
Boarea 68,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 18
Våning 1 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 495 000 kr
Avgift: 4 563 kr/mån ink va, vatten, kabel & internet.
Andel i föreningen: 2,4304%
Andel av årsavgift: 2,47304%
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadsår 1953
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 23 april 2019
Energiklass: D
Energiprestanda: 97 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 114 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Adjutanten 1

HALL

Vi välkomnas in i huset genom den öppna och ljusa hallen där plats för avhängning och förvaring finns. Klinker på golv och vita väggar.

BADRUM

Rymligt badrum utrustat med dusch, WC, handfat med kommod och spegelskåp. Helkaklade väggar och klinker på golv.

KÖK

Köket är har gott om förvaring bakom svart glansiga luckor med grått kakel ovanför bänkskivan i ek. Köket är utrustat med integrerad diskmaskin, kombinerad kyl/frys och inbyggdmikro. Här har man goda arbetsytor och även plats för en mindre matsalsgrupp. Väggarna går i vitt och golvet är i mörk klinker.

SOVRUM

Sovrum med plats för säng och förvaring, skrivbord eller annat som önskas. Ekparkettgolv och vita väggar.

VARDAGSRUM

Luftigt och rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp från det stora fönsterna. Detta maffiga rum erbjuder en rad olika möbleringsmöjligheter. Rummet har ljus tapet på väggarna och klassiskt ekparkett på golvet.

SOVRUM

Sovrum med plats för säng och andra valfria möbler. Härifrån har man utsikt över grönskan utanför fönstret och inget granne som kan se in. Ekparkettgolv och moderna mörkgröna väggar.

Renoverad och inflyttningsklar gaveltrea på Hästhagen!

Välkomna till denna fantastiska 3:a en halv trappa upp. Här erbjuds välplanerade rum med generös storlek som ger en rad olika möblerings- och planeringsmöjligheter utifrån de behov du har.
Köket är stilrent och lättskött med svarta köksluckor och gott om arbetsytor samt plats att sitta och avnjuta en härlig middag. Rymlig hall leder oss in i det mindre sovrummet där vi finner härligt ljus och rymd. Vardagsrummet är stort med plats för både soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet hittar vi in i det stora sovrummet som i dagsläget disponeras som ett barnrum.
Denna lägenhet är utan tvekan redo för inflyttning!

På Hästhagen bor du på lugnt och skönt läge med närhet till allt man kan önska. Pildammsparkens gröna omgivningar runt knuten och på kort promenadavstånd finns Ribersborg med strand och hav. Citys hela utbud av butiker och restauranger finns också på kort promenadavstånd och för den som pendlar finns goda kommunikationsmöjligheter från Triangeln och flertalet stadsbussar precis utanför. Varmt välkomna!

Förening

Krutmeijersgatan 2A

Förening

HSB BRF Adjutanten i Malmö

Tv och bredband

Föreningen har med start 2021 tecknat sig för ett bredband om 1000/1000 till en kostnad av 70 kr per månad. (ingår i avgiften.) Via Bredband2.

Kabel-TV är via ComHem, ingår i avgiften.

Parkering

I området finns boendeparkering till en kostnad av 20kr per dag.
Föreningen har 8st parkeringsplatser samt 10st garageplatser.
Ang. kö se Parkering och Garage

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Tomträtt Avtalet ska omförhandlas 2024. Till dess kommer vi ha oförändrad avgäld. När avtalet löper ut kommer vi att erbjudas att teckna ett tomträttsavtal enligt gällande lag. Vilket innebär en upplåtelse o 60 år med 40 åriga förlängningsperioder. Enligt ett sådant avtal regleras tomträttsavgälden vart tionde år. Föreningen höjde med 3% 2020/2021, kommer troligen inte höja till nästa årsskifte.

Renoveringar - utförda och planerade

2007/2016-Tvättstugor (en stor och en liten) samt torkrum renoverades.
2011-Vatten och avloppsstammar byttes
2015- Tak, Fasad och Fönster renoverades under
2020- Radiatorer och tillhörande värmeledningar preliminärt planerade till att bytas
2021- Cykelramp

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Hästhagen är en skol- och bostadsområde i Västra Innerstaden. I området ligger det två gymnasieskolor, Malmö Borgarskola och Sankt Petri. I området finner vi även förskolor samt en högstadieskola. Området består främst utav flerbostadshus som byggts mellan 1910-1940-talet.

Närservice

Från Hästhagen har man aldrig långt till olika slag av rätter från världens alla hörn. I områdets norra del hittar vi även Simhallsbadet där man som privatperson kan motionssimma om vardagarna. På andra sidan Regementsgatan finner vi Malmö stadsbibliotek. Här kan man avnjuta en härlig fika med en fängslande bok.

Kommunikation

Längst Regementsgatan i norr går busslinje 4 som går sträckan, Bunkeflostrand till Stora Bernstorp. till öst har vi Fersens väg, där vi hittar busslinje 1 som går mellan Elinegård och Kristineberg strax utanför Oxie. Vi har även regionsbuss 141 som tar dig till Svedala och tillbaka.

Övrigt

Hästhagen ligger placerad mellan Pildammsparken och Slottsparken så närhet till grönska, promenad eller joggingstråk är aldrig långt bort.

Bilder

Visa alla

HitCounter