Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Korsörvägen 6

Dammfri Malmö

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Korsörvägen 6

Antal rum 3 rum
Boarea 74,00 kvm
Föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 45
Våning 3 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Avgift: 0 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, fiberoptiskt bredband och bostadsrättstillägg.
varav
Beräknat antal pers: 3
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Gathus
Byggnadsår 1948/1949
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte

Hall

Vi välkomnas in i en luftig hall med gott om förvaring till vänster i hallen i klädkammare och ytterligare avhängningsmöjligheter. Väggarna pryds i vitt och på golvet ligger ett grått laminatgolv.

Kök

Till höger om hallen finner vi köket som erbjuder matplats för 4 personer. Köksinredningen går i vita luckor och arbetsbänk i komposit. Köket är utrustat med induktionshäll, ugn, kyl/frys, vask och fläkt.

Sovrum 1

Till höger om hallen finner vi ett av sovrummen som erbjuder plats för dubbelsäng och förvaring i garderober. Rummet kan utmärkts användas som ett barn-rum alternativt kontor.

Sovrum 2

Används idag som master bedroom. Här erbjuds plats för dubbelsäng och plats för förvaring i garderober.

Badrum

Rakt fram i hallen finner vi bostadens badrum som är i helkaklat utförande. Utrustat med WC, kommod, spegelskåp och duschhörna.

Vardagsrum

Här finner vi bostadens sällskapsrum som rymmer plats för stor soffgrupp och matbord. Här har vi utgång till bostadens balkong där du kan förgylla årets varma sommardagar.

Mysig hörnlägenhet högst upp i huset!

Just nu förbereds denna härliga trerummare med gångavstånd till både hav och city! Här erbjuds en härlig planlösning med välplanerade kvadratmeter. Lägg därtill sovrum i bra storlek och bra med förvaringsmöjligheter. Som pricken över i:et är bostaden belägen på gavel, vilket genast skapar det lilla extra med ett härligt ljusinsläpp.
I området finner vi allt vardagen kräver i form av matbutiker, kommunikationer och flertal skolor samt förskolor. Detta är ett hem för den som vill ha ett bekvämt och centralt boende, i ett trivsamt område. Här bor du i stabila och välskötta Brf Randers som äger marken.
Varmt välkommen att lämna ditt intresse!

Förening

Korsörvägen 6

Förening

HSB:s Brf Randers i Malmö

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen HSB Brf Randers är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 94 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. I föreningen finns även 7 lokaler, varav 3 är bostadsrättslokaler och 4 upplåtes med hyresrätt (Samtliga uthyrda i dagsläget). Till föreningen hör 4 bostadshus med adresserna Mariedalsvägen 55, Randersvägen 21 och 23, Dammfrigången 4 och Korsörvägen 4 och 6. Föreningen köpte fastigheten 2020 och äger därmed marken. Den ekonomiska förvaltningen sköts via HSB.

HUSETS SKICK
Styrelsen uppdaterar årligen underhållsplanen.

2019: Relining av avloppsstammar
2018: Underhåll av tegelfogar på 4 gavlar samt på samtliga skorstenar.
2014-2015: Totalrenovering av fritidslokalen.
2015: Byggdes miljöhus.
2013: Byte av värmecentralen.
2012: Byggdes ny lekplats på innergården.
2009: OVK-besiktning utförd samt nya tvättmaskiner i samtliga tvättstugor.
2006: Renovering av trapphusen.
2007: Spolning av avloppsstammar.
2003: Nya vattenledningar.
2000: Balkongerna byggdes ut och renoverades.
2000: Takrenovering samt elen byttes och och fjärrvärmeanläggningen justerades.
1999/2000: Byte av fönster till 3-glas samt taken lades om.
1985-1986: Byttes avlopps- samt vattenstammar.

Kommande renoveringar:
Föreningen kommer under våren 2021 att foga om fasaderna och dränera husen etappvis. detta beräknas vara klart under 2021. I dagsläget är inga vidare beslut tagna.

EKONOMI
Föreningen höjde inte avgiften inför 2021 och i dagsläget finns inga avgiftshöjningar planerade framåt (2021-01-21). Styrelsen anser att avgifterna i normalfallet ska höjas lite varje år (ca 2-3%) för att undvika stora höjningar enskilda år.

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 190 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 476 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2021.
Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Andelsavgift i HSB kostar 500 kr/person och en årsavgift tas ut första året om 300 kr/hushåll.

BOSTADSRÄTTSTILLÄGG
Föreningen har inkluderat bostadsrättstillägget i sin försäkring. Detta innebär att den enskilde bostadsrättsinnehavaren inte behöver ha detta tillägg till sin hemförsäkring.

TV/INTERNET
Föreningen är ansluten till TV via ComHem och grundutbudet ingår i avgiften.
Bredband levereras via Ownit, hastighet 100/100 Mbit/s ingår i avgiften.

PARKERING
I föreningen finns 2 parkeringsplatser som i dagsläget hyrs ut till en av bostadsrättslokalerna. I övrigt råder boendeparkering i området.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns tvättstugor i samtliga hus i källaren, dessa är utrustade med tvättmaskiner, torktumlare och antingen torkskåp eller torkrum.

Föreningen har en festlokal som finns tillgänglig för medlemmarna att hyra till en kostnad om ca 200 kr/gång (för utomstående är kostnaden 500kr). Lokalen finns på Korsörvägen 4B. I föreningen finns även en bastu i källaren på Mariedalsvägen 55 B/C (kostnadsfri användning för medlemmar). Dessutom finns en hobbylokal på Randersvägen 21.

I föreningen finns även en grönskande och mycket välskött innergård som erbjuder både öppna gräsytor, lekplats, sittplatser och grillmöjligheter.

I källaren finns även cykelförråd.

ÖVRIGT

För mer information besök gärna föreningens hemsida: www.hsb.se/malmo/brf/randers

Ovanstående uppgifter är inhämtade av säljaren samt berörd förening 2021-01-21. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter