Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Granviksgatan 61

Gullvik Malmö

1 295 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Granviksgatan 61

Antal rum 4 rum + kök
Boarea 97,50 kvm
Föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 41
Våning 0 av 2, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 295 000 kr utgångspris
Avgift: 6 035 kr/mån inkl. VA, kabel-tv och garageplats
Andel i föreningen: 1,662%
Andel av årsavgift: 1,662%
Tillträde Enligt överenskommelse
Allmänt Enligt föreningen är lägenheten regostrerad som 3 rok men disponeras som 4 rok i dagsläget.

Byggnad

Byggnadsår 1989
Energideklaration Finns för närvarande inte
Stort och rymligt Bostadsrättsradhus, med plats för hela familjen. Lugnt och vackert område med närhet till centrum och skola.

NEDRE PLAN

Hall: Med klinkergolv och goda förvaringsmöjligheter.
Vardagsrum: Stor och öppen planlösning med plats för stor soffgrupp och mindre formell matsalsplats. Tapetserade väggar och ljust parkettgolv. Utgång till stor terrass i österläge, där du kan avnjuta många häliga frukostar. Förvaringsmöjligheter finns under trappen till andra våningen.

Kök: Praktiskt kök, här finns det mesta som behövs i ett kök, spis, fläkt, kyl, frys och även en diskmaskin. Härliga fönster med utsikt mot bostadens framsida. Ljusa väggar, skåpsluckor samt kakel. Klinker på golvet och infällda spots i taket.

Badrum på nedre våningen: Helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin, torktumlare samt varmvattenberedare. Tvättställ och WC.

Terrass: Stor trälagd terrass med gott om plats för vänner och bekanta under härliga kvällar. Här finns även ett stort förråd med gott om plats för förvaring.

ÖVREPLAN

Sovrum 1: Ljust och luftigt rum med tapetserade väggar och ljust laminatgolv, något mindre än sovrum nummer två. Mycket ljusinsläpp från stort fönster med utsikt mor terrassen.

Sovrum 2: Det större sovrummet, blåmönstrade tapeter och även här finner vi laminat på golvet. I detta sovrum finns även en stor garderob med mycket goda förvaringsmöjligheter. Även här har du utsikt över terrassen från stort fönster med gott om ljusinsläpp.

Badrum på andra våningen: Stort halvkaklat badrum med badkar, tvättställ och WC. Vita väggar och ljust golv. Fönster skänker ljusinsläpp från framsidan av bostaden.
Stort rymligt radhus med gott om plats för hela familjen, beläget i lugnt och fridfullt område. Delvis renoverad med ljusa och neutrala materialval. Bottenplanet bjuder på en stor öppen planlösning med utgång mot baksidans gård och härligt stora terrass. Välkommen!

Förening

Granviksgatan 61

Förening

HSB Brf Gullvik

Allmänt om föreningen

Föreningens bostäder är byggda 1987. HSB Brf Gullvik är en äkta bostadsrättsförening som förvaltar 66 lägenheter som samtliga är upplåtna med bostadsrätt.

ÖVRIGA UTRYMMEN OCH PARKERING
Föreningen har en bastu som medlemmarna har möjlighet att nyttja kostnadsfritt samt ett hobby rum med bordtennis och annat. Det finns både parkeringsplatser och garageplatser som föreningen tillhandahåller. Till lägenheten hör även ett garage (ingår i avgiften). Det finns även 12 gästparkeringsplatser för gäster och besökanden.

TV- OCH INTERNETANSLUTNING
TV: Föreningen är ansluten till kabel-TV via Comhem och ingår i månadsavgiften, för annat utbud och aktuella priser se: www.comhem.se

INTERNET: Föreningen är för tillfället ansluten till Comhem men ingår ej i månadsavgiften, för utbud och aktuella priser se: www.comhem.se. Du har även möjlighet att ansluta dig till vilken operatör du vill.

Föreningens ser ljust på sin egen ekonomi, det finns inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget men det diskuteras tillsammans med HSB huruvida föreningen kanske ska göra en avgiftshöjning i enlighet med rådande konjektur framöver. En långsiktig ekonomisk planering bidrar till en bra grund för framtida kostnader och utgifter.

FASTIGHETERNAS SKICK
Föreningens avlopps och vattenstammar har setts över och i dagsläget finns det inget behov av åtgärder. Allt annat underhåll sköts enligt underhållsplanen och just nu finns inga planer på några större renoveringar eller underhåll.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt säljaren (2009-10-27). Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter