Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Klubbegatan 4A

Håkanstorp Malmö

1 295 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Klubbegatan 4A

Antal rum 3 rum
Boarea 70,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 122
Våning 2 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 295 000 kr
Avgift: 4 018 kr/mån inkl. Värme, vatten, kabel-tv och internet. Månadsavgiften är fördelad - Avgift bostad: 3 287 kr/ mån och obligatorisk tillägg för värme: 731 kr/ mån.
Andel i föreningen: 0,3119%
Andel av årsavgift: 0,31189%
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår 1960
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 24 april 2018
Energiklass: E
Primärenergital: 127 kWh/m² och år
Välkommen upp till andra våningen där denna genomgående trerumslägenhet är belägen. Här erbjuds bland annat en välplanerad planlösning och inglasad balkong som vetter mot föreningens trevliga innergården.

Här bor du i ett lugnt och omtyckt område. I närheten ligger Värnhem som du tar dig till med en promenad, här finns ett brett utbud av matbutiker, affärer, restauranger och kaféer. En cykeltur bort har du Malmö centrum och det är även goda bussförbindelser. Varmt välkomna!

Hall

Rymlig hall med avhängningsmöjlighet. Ljust tapetserade väggar och laminatgolv.

Kök

Stort kök med gott om arbetsyta och förvaring. Plats för ett matbord med ca 4 platser. Köket har ljusa träluckor, kaklat stänkskydd och bänkskiva i rostfritt. Det finns här köksutrustning som spis, fläkt, ugn, kyl och frys. Tapetserade väggar och laminatgolv.

Vardagsrum

I vardagsrummet finns det plats för både soffgrupp och större matbord. Rummets fönsterparti ger gott om ljus och vetter mot föreningens innergård. Ljust tapetserade väggar och parkettgolv.

Sovrum 1

Sovrum med plats för både dubbelsäng och andra möblemang. I detta sovrum har du utgången till den trevliga inglasade balkongen som vetter mot föreningens innergård. Ljust tapetserade väggar och laminatgolv.

Sovrum 2

Sovrum med plats för både dubbelsäng och andra möblemang. Ljust tapetserade väggar och laminatgolv.

Badrum

Helkakalt badrum med utrustning som wc, handfat, spegelskåp och badkar

Genomgående trerumslägenhet med inglasad balkong

Välkommen upp till andra våningen där denna genomgående trerumslägenhet är belägen. Här erbjuds bland annat en välplanerad planlösning med rymliga rum, inglasad balkong som vetter mot föreningens trevliga innergården och gott om förvaring i form av större klädkammare.

Här bor du i ett lugnt och omtyckt område. I närheten ligger Värnhem som du smidigt tar dig till med en promenad, här finns ett brett utbud av matbutiker, affärer, restauranger och kaféer. En cykeltur bort har du Malmö centrum och det erbjuds även goda bussförbindelser. Varmt välkomna!

Förening

Klubbegatan 4A

Förening

Riksbyggen Malmöhus nr 10

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN
Riksbyggens Brf Malmöhus 10 är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen innehar tomträtten till fastigheterna Kungsliljan 1 och Kattfoten 1. Byggnaderna är uppförda 1960. I föreningen finns det sammanlagt 337 st lägenheter och 15 st lokaler. Lokalerna i föreningen innehåller bl.a. en pizzeria, blomsteraffär samt en frisör.

FÖRVALTNING
Den ekonomiska förvaltningen sköts av Riksbyggen.

TOMTRÄTTEN
Från och med den 1 januari 2021 höjs tomträttsavgälden. Styrelsen har ännu inte beslutat om en avgiftshöjningen av årsavgiften krävs för att klara kostnadsökningen.

GJORDA RENOVERINGAR
1993/94 Fönsterbyte (3-glas).
1997/98 Byte av kall/varmvattenledningar.
2000 Tak omlagt.
2008 Spolning av avloppsstammarna.
2009 Nya grindar till innergården.
2015 Renovering gemensamma utrymmen, installationer, ventilation samt fasadunderhåll.
2020 Relining av avloppsstammarna.
2020 Ovk besiktning i låghusen

PÅGÅENDE ELLER PLANERADE RENOVERINGAR
Balkongrenovering planeras till 2021.

EKONOMI
Inga planerade avgiftshöjningar i nuläget.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Det finns flera gemensamhetsutrymmen i föreningen, bl.a. cykelrum och barnvagnsrum, en övernattningslägenhet att hyra samt en fritidslokal för ca 50 personer. Det finns 2 st tvättstugor belägna i källaren och som nås via trapphuset.

PARKERING
Föreningen innehar 11 garageplatser som kostar ca 375 kr/mån och 160 parkeringsplatser som kostar ca 100 kr/mån. Separat kö råder.

TV/INTERNET
Grundutbud och box från Bredbandsbolaget ingår i avgiften. Föreningen är ansluten till bredband via Ownit (100/100 Mbit) vilket ingår i månadsavgiften till föreningen.

BOSTADSRÄTTSTILLÄGG
Föreningen har tecknat gemensamt avtal gällande bostadsrättstillägget på hemförsäkringen.

Föreningen har en hemsida www.malmohus10.se

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Välkomna till idyllen Håkanstorp. Håkanstorp är ett bostadsområde i stadsdelen norra Malmö. Området uppstod som förstad 1905 långt utanför stadens dåtida gräns. Därefter har bebyggelse tillkommit under olika epoker: Egnahemshus på 1920-talet, villor på 1960-talet, radhus på 1980-talet, samt flerfamiljshus på 1960-talet och 1990-talet. I området finns Karlshögsskolan (F-3) samt Karlshögs Förskola. Kommunikationerna är bra.

Kommunikation

På cykel når du centrum på 7 minuter. Stadsbuss 6 + regionbussar finns på 2 minuters gångväg. Här ges även direktacess till ringvägen.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter