Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Köpmansgatan 14

Malmö

625 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Köpmansgatan 14

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 51,70 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1032
Våning 3 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 625 000 kr utgångspris
Avgift: 3 095 kr/mån inkl. värme, VA & kabel-TV
Andel i föreningen: 0,042091%
Andel av årsavgift: 0,042091%
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1946
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 3 juli 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 148 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Grunden 4
Varmt välkomna till denna trivsamma tvåa på ljust läge högt upp i huset. Lägenheten är rymlig har gott om utrymme i alla rum. Här bjuds vi på ett otroligt väl omhändertaget hem som genomgick en totalrenovering 1989 då hela föreningen blev renoverad. Lägenhetens två franska balkonger är underbara att kunna öppna upp sommartid. Vi har en stor matvaruaffär snett utanför porten och på några minuters avstånd finns flera olika busslinjer som tar oss runt om hela Malmö.
Området kommer inom de närmaste åren att genomgå en stor förändring. Nya bostadshus ska byggas och även förskola tillsammans med en park som man kommer kunna se från lägenhetens fönster. Titta gärna närmare i bilagda planbeskrivning samt översiktsbild på området.
Varmt välkommen på visning!

Bostaden disponeras enligt följande:

Entré:
Vi kliver in i en ljus och öppen hall, utrustat med en smart garderob för att gömma undan ytterkläder. Väggarna är ljusa och på golvet ligger plastmatta i ljus kulör.

Kök:
Vi välkomnas av ett stort och välplanerat kök. Här finns gott om både förvarings- och arbetsytor. Skåpinredningen är klassiskt vit och möter vitt kakel tillsammans med bänkskiva i både laminat och praktiskt rostfritt stål. Ljusa väggar och ljusa plastgolv i sällskap med stort fönsterparti och fransk balkong gör att rummet känns ljust och trivsamt. Maskinell utrustning består av spis med glashäll och ugn (ny 2018), fläkt samt kyl- och frys (ny 2018). Plats ges för ett stort middagsbord där vi kan bjuda hem många gäster.

Vardagsrum:
Vardagsrummet är lätt att möblera och det finns utrymme för soffgrupp såväl som matsalsbord eller annat önskvärt möblemang. Även här bjuds vi på stort fönsterparti med en trevlig fransk balkong. Välskött parkettgolv och ljusa tapeter.

Sovrum:
Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Här finns bra förvaring i en platsbyggd garderob. Ljusa kulörer på väggar och golv även här. Sovrummet ligger på lugnt läge med fönster mot enkelriktade Jespersgatan.

Badrum:
Stort badrum i ljusa färgval men naturlig nisch för badkar. Här finns även WC, handfat och spegelskåp. Plats ges även för någon form av förvaringsmöbel.
Varmt välkomna till denna trivsamma tvåa på ljust läge högt upp i huset. Lägenheten är rymlig har gott om utrymme i alla rum. Här bjuds vi på ett otroligt väl omhändertaget hem i ett område som kommer att byggas om och förnyas de kommande åren. Varmt välkommen på visning!

Förening

Köpmansgatan 14

Förening

Brf Vårbohem

Allmänt om föreningen

Brf Vårbohem är en äkta bostadsrättsförening och förfogar över ett bostadshus med 20 lägenheter varav alla upplåts med bostadsrätt. Föreningen äger marken och förvaltas av SBC Förvaltning.

Tv och bredband

Kabel-Tv ingår i månadsavgiften och levereras av Bredbandsbolaget.
Bredband tecknar varje medlem eget avtal hos Bredbandsbolaget.

Parkering

Föreningen tillhandahåller 3 st parkeringsplatser direkt utanför porten. Dessa platser är till för alla medlemmar och principen först till kvarn gäller.
I övrigt tillämpas boendeparkering på gatan vilket innebär att man anmäler sig på Malmö Stad och sedan betalar 15 kr per dag istället för per timme.

Renoveringar - utförda och planerade

1989 genomförde föreningen en totalrenovering av hela huset. Det innefattade både hela fastigheten och invändigt i alla lägenheter. Sedan dess har inga större renoveringar gjorts mer än sedvanligt underhåll.
Just nu undersöker styrelsen möjligheten att investera i en ny portdörr i entren.

Övrigt

Föreningen har en gemensam tvättstuga med två tvättmaskiner och en torktumlare. En av tvättmaskinerna har precis nyligen bytts ut till ny.
Föreningen tillhandahåller en lokal för medlemmar att kunna boka och nyttja vid exempelvis ett större evenemang alternativt om man har gäster som sover över. Kostnad för att hyra lokalen har inte beslutats om i nuläget.
Det finns en trevlig innergård att nyttja sommartid och här finns även möjlighet att parkera cykel. På gården ligger även föreningens sopsorteringsrum.

Då föreningen inte höjt månadsavgifterna på många år gör man nu en höjning med 10 % från och med 1:a april 2019. I övrigt har föreningen god ekonomi och inga större utgifter ska behövas på sikt.

VIKTIG INFORMATION
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt säljaren. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera alla dessa uppgifter med föreningen. Mäklaren utför ingen undersökning av lägenheten, säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten. Spekulanter uppmanas även att noggrant läsa igenom den juridiska köparinfon.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Närservice

Snett utanför porten ser vi bort mot stora matvaruaffären Özen Allfrukt. Generösa öppettider alla dagar i veckan. På kort promenads avstånd finns även mat- och serviceställen.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter