Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Karolingatan 30

Vita Höja Malmö

1 750 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Karolingatan 30

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 85,00 kvm
Föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 10
Våning 4 av 9, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 750 000 kr utgångspris
Avgift: 4 760 kr/mån inkl. kabel-tv (basutbud), bredband, värme, fast elnätsavgift
Andel i föreningen: 0,30501%
Andel av årsavgift: 0,30856%
Reparationsfond: 5 764 kr
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1969
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 4 mars 2019
Energiklass: E
Energiprestanda: 116 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 142 kWh/m² och år

Hall

Välkommen in i den rymliga hallen med vitmålade väggar och träimiterat plastgolv. Här finns gott om plats för att hänga ytterkläder och förvaring med tre platsbyggda garderober.

Sovrum 1

Ett av lägenhetens sovrum med plastmatta och ljusa väggar. Utsikt över grönområden ger en trivsam känsla.

Sovrum 2

Stort sovrum med klädkammare. Utsikt över grönområden bidrar till trivseln. Väggarna har ljus tapet och golvet är av klassisk fiskbensparkett.

Kök

Köket är rymligt med fina arbetsytor. Här är även gott om plats för förvaring. Intill fönstret finns plats för matsalsmöblemang för 4-6 gäster.

Vardagsrum

Stort och härligt vardagsrum med fönster i två väderstreck. Här finns utgång till den generösa terrassen. Väggarna är vita och på golvet finns klassiskt parkettgolv.

Badrum

Badrummet är med sitt fönster ljust och trevligt och har plats för dusch, toalettstol, kommod med spegelskåp och här finns också en tvättmaskin. På golvet finns blå våtrumsmatta och på väggarna ljus våtrumstapet.

Gästtoalett

Gäst-wc med toalett, handfat och spegel. Väggarna med konstnärligt motiv och golvmatta i plast.

3:a på Vita Höja med stor potenial i grönskande omgivningar!

!!! OBS FÖRHANDSVISNING SÖNDAG 19/9 KL 13:45. KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR BOKNING AV VISNING !!! Nu finns möjlighet att förvärva en rymlig, genomgående, 3:a belägen på våning 4 med stor inglasad balkong! Utsikt över den gröna innergården med fint ljusinsläpp från tre väderstreck. Hiss från markplan ger fin bekvämlighet. Här finns möjligheter att skapa ett hem utefter smak och tycke i en stor och stabil förening, bland grönskande omgivningar. Närhet till serviceutbud samt kommunikationer in till city såväl som kranskommunerna tack vare närliggande ringvägarna gör at du bor lugnt men med närhet till det mesta!
Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Förening

Karolingatan 30

Förening

Riksbyggens Brf Vita Höja

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN
Brf Vita Höja bildades 1969 och föreningens fastigheter är uppförda samma år. Föreningen består av 6 niovåningshus med totalt 324 bostadsrätter fördelade på 1:or-3:or, samt affärslokalerna vid Höja centrum. Föreningen äger marken.

Föreningens gård är ett mycket attraktivt grönområde. På gården finns möjligheter till allehanda rekreation, t.ex. boulespel, grillning, fotboll, lekplatser eller bara avkoppling vid någon av föreningens många möblerade utemiljöer.

FÖRENINGSLIV
Föreningens fritidskommitté arrangerar ett flertal aktiviteter för medlemmarna varje år, t.ex. bussutfärder, dans- och grillkvällar, allsång, loppis, julmarknad m.m. Medlemmarna i föreningen har även möjlighet att vara med i olika studiecirklar, i föreningens regi. Föreningen har ett eget välutrustat gym, som är kostnadsfritt för medlemmarna att använda. Det finns även ett solarium i föreningen, i vilket man kan sola till självkostnadspris. Föreningen tillhandahåller även fastighetsskötare som medlemmarna kan ringa.

HUSETS SKICK
Föreningen följer en underhållsplan.
Gjorda renoveringar:
1984 Fönster med ytterbåge i aluminium
1994 Fasad
2011-2012 Byte av garageportar. Avfallstankar till sopsortering med sopsugar installerade i källare. Avloppsstammar spolade.
2014 Totalrenovering värmecentraler med nya värmeväxlare och reglerutrustning. Även radiatorventiler är utbytta och elementen renspolade.
2015 Injustering av värmesystem och byte av värmeväxlare.
2016 Takfläktar är bytta.
2018 Relining av avloppstammarna och ny belysning.

KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen planerar för ett takbyte, men när är ännu inte bestämt.

PARKERING
För tillfället är det fri parkering (1 st tillstånd per lägenhet). Nya kontrakt kommer att skrivas och ny hyra för p-platser kommer att bli 60kr/mån. Hyran gäller fr.o.m. 1/1-21
Garage: Ny hyra fr.o.m. årsskiftet 2020/2021= 175kr/mån. Just nu pågår arbete med att göra parkeringsplatserna större. Efter det kommer föreningen att ta fram ett annat upplägg för betalning och kösystem för p-platserna.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns ett kostnadsfritt gym, gemensamhetslokal, bibliotek och hobbyrum. I varje hus som föreningen har finns det en tvättstuga med tillhörande mangelrum, torkrum och torktumlare. Tvättstugor är renoverade för några år sedan och är i fint skick.

KABEL-TV/INTERNET
Föreningen är ansluten till kabel-TV via Com Hem. Basutbudet ingår i månadsavgiften. Internet kan erhållas via Com Hem. För mer info om utbud och priser, besök www.comhem.se.

AVGIFTSHÖJNINGAR
I dagsläget finns inget beslut taget.

Föreningen tillåter delat ägande.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2021-03-25. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga P-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter