Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Klågerupsvägen 327I

Husie Malmö

1 595 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Klågerupsvägen 327I

Antal rum 3 rum
Boarea 77,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 208027002-0099
Våning 2 av 2, hiss finns ej
Kommentar Loftgång
Ekonomi Pris: 1 595 000 kr utgångspris
Avgift: 4 798 kr/mån inkl. värme, VA, kabel-tv, bredband, garage
Andel i föreningen: 0,58029%
Andel av årsavgift: 0,58029%
Reparationsfond: 243 kr
Pantsatt Ja
Allmänt - Till garaget finns två fjärrkontroller.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1977
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 26 september 2018
Energiklass: E
Primärenergital: 131 kWh/m² och år

Entré

Ljus hall med plats för avhängning samt praktisk förvaring genom en stor klädkammare. På golvet ligger klinkergolv och väggarna är släta och vimålade.

Kök

Väl tilltaget kök med gott om förvaring och arbetsyta. Skåpinredningen går i vitt och kombineras med en mörk bänkskiva samt ett ljusgrått kakel som stänkskydd. I köket ryms en större matplats om 4–6 personer framför stort fönsterparti som vetter ut mot den trevligt grönskande framsidan. Laminatgolv och vita väggar. Flertalet lägenheter i föreningen har delat av köket, och på så sätt möjliggjort ytterligare ett sovrum.

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum med vita släta väggar och samma golv som i kök löper vidare enhetligt i detta rum. Stora fönster samt utgång till balkongen skänker fint ljus i hela rummet. Här ryms större soffgrupp, tv möblemang samt annat möblemang.

Sovrum

Ett rum i bra storlek som rymmer dubbelsängen och nattduksbord. Här får även skrivbord, byrå samt garderob plats. Stort fönster för härligt ljusinsläpp samt vita släta väggar.

Sovrum

Ännu ett rum i bra storlek, som också rymmer dubbelsäng samt större garderober för praktisk förvaring. Vita väggar även här och laminatgolv. Detta rum används i dagsläget till barnrum.

Badrum

Badrum med helkaklade väggar och klinkergolv i stilrena färger. Här finns bubbelbadkar, tvättmaskin, tvättställ med kommod, WC samt spegelskåp.

Balkong

Mysig balkong i sydöst läge och med en härlig utsikt över områdets grönområde. Stillsam och härlig vy.

En rymlig och smart planerad 3:a med en härlig utsikt över föreningens gröning!

Nu ges möjligheten att förvärva en 3:a om 77 kvm på populära och lugna Solängen! Här erbjuds både rymliga rum, stora härliga sällskapsytor, rymlig klädkammare och ett badrum med tvättmöjligheter! En stabil och engagerad förening samt grönskande familjära omgivningar och i närområdet finns goda kommunikationer såväl som närhet till ringvägarna och kranskommunerna, flertalet skolor och serviceutbud.
Här bor du på lugna och barnvänliga Solängen med närhet till förskolor!

Välkommen till visning!

Förening

Klågerupsvägen 327I

Förening

Riksbyggens Brf Solängen 1

Allmänt om föreningen

BRF Solängen 1 är en äkta förening som bildades 1977 i samband med byggnationen. Tomten är upplåten med tomträtt, avtalet omförhandlades under 2017. Det finns totalt 156st bostadsrätter i föreningen samt 3 lokaler som är hyresrätter. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Riksbyggen som även är ansvariga för den tekniska.

GARAGE OCH PARKERING:
I föreningen finns det 158 garageplatser. En garageplats tillhör varje bostad och ingår i månadsavgiften. Det finns möjlighet att hyra extra en parkeringsplats för 150:-/månad. Kösystem tillämpas. Det finns även besöksparkering.

HUSETS SKICK:
2000 Takpappen lades om cirka år 2000 och då byttes även isoleringen ut.
2012 Fasad målades om
2012 Fönster målades om
2015 Tvättstugor renoverades
2016 Garageportar byttes ut och kontrolleras av elektrisk sensor
2016 Markytor renoverades
2017/2018 Underhåll av värmecentral
2017/2018 Montering steniskivor i gamla soprum
2018/2019 Radiatorbyte i bostäder
Anslutning till gemensam fiber
Loftgångsdörrar
2020 Fönsterbyte och byte av dörrar skedde.

2021 Målningsarbete kommer att påbörjas under maj månad och omröstning gällande om föreningen skall ha gemensam el kommer också att ske under maj.


INTERNET OCH TV:
Kabel-TV/Bredband: Föreningen har gemensamt avtal med en obligatorisk kostnad om 129kr/mån, vilket ingår i den presenterade månadsavgiften.

TVÄTTSTUGA
Det finns två gemensamma tvätthus belägna i markplan i huskropp nr 329 och 345. I båda byggnaderna finns två månadstvättstugor med två tvättmaskiner och en veckotvättstuga med en tvättmaskin. Det finns även två stora torktumlare samt två stora torkskåp.

ÖVRIGT:
Medlemmarna har tillgång till solarium (hus nr 345), en bastu (hus nr 345) och en festlokal (hus nr 345, till en kostnad på runt 250kr) till förfogande efter bokning hos vaktmästaren. Låst cykelförråd finns i hus 207 samt låst barnvagnsförråd. Miljöstation i området. Olika aktiviteter och engagemang arrangeras året om, såsom gemensam grillning på sommaren, höstfest och div mindre resor. Oftast till självkostnadspris.
I avgiften ingår även bostadsrättstillägget till hemförsäkringen, brandsläckare och brandfilt

ÅRSAVGIFTEN:
I dagsläget finns inga planerade avgiftshöjningar.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter