Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Konsultgatan 6

Södertorp MALMÖ

1 995 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Konsultgatan 6

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 83,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 164
Våning 2 av 8, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 995 000 kr utgångspris
Avgift: 4 644 kr/mån ink. värme, VA, kabel-tv samt bredband
Andel i föreningen: 0,23295%
Andel av årsavgift: 0,23295%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1972
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk till- och frånluft (återv)
Energideklaration
Utfärdad den 31 maj 2018
Energiklass: E
Primärenergital: 116 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Konstruktören 4
Topprenoverad gavellägenhet på våning två med fönster i tre väderstreck! På attraktiva och lugna Södertorp finner ni denna välplanerade, genomgående och renoverade trerummare om hela 83 kvadratmeter med stor inglasad balkong i härligt västerläge. Här erbjuds ett smakfullt och genomtänkt boende som totalrenoverades 2018. Bostaden erbjuder på ett modernt kök, generösa rum, helkaklat badrum med dusch samt gäst-wc. Samtliga ytskikt är i toppskick med genomgående ljusa väggar och gedigna golv. Bostaden har tillgång till en fantastisk inglasad balkong i syd/västläge med fri utsikt över Ärtholmens mysiga koloniområde.

Hall

Välkomnande hall med stilrent klinkergolv och vita väggar. Här finns det goda avhängningsmöjligheter för ytterkläder.

Gästtalett

Helkaklad gästtoalett med grått klinker och vitt kakel. Utrustat med WC, handfat med kommod samt spegel.

Badrum

Helkaklat badrum med samma utförande som i gästtoaletten. Ett rymligt badrum med dusch (vikbara dörrar), wc, handfat med kommod, spegelskåp med förvaring samt rostfri handskstork inkopplat till cirkulerande varmvattensystem.

Kök

Från hallen leds vi in i det renoverade och välplanerade köket med härlig matplats. Modernt kök i vit högglans som matchas smakfullt med ljust kakel och arbetsbänk i mörkare ton. Vitvaror i form av; inbyggd diskmaskin, fristående kyl och frys, infälld induktionshäll, kolfilterfläkt, varmluftsugn och mikrovågsugn i arbetshöjd. Köket upplevs som ljust och luftigt med härliga kvadratmetrar och generösa fönsterpartier. Väggarna är ljusa och på golvet ligger samma klinkergolv som i hall.

Vardagsrum

Ett rymligt vardagsrum med parkettgolv och ljusa vita väggar. De stora fönsterpartierna med djup fönsternisch och marmorskiva ger ett stort ljusinsläpp. Här finns det gott om plats för den generösa soffgruppen och om smaken tillåter så finns det även plats för soffgrupp och matplats om det så önskas. Då lägenheten är en gavellägenhet så skänker det extra fönstret både mycket ljus och en vacker utsikt över det gröna. Från vardagsrummet nås bostadens härlig inglasad balkong i soligt sydvästläge med fria fönsterpartier som kan skjutas fram och tillbaka. Här kan ni förlänga sommaren och njuta av den fria utsikten och blicka ut rakt mot det gröna och Ärtholmes koloniområde. Plats för en härlig soffgrupp eller matplats.

Sovrum 1

Generöst sovrum med parkettgolv och vitmålade väggar. Det stora sovrummet ger plats för dubbelsäng, förvaring och mer därtill om det så önskas.

Sovrum 2

Ett ljust och lugnt sovrum med vitmålade väggar och parkettgolv.

Renoverad gavellägenhet på populära Södertorp - Snart till salu!

Topprenoverad gavellägenhet på våning två med fönster i tre väderstreck! På attraktiva och lugna Södertorp finner ni denna välplanerade, genomgående och renoverade trerummare om hela 83 kvadratmeter med stor inglasad balkong i härligt västerläge. Här erbjuds ett smakfullt och genomtänkt boende som totalrenoverades 2018. Bostaden erbjuder på ett modernt kök, generösa rum, helkaklat badrum med dusch samt gäst-wc. Samtliga ytskikt är i toppskick med genomgående ljusa väggar och gedigna golv. Bostaden har tillgång till en fantastisk inglasad balkong i syd/västläge med fri utsikt över Ärtholmens mysiga koloniområde. Området har närhet till grönområden, shopping, aktiviteter, mataffärer, förskola, skola och goda kommunikationer. Här bor ni ett stenkast från Pildammsparken, Mobilia och attraktiva Hyllie. Hör av dig till mäklaren för intresseanmälan.

Förening

Konsultgatan 6

Förening

Hsb Brf Södertorp

Allmänt om föreningen

Uppgifter är inhämtade av berörd förening 2021-07-14. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tv och bredband

Tv: Föreningen är ansluten till kabel-TV, basutbudet ingår i månadsavgiften.
Föreningen har ett gruppanslutet bredband, vilket innebär att alla medlemmar har 300/300 Mbit/s med möjlighet att beställa 1000/1000 Mbit/s via Sydantenn.

EL
Föreningen har gemensamt el abonnemang. Hushållselen tillkommer på månadsavgiften med en schablonkostnad. Avstämning av verklig förbrukning sker årligen. Efter avstämning kan schablonen komma att justeras.

Parkering

Föreningen tillhandahåller både garage- (324 st) och parkeringsplatser (81st) till föreningens medlemmar. Separata köer tillämpas.
Kostnad för parkeringsplats utomhus: 110 kr/månad
Kostnad för garageplats: 300 kr/månad.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

I dagsläget finns inga inplanerade avgiftshöjningar.

Renoveringar - utförda och planerade

Föreningen utför kontinuerligt löpande underhåll där behovet finns.

2005 - El-central samt jordfelsbrytare installerades i lägenheterna.
2006 - Balkonger byggdes ut och glasades in.
2011 - Fönster renoverades.
2016 - Taket renoverades.
2016 - Hissarna renoverades.
2016 - Renoverades ventilationsaggregat samt uppfördes ett nytt ventilationsrum.

Avloppsstammar och vattenstammar: I dagsläget föreligger inga planer på renovering utan de anses vara i gott skick. Enligt underhållsplanen ligger ett byte av vattenstammar inplanerat 2022 men enligt föreningen kommer detta troligtvis inte bli aktuellt utan tidsramen kommer skjutas framåt ytterligare. Föreningen planerar omläggning av takpapp på garaget, kommer bytas inom ett år.

Övrigt

Fritidsverksamhet i föreningen:
Tyskland- samt Danmarksresor årligen. MFF matcher visar på projektor i föreningshuset vid bortamatcher. På Café söder arrangeras föredrag, underhållning, föreläsningar till unga som äldre. Föreningen har startat ett projekt för barn som kallas Södertorp Unga och har inbjudan till 4-6 aktiviteter årligen. Gym för boende finns tillgängligt i föreningens lokaler för en kostnad av 400 kr/år.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Cykelrum, barnvagnsrum samt gym finns. Gemensamma välutrustade tvättstugor finns i källaren på samtliga hus. Föreningen tillhandahåller även mycket fritids och kursverksamheter i form av bl.a. boule, utflykter, datakurser, släktforskning, Quigong, biljard, teater mm.

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Upplåten med tomträtt. Det 10-åriga tomträttsavtalet löper ut den 31 December 2022.

Området

Södertorp är ett väldigt populärt bostadsområde i Malmö. Södertorp består av många större bostadsrättsföreningar som bildades under 60- och 70-talet. Området är populärt då det är lugnt, nära till stan och enkelt att pendla till/från med buss och cykel. Bland de stora föreningarna på Södertorp hittar du många härliga innergårdar och grönytor, perfekt för att samla familjen för grillkvällen.

Närservice

På Stadiongatan hittar du en av Malmös största Coop-butiker.

Kommunikation

Bor du på Södertorp så kan du via cykelvägar tar dig in till Malmös centrum på ca 10-15 minuter. Önskar du istället ta bussen så kan du enkelt ta stadsbusslinje nummer 6 till Triangeln på under 10 minuter.

Bilder

Visa alla

HitCounter