Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Hyllie allé 32B

Hyllie Malmö

2 595 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Hyllie allé 32B

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 76,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1303
Våning 4 av 7, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 595 000 kr utgångspris
Avgift: 4 500 kr/mån
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår 2019
Energideklaration Finns för närvarande inte
Lägenhetens 76 kvadratmeter disponeras enligt följande:

HALL
Via säkerhetsdörr välkomnas vi av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter, två stycken garderober samt plats för sko- och hatthylla. Beige klinker i avhängningsdelen, mattlackad ekparkett i resterande del av hallen och vitmålade väggar.

SOVRUM 1
Via hallen når vi lägenhetens master bedroom som ger plats åt dubbelsäng och extra förvaring om så önskas. Stor klädkammare med skjutdörrar och sovrummet får ett behagligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet. Vitmålade väggar och mattlackad ekparkett.

KÖK
Stort påkostat och extrautrustat kök från Vedum med alla bekvämligheter man kan önska sig. Induktionshäll, integrerad diskmaskin och spisfläkt, kyl och frys i fullhöjd samt infälld ugn och micro. Bänkskiva i sten, extra bred vask och extra höga överskåp är några av tillvalen som har gjorts i köket. Flyttbar köks-ö som kan användas som avdelning mellan kök och vardagsrum eller för extra förvaring. Infällda spotlights i taket, vitmålade väggar och mattlackad ekparkett.

BADRUM
Helkaklat badrum i absoluta toppklass i moderna färger med egna tvättmöjligheter. Badrummet är utrustat med infällda spotlights i taket, en väl tilltagen duschhörna med vikdörrar i glas, tvättställ med vitt underskåp, tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva ovanför samt överskåp. Väggarnas kakel och klinkergolvet går i modernt beigea toner.

VARDAGSRUM
Ett väl tilltaget vardagsrum med ett härligt ljusinflöde från det stora fönsterpartiet. I vardagsrummet finns det utrymme till större soffgrupp och läshörna. Väggarna är vitmålade och samma fina ekparkett som ligger i lägenhetens övriga rum återfinns i vardagsrummet. Från detta rum når vi lägenhetens härliga balkong.

SOVRUM 2
Från vardagsrummet når vi lägenhetens andra sovrum som idag används som kontor men som även kan användas som gästrum eller barnrum. Här finns plats för större säng, arbetshörna eller förvaringsmöbel utöver de platsbyggda garderoberna.

BALKONG
Stor balkong i underbart söderläge med sol under stora delar av dagen, utrymme för möblemang och förvaring.

Nybyggd lägenhet som stod klar 2020 med stor balkong i söderläge!

Varmt välkomna till Hyllie Allé och Brf Hyllie Corner där denna toppmoderna lägenhet väntar på nästa ägare. Via hissen från markplan tar vi oss upp till våning 4 där vi finner lägenheten som bjuder på en genomgående planlösning, takhöjd om hela 270 centimeter, en stor balkong i bästa söderläge samt alla bekvämligheter man kan önska sig av ett modernt boende. I Hyllie bor man i Malmös mest expansiva stadsdel med direkt närhet till shopping, restauranger och matbutiker. Hyllies tågstation tar dig vidare till antingen Köpenhamn, Malmö City eller Lund och bilpendlaren tar sig snabbt ut till både Yttre och Inre Ringvägen. Föreningen har en gemensam takterass som får nyttjas kostnadsfritt av medlemmarna!

Förening

Hyllie allé 32B

Förening

Brf Hyllie Corner

Allmänt om föreningen

BRF Hyllie Corner
Brf Hyllie Corner består av totalt 76st bostadsrättslägenheter 2rok, 3rok och 4rok samt 3st lokaler. Lokalerna hyrs ut och förvaltas av föreningen. Bostadsrätterna fördelas över tre byggnader benämnda Hörnhuset, Parkhuset och Gårdshuset med en gemensam innergård i mitten. Husen är ritade av danska Juul & Frost Arkitekter som har skapat hus med mycket attityd och arkitektonisk finess. I trapphus B i Hörnhuset ligger den gemensamma takterassen med milsvid utsikt över Malmö som är ett riktig tillgång för medlemmarna.

Kortfattat byggnad: Betongstomme i huvudsak, lågernergifönster, fjärrvärme, mekaniskt frånluftsystem med återvinning.

El/varmvatten: Gemensamt fastighetsabonnemang med separat mätning och debitering av förbrukning för respektive lägenhet sker varje månad från föreningen.

Bredband/telefoni/tv: Föreningen kommer att ansluta sig till ett gemensamt fastighetsnät med ett grundutbud för tv, bredband (hastighet 250/100) och anslutning IP-telefoni. Grundavgiften 165kr tillkommer utöver månadsavgiften.

Cykelförråd/förråd: Cykelparkering finns inne på gården och i källardelen tillsammans med en cykelverkstad, barnvagnsförråd och lägenhetsförråd.

Miljörum: finns i Parkhuset.

Parkering: Medlemskap i bilpool ingår i boendet i 5år. Föreningen står för medlemskapskostnaden och bostadsrättsinnehavaren står för kostnaden för nyttjandet av bil genom eget avtal med M (tidigare Sunfleet) En bilpoolsparkering finns vid Parkhuset tillsammans med en handikapparkering. Parkeringsmöjligheter finns i intilliggande garage mot avgift till P-Malmö.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Hyllie är ett område som ständigt växer och förbättras. Ett av Skandinaviens största köpcenter Emporia bjuder på både stora shoppingmöjligheter och många olika restauranger. Här finner vi både arbetsplatser så väll som bostäder och perfekt för pendlare (speciellt för de som pendlar till danmark). Goda buss och tågförbindelser utan att behöva ge upp några bekvämligheter. Här finns förskolor, grundskolor, lekplatser och grönområde. I Hyllie finner vi även ett badhus, Malmö mässan och Malmö arena som bjuder på fritidsnöjen med så väll kultur som sport.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter