Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Jägersrovägen 10B

Västra Kattarp/Hindby MALMÖ

1 295 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Jägersrovägen 10B

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 71,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 60
Våning 3 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 295 000 kr utgångspris
Avgift: 4 637 kr/mån ink. värme, VA, kabel-tv och bredband, elnätsavgift samt bostadsrättstillägg. 762 kr av avgiften avser obligatoriskt tillägg
Andel i föreningen: 0,65189%
Andel av årsavgift: 0,65192%
Pantsatt Ja
Allmänt Ägaren disponerar över källarförråd samt matkällare.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1955
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 14 oktober 2019
Energiklass: -
Energiprestanda: 125 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 152 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Hästhoven 8
Varmt välkommen till denna totalrenoverade och genomgående trea på tredje våningen. Lägenheten har ekparkett i alla rum, generöst ljusinsläpp, smakfullt kök och badrum tillsammans med en utmärkt planlösning, lägg därtill gott om förvaring och solsäker västerbalkong. Här bor du i en stabil förening med en härlig och barnvänlig inhägnad innergård. Lägenheten är belägen intill lummigt villaområde och i närområdet finner du goda kommunikationslinjer i form av buss och tåg samt närhet till stormarknad.
Varmt välkommen på visning!

Hall:
Här välkomnas du till en rymlig hall med avhägningsmöjligheter, här finns även en inbyggd garderob och plats för fler garderober om så önskas. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger vacker ekparkett som återfinns i alla lägenhetens rum.

Kök:
Smakfullt renoverat kök från 2019 med gott om förvaring och fullt utrustat med rostfria vitvaror. De vita skåpsluckorna matchas snyggt med en mörkgrå laminatbänkskiva och stora grå kakelplattor. Utrustningen består av kombinerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, ugn, induktionshäll, fläkt och mikrovågsugn. Med en generös storlek på köket finns det plats för ett stort matbord för fyra personer. Väggarna är stilfullt vitmålade och golvet utgörs även här av ekparkett.

Vardagsrum:
Här har du ett stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp och med balkong i västerläge. Rummets generösa storlek gör att det finns plats för både soffa och matsalsbord om det önskas. Väggarna är vitmålade och golvet utgörs av parkett.

Sovrum 1:
Lugnt och skönt sovrum som vetter in mot föreningens innergård. Här finns gott om förvaring i form av inbyggda garderober. Väggarna är även här vitmålade och golv som utgörs av parkett.

Sovrum 2:
Sovrum med plats för både säng och kontorsdel om så önskas. Här finner du också förvaring i form av två garderober. Även här ligger den vackra ekparketten och väggarna är vitmålade.

Badrum:
Fräscht och smakfullt renoverat badrum från 2017 då föreningen utförde stambyte. Väggarna är helkaklade i vitt kakel som matchas med grå klinker på golvet. Badrummet är utrustat med dusch, wc, handdukstork, handfat samt spegelskåp.
Varmt välkommen till denna totalrenoverade och genomgående trea på tredje våningen. Lägenheten har ekparkett i alla rum, generöst ljusinsläpp, smakfullt kök och badrum tillsammans med en utmärkt planlösning, lägg därtill gott om förvaring och solsäker västerbalkong. Här bor du i en stabil förening med en härlig och barnvänlig inhägnad innergård. Lägenheten är belägen intill lummigt villaområde och i närområdet finner du goda kommunikationslinjer i form av buss och tåg samt närhet till stormarknad.
Varmt välkommen på visning!

Förening

Jägersrovägen 10B

Förening

Riksbyggens Brf Malmöhus Nr 7

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN
Riksbyggens Brf Malmöhus nr 7 bildades år 1956 och i föreningen finns det 187 lägenheter vilka samtliga är upplåtna med bostadsrätt och 28 lokaler. Fastigheten är uppförd 1955. Riksbyggen förvaltar föreningen.

PARKERING
Det finns 14 P-platser, kostnad 100 :-/mån och 7 garageplatser, kostnad ca 260:-/mån. Separat kö tillämpas.

EKONOMI
Föreningen innehar marken med tomträtt och avtalet omförhandlas 2025.
Senaste avgiftshöjningen skedde i årsskiftet 19/20, då med 2%.

FASTIGHETENS SKICK
1987 renoverades fönster.
2000 renoverades tvättstugorna
2000 installerades säkerhetsdörrar
2005 byttes taket
2009 Nytt passersystem med tags installerades
2011 renovering av utemiljö med bla lek- och grillplatser
2013 kontroll av värmeanläggning
2017 Stambyte och renovering av samtliga badrum
2017 Översikt av elen och installerat trefas fram till elskåpen i samtliga lägenheter.
2018 Balkongdörrar
2018 Gemensamma utrymmen
2020 Fastighetens värmecentral uppdaterades

KABEL-TV och BREDBAND
Kabel-TV via Bredbandsbolaget. Basutbudet ingår i månadsavgiften. Föreningen har driftsatt bredband från Bredbandsbolaget med fiberkabel samt ip-telefoni. Kostnaden för 100 mbit/s ingår i månadsavgiften.

GEMENSAM EL OCH INDIVIDUELL VARMVATTENMÄTTNING
Föreningen införde gemensam el i föreningen hösten 2017, vilket innebär att de boende endast betalar för förbrukning av hushållsel och slipper den fasta elnätskostnaden.
Planer finns även för att införa individuell varmvattenmätning, men inget beslut är taget i dagsläget.

ÖVRIG INFO
Bostadsrättstillägget ingår i föreningens försäkring och är inget som bostadsrättsinnehavaren måste teckna själv.
Två stycken tvättstugor finns. Det är veckotvättstuga samt en månadstvättstuga. Det finns där två maskiner samt torktumlare i båda. Även torkrum ska finnas. Det finns cykelförråd men inga andra gemensamma lokaler.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2021-03-15. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Överlåtelseavgift

1 163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter