Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Hillerödsvägen 5C

Dammfri Malmö

2 295 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Hillerödsvägen 5C

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 55,50 kvm
Föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 89
Våning 1 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 2 295 000 kr utgångspris
Avgift: 3 346 kr/mån I avgiften ingår: Värme, V/A, kabel-tv, bredband och bostadsrättstillägg. Föreningen innehar gemensamt el-avtal där medlemmen faktureras efter faktisk förbrukning.
Andel i föreningen: 0,7448%
Andel av årsavgift: 0,74994%
Pantsatt Ja
Allmänt Lägenheten disponerar över ett källar- och vindsförråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1947
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 12 oktober 2018
Energiklass: F
Primärenergital: 141 kWh/m² och år

Hall

Tidstypiskt kalkstensgolv, ljusa väggar och bra förvaring i klädgarderob.

Kök

Laminatgolv och ljusa väggar. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, induktionshäll, ugn, fläkt och vask.

Sovrum

Brädgolv, ljusa väggar, klädkammare och fransk balkong. Rymligt sovrum med plats för större sängen och ytterligare förvaring finns för garderob om så önskas.

Badrum

Renoverat helkaklat badrum i vitt och grått. Badrummet är utrustat med handdukstork, dusch, badrumsskåp, kommod, handfat och WC.

Vardagsrum

Fiskbensparkett och ljusa väggar. Via vardagsrummet når du bostadens gårdsvända balkong.

Fantastiskt stilren tvårummare på lugnt läge!

Äntligen kan vi presentera denna trevliga tvårummare på Hillerödsvägen 5C. Vi välkomnas in i denna ljusa och trivsamma bostad med två balkonger- en traditionell och en fransk. Bostaden bjuder på en genomgående och välplanerad planlösning med vacker fiksbensparkett och ett generöst ljusinsläpp. Ett fräscht kök där köksinredningen går i vit kulör, ett rymligt sovrum med gott om förvaring och en trevlig fransk balkong, nyrenoverat badrum i helkaklat utförande och ett stort sällskapsrum med utgång till bostadens balkong där du kan förgylla årets varma sommardagar!

På lugna och trivsamma Dammfri bor ni med kort avstånd till såväl mysiga grönområden såsom Rönneholmsparken, Pildammsparken och Ribersborgsstranden, som Malmö City. I stadsdelen finner vi flerfamiljshus delat på hälften i bostadsrätter och hyresrätter. I Dammfri hittar vi även Dammfriskolan med årskurserna F-9 med drygt 780 elever.
Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Förening

Hillerödsvägen 5C

Förening

Brf Viborg 1

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Viborg 1 är en äkta förening som bildades 1944 i samband med husbyggnationen 1947-48. Föreningen består av 122 st lägenheter och 4 st lokaler och förvaltas av SBC Förvaltning. Bostadsrättsföreningen Viborg 1 har sedan starten på 40-talet haft ett tomträttsavtal för fastigheterna (tomterna) Viborg 1 och Spetsen 1, och det senaste avtalet för tomträtten löpte ut 2020-03-14. Vid en extrastämma 2019-10-14 beslutades enhälligt att föreningen önskar friköpa tomten, och styrelsen har därmed arbetat vidare med detta. 2020-06-24 betalades köpesumman till Malmö Stad, efter att ärendet hanterats i flera instanser. Läs mer på föreningens hemsida www.brfviborg1.com.

Tv och bredband

Kabel-TV via Canal Digital och Bredband via Ownit (Fiber) tillkommer som en obligatorisk kostnad på 189 kr/mån på avgiften.

Parkering

Föreningen hyr ut 41 st p-platser med separat kö. Dessa kostar ca 350kr/mån.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Från och med 2021-01-01 höjdes avgifterna med 10%. Värmetillägget höjdes med 2%.

Renoveringar - utförda och planerade

Föreningen utför kontinuerligt löpande underhåll där behovet finns och följer underhållsplanen.

2018 - Underhållsspolning och filmning
2017 - Tvättstugan rustades upp
2016 - OVK besiktning
2016 - Källare och belysning
2015 - Spolning av avloppsstammar
2015 - Skyddsrummen
2014 - Bredbands- och telefoniavtal med Ownit
2014 - Gemensam el
2011 - Gårdarna
2010 - Relining av avlopp
2006 - Tak
1980 - Fasaderna tilläggsisolerades och kläddes med tegel
1980 - Balkonger

Pågående/kommande renoveringar:

2021 Våren - kommer det att monteras nya utomhusgivare på fasaden samt inomhusgivare i ett antal bostäder.
2021 - Relining av badrumsstammar (pågående).

Då värmesystemet har uppgraderats (under 2020), kommer fokus att läggas på att optimera systemet.
Under våren 2021 kommer det att monteras nya utomhusgivare på fasaden samt inomhusgivare i ett antal bostäder. Till att börja med kommer Eon välja ut 18 lägenheter (som får en inomhusgivare) och i förlängningen kan det bli samtliga 122 lägenheter - för att på så sätt dels öka komforten och minska energiförbrukningen, men också för att underlätta vid felsökning, exempelvis om det saknas värme så går det snabbt att se om det gäller endast en lägenhet eller flera.

Övrigt

GEMENSAM EL
2014 införde föreningen gemensam el vilket innebär att de boende faktureras för förbrukad el via månadsavgiften en gång per kvartal.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Det finns 6 gemensamma tvättstugor i föreningen, en i varje fastighet. Till lägenheten hör både ett extra källarförråd samt vindsförråd och föreningen har även ytterligare extra förråd som medlemmarna kan hyra. I källaren på Bellevuevägen 6C finns föreningens samlingslokal som medlemmarna kan hyra för diverse sammankomster. Det finns tillgång till kök och toalett i anslutning till samlingslokalen. Kostnaden för att hyra lokalen är 200 kr per påbörjat dygn, vilken faktureras i samband med månadsavgiften. En del av denna lokal kan även användas som övernattningsrum.

TILLSYN
Föreningen utför en så kallad tillsyn över lägenheten vid en överlåtelse.

VIKTIG INFORMATION
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt säljaren. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera alla dessa uppgifter med föreningen. Mäklaren utför ingen undersökning av lägenheten, säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten. Spekulanter uppmanas även att noggrant läsa igenom den juridiska köparinfon.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Dammfri är en stadsdel i Malmös innerstad och som angränsar till Rönneholm och Pildammsparken. Här bor du med endast ett stenkast till havet och stadens centrum, på perfekt cykel och -gångavstånd.

Närservice

I området har du flertalet livsmedelsbutiker, mysiga fik och restauranger.

Kommunikation

Kollektivtrafiken i Dammfri har bra busslinjer där bland annat linje 1 tar dig från Dammfri genom större delen av centrum och ända ut till Kristineberg via Oxie. Linje 8 tar dig till centralen på några minuter och vidare ut till Lindängen.

Övrigt

I området finner du den mysiga parken Rönneholmsparken som uppfördes på 1700-talet. En kort promenad bort finner du även Pildammsparken som bjuder på bra motionsspår och utegym.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter