Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Jägersrovägen 17a

Västra Kattarp Malmö

845 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Jägersrovägen 17a

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 77,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 86
Våning 4 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 845 000 kr
Avgift: 4 350 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv
Andel i föreningen: 0,43208%
Andel av årsavgift: 0,43197%
Driftskostnad 10 200 kr/år
varav
El: 7 200 kr
Försäkring: 3 000 kr
Beräknat antal pers: 3
Tillträde Enligt överenskommelse
Allmänt - Till lägenheten hör ett källarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1957
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 17 juni 2009
Energiprestanda: 143 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Tuplanen 1
Välkommen högst upp på fjärde våningen till en ljus gavellägenhet med en välplanerad och genomgående planlösning. Från den inglasade balkongen i söderläge kan man njuta av den fria utsikten över lugna Kattarp. Med ett nyrenoverat badrum från 2012 samt ett fräscht kök från 2008 denna bostad inflyttningsklar. Detta är ett billigt boende i en stabil förening! Välkommen på visning!

Entré:
Vi kliver in i en hall med ljusa väggar samt laminatgolv. Vi erbjuds goda avhängningsmöjligheter samt förvaring i form av garderober som löper längs hela väggen.

Kök:
Fräscht kök från 2008 med vitmålade väggar samt ljus laminat på golv. Köket erbjuder en generös arbetsyta tack vare de två bänkskivorna, vitt kakel ovan arbetsbänken. Köksluckorna följer kökets ljusa ton och bidrar med ett bra förvaringsutrymme. Utrustning ges i form av: spis, kyl/frys samt diskmaskin.

Vardagsrum:
Stort och rymligt vardagsrum med ljusinsläpp från två olika vädersträck. Här finns det plats för stora möblemang samt matbord om så önskas. På väggarna sitter en ljus tapet och på golv ligger ljus laminat. I direkt anslutning med vardagsrummet når vi den inglasade balkongen i söderläge.

Sovrum:
Stort sovrum med ljust tapetserade väggar samt laminat på golvet. Här finns gott om plats för den större dubbelsängen om så önskas. Bra med förvaringsmöjligheter i form av garderober.

Sovrum:
Återigen ett sovrum med generösa ytor där både säng och möblemang får plats. Ljusa väggar och laminatgolv.

Badrum:
Helkaklat badrum från 2012. Väggarna är kaklade i grått och på golvet vilar svart klinkers. Badrummet har ett bubbelbad och i övrigt är det utrustat med WC, tvättställ, tvättmaskin med inbyggd torktumlare samt badrumsskåp med spegel.
Välkommen högst upp på fjärde våningen till en ljus gavellägenhet med en välplanerad och genomgående planlösning. Från den inglasade balkongen i söderläge kan man njuta av den fria utsikten över lugna Kattarp. Med ett nyrenoverat badrum från 2012 samt ett fräscht kök från 2008 denna bostad inflyttningsklar.

Förening

Jägersrovägen 17a

Förening

Riksbyggens Brf Tulpanen

Allmänt om föreningen

Riksbyggen Brf Tulpanen är en äkta förening och har 285 bostadsrätter samt 12 lokaler med hyresrätt. Fastigheterna är uppförda 1957 och kommunen äger marken. Tomträttsavtalet löper fram till och med 2017-12-31. Bostadsrättstillägg ingår i fastighetsförsäkring. Det innebär att man som bostadsrättsinnehavare inte behöver ha detta tillägg i sin hemförsäkring.

HUSETS SKICK
Fönster är renoverade under 90-talet
Tak: Utbytt 2002.
Fasad: Plåtfasad, renoverad 2006-2007.
Vattenstammar och avloppsstammar i kök är utbytta 2008. Vattenstammar i badrum är ej utbytta. Inget planerat i dagsläget gällande avloppsstammarna.
Elcentralerna byttes 2008
Tvättstugorna renoverades 2014
Trapphusen renoverades under 2015.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Separata cykelgarage kan hyras.
Sopsortering i miljöhus
Föreningen har en nyligen iordningställd övernattningslägenhet som går att hyra för 200kr/dygn
Nyrenoverad bastu på Jägersrovägen 7B. Nyckel finns att kvittera ut på expeditionen för en engångskostnad på 200 kronor.
Fritidslokal finns på Jägersrovägen 11C. Här finns biljardbord, darttavlor och bordtennisbord. Nyckel finns att kvittera ut på expeditionen för en engångskostnad på 200 kronor.

GARAGE- OCH PARKERINGSPLATSER
Föreningen har garageplatser för ca 360kr, 55 p-platser 110kr samt carportplatser för ca 190kr separat kösystem tillämpas till samtliga platser. Renovering av carportarna blev klart november 2016.

KABEL-TV OCH INTERNET
Kabel TV-leverantör: ComHem.
BREDBAND: Comhem. From 2017-01-01 ingår bredband 100Mbit i månadsavgiften.

AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR
Föreningen höjde avgiften med 2 % from 2017-01-01 och i samband med detta kom bredband om 100Mbit att ingå i avgiften.

ÖVRIGT
Stor och grönskande gård med grillplats, tillgång till gemensamma utemöbler, planteringar, boulebana och lekplats. I närområdet finns det även en basket- och bandyplan och en större lekplats med kasebana, sandlådor och gungor. Källsortering finns på gården. Källsortering finns på gården. Föreningen har en fritids- och studieverksamhet som består av boule, sommarbingo, grillkvällar, dart, pärlbroderi och annat handarbete.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2017.01.19. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter