Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Hässleholmsgatan 8a

Nobeltorget Malmö

1 595 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Hässleholmsgatan 8a

Antal rum 2 rum
Boarea 52,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 5-16
Våning 4 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 595 000 kr utgångspris
Avgift: 3 362 kr/mån ink va, kabel-tv & bredband.
Andel i föreningen: 0,5%
Andel av årsavgift: 5,82373%
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration Utfärdad

HALL

Välkomnande hall med avhängningsmöjlighet och större klädkammare där det finns gott om plats för förvaring. Brädgolv och vita väggar.

KÖK

Stilrent och modernt kök inrett i vitt med arbetsyta i trä som fint möter det vita kaklet. Här får du med enkelhet plats med matbord för ett flertal personer. Köket är utrustat med spis, ugn, diskmaskin samt kyl och frys. Brädgolv och vita väggar.

BADRUM

Direkt till höger ifrån hallen har ni badrummet. Helkaklat badrum med inredning som handfat, dusch och WC. Renoverades av föreningen år 2015.

SOVRUM

Rymligt sovrum med fönsterpartier mot den stillsamma gården. Brädgolv, vita väggar.

VARDAGSRUM

Det erbjuds här välplanerade kvadratmeter med gott om plats för soffa samt matbord. Högt i tak och stort fönsterparti. Brädgolv och vita väggar.

Inflyttningsklar 2:a vid populära Nobeltorget!

Vi välkomnar er till Hässleholmsgatan och området kring anrika Nobel. Kvarteren runt fastigheten erbjuder restauranger, caféer, butiker, affärer och serviceanordningar. Kommunikationer finns runt husknuten. Ett stenkast bort når vi grönområdena Jesusparken och Pildammsparken. Föreningens trevliga och stillsamma innergård bjuder på generösa sällskapsytor för bl.a. grillning samt en praktisk cykelparkering.

Lägenheten i sin helhet bjuder in till tidstypiskt brädgolv och fräscha ytskikt som är genomgående i hela lägenheten. Generösa rum med ett härligt lugn ifrån gårdens grönska utanför fönsterpartierna. Köket och badrummet är smakfullt och klassiskt renoverat 2015 med ljust kakel och ekbänkskiva.
Denna charmiga och tidlösa bostad får man bara inte missa!
Varmt välkommen på visning!

Förening

Hässleholmsgatan 8a

Förening

Brf Aftonen 5

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsförening Aftonen 5 är en äkta förening som registrerades 2014. Föreningen förfogar över 22 lägenheter varav 1 hyresrätt. Fastigheten bebyggdes 1937 och byggnadens värdeår är 2015. Huset bestod tidigare av hyresrätter som 2015 ombildades till bostadsrätter och stod färdiga samma år. Föreningen äger marken.

Husets skick:
2014-2015
- Nya fönster installerades
- Nytt tak lades om
- Nytt elsystem installerades: el-stigare, automatsäkringscentraler med jordfelsbrytare
- Nytt värmesystem med fjärrvärmeväxlare från 2011, nya radiatorer, nya värmestammar, nya termostater
- Stambyte: kall- och varmvatten sam vvs och avlopp

Inga kommande renoveringar är planerade.

Gemensamma utrymmen:
Föreningen har en lummig och trevlig möblerad innergård även med plats för cykelparkering.
I källarplan är tvättstugan belägen med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 torkskåp av nyare modeller.

Ekonomi:
Ekonomisk förvaltning sköts av SBC.
Föreningen har inte haft någon avgiftshöjning sedan 2015.
Årsavgiften för 2018 uppgick till 795 kr/kvm/år.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift som faktureras till köparen. Överlåtelseavgiften om 1 163 kr och en pantsättningsavgift om 465 kr.

Tv och bredband:
Kabel-tv levereras via bredbandsbolaget som ett obligatoriskt tillägg till avgiften om 85 kr. Basutbudet ingår i avgiften.
Bredband levereras via bitcom, ingår inte i avgiften.

PARKERING OCH GARAGE
I området rådet boendeparkering. Föreningen har också ett avtal hos Sunfleet som innebär att bilpoolsmedlemskapet small ingår kostnadsfritt för medlemmarna, (kontakta föreningen för vidare information). Bilarna är tillgängliga ett stenkast från huset och kostnaden för hyrning är 40 kr/h och 2,25 kr/km.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd styrelse och förenings senaste årsredovisning. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Charmigt område med mycket grönområden och med kort promenadavstånd till Möllevångstorget som erbjuder härlig torghandel, S:t Knut med dess trevliga utbud av restauranger. Perfekt område för studenten och pendlaren då Malmö C ligger inom gångavstånd och

Kommunikation

Närhet till busskommunikation och även tågkommunikation ligger inom ett gångavstånd. 5:ans buss tar dig direkt till centralen och även till sommarbadet i Västra hamnen. 3:ans buss tar dig såväl till Centralstationen som till knutpunkterna Södervärn och Värnhem. Via de båda busslinjerna tar du dig till universitetet med enkelhet. På kort gångavstånd når du Triangeln, både shoppingcentrum och tågstation. Längre upp i området har når du även områdets egna tågstation varifrån du når såväl Ikea, Hyllie och centralen på några minuter.

Parkering

I området råder även boendeparkering.

Övrigt

Intill bostaden ligger en härlig innergård för privata grillkvällar och ett stenkast från föreningen finner du en populär park som förgylls med olika aktiviteter sommartid. För dig som gillar stadsodling har parken även en förening för detta. Och för att inte glömma - Klättergymmet som finns i området är en oerhört populär aktivitet och uppskattas av många som bor i området.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter