Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Gånglåtsvägen 119

Kastanjegården MALMÖ

945 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Gånglåtsvägen 119

Antal rum 2 rum + KÖK
Boarea 62,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 142
Våning 1 av 2, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 945 000 kr
Avgift: 3 353 kr/mån inkl. värme, vatten, kabel-tv & bredband
Andel i föreningen: 0,31693%
Andel av årsavgift: 0,31693%
Uteplats/trädgård innehas med nyttjanderätt. Dessvärre har föreningen inga uppgifter om hur stora trädgårdarna är, utan storleken varierar.
Pantsatt Nej
Allmänt Lägenheten kommer inte att städas med innan tillträdet.

Det finns en härlig trädgårdstäppa och stenlagd uteplats i söderläge. Ett stort förråd är belägen i trädgården.

Uteplats/trädgård innehas med nyttjanderätt. Dessvärre har föreningen inga uppgifter om hur stora trädgårdarna är, utan storleken varierar.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1982-84
Energideklaration Finns för närvarande inte
Fastighetsbet. Fågelsången 1
Rymlig tvåa med gott om förvaring på lugnt och grönskande område. Välplanerade ytor och härlig uteplats i söderläge. Bra läge för den som pendlar till Köpenhamn. Välkommen på visning!

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Välkomnande hall med vita tapetserade väggar och på golvet ligger ljus laminat. Här finns bra avhängningsmöjligheter vid hatthyllan samt i den stora klädkammaren.

KÖK
Köket är har gott om förvaring bakom ljusa luckor och ovanför den rostfria bänkskivan sitter vitt kakel. Köket är utrustat med spis, fläkt, kyl & frys. Här har man goda arbetsytor och även bra matplats för 4-6 personer. Väggarna går i vitt och golvet är mörkgrått klinkerimitation.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är rymligt med ljust golv och vita väggar. Här får man plats med både soffgrupp och arbetsplats. Från rummet nås den härliga uteplatsen i söderläge.

Uteplats/trädgård
Mysig uteplats med gräsmatta och en mindre stensatt yta för möblemang/uteplats. Här finns även ett stort förråd.

SOVRUM
I sovrummet finns gott om plats för dubbelsäng och extra förvaring för den som önskar. På golvet ligger laminat och på väggarna är vita.

BADRUM
Badrummet är helkaklat i vitt med dusch, tvättställ med kommod, spegelskåp, WC, samt plats för tvättmaskin och torktumlare. Dagsljus fås från ett litet fönster.

Lägenhet med villakänsla!

Rymlig tvåa med gott om förvaring på lugnt och grönskande område. Välplanerade ytor och härlig uteplats i söderläge som skapar villakänsla. Bra läge för den som pendlar till Köpenhamn. Välkommen på visning!

Förening

Gånglåtsvägen 119

Förening

Hsb Brf Spelmannen Malmö

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Spelmannen är en HSB-förening byggd 1982-84. Föreningen består av sammanlagt 171 bostadsrätter fördelade på 36 lägenheter i 2 st loftgångshus med mark- och etagelägenheter på 2 -4 rum, 135 lägenheter i radhus med 3 - 5 rum, förråd och 1 eller 2 uteplatser. Radhusen har 3 - 5 rum och är ett boende av "egnahemskaraktär". Tomträtt, avtalet löper till 31/12 2021. Föreningen har ett gemensamt bostadsrättstillägg som ingår i månadsavgiften.
Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Andelsavgift i HSB kostar 500 kr/person och ansökan görs på https://blimedlem.hsb.se/index.html?rId=21. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift som faktureras köparen. Överlåtelseavgiften om 1 183 kr uppgår till 2,5 % av ett prisbasbelopp och pantsättningsavgiften om 473 kr uppgår till 1 % av ett prisbasbelopp.

HUSETS SKICK
Föreningens byggnader färdigställdes 1983.
Föreningen har installerat ett värmesystem vilket innebär att alla lägenheter har en temperatur på 21,5 grad.
Föreningen har i dagsläget inga planerade renoveringar.

PARKERING
Inhägnad garageplats samt vanlig garageplats finns att hyra 250- 400 kr/mån, p-plats 225 kr/mån finns att hyra. Samtliga platser at separat kö.

GÅRDEN
I föreningen finns en föreningsgård (Folksångsgatan 177) med tillgång till solarium, bastu/mangel och samlingslokal samt föreningens kontor.
Förening är barnvänlig så till vida att bilkörning i området är förbjudet liksom cykling och mopedkörning.

KABEL-TV OCH BREDBAND
I månadsavgiften ingår ComHems kabel-TVs grundutbud.
Kollektivt bredbands avtal är tecknat med Bahnhof 1000/1000 och ingår i månadsavgiften med ett obligatoriskt tillägg om 120kr/mån.

AVGIFTSHÖJNINGAR
I dagsläget finns inga planerade avgiftshöjningar.

TVÄTTSTUGA
Finns i kortändan av loftgångshuset. Där finns även barnvagnsutrymme.

Mer information kan du hitta på deras hemsida: www.spelmannen.com

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2020-09-28. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Kommunikation

Området har, via yttre ringvägen, Öresundsbron och tågförbindelse till Köpenhamn, fått ett attraktivt läge. Man har gång-/cykelavstånd västerut till Svågertorp, Hyllie och kringliggande område med stormarknader och varuutbud inom de flesta områden. Bilisten har inom 2 kilometer anslutning till både inre och yttre ringvägarna (Köpenhamn, Stockholm, Göteborg, Kalmar, Ystad och Trelleborg). Till Copenhagen Airport tar det ca 20 minuter i laglig fart. Malmö/Sturup kan nås på ca samma tid. I anslutning till föreningen finns en busshållplats — linje 2 — som passerar Malmös centralaste delar och tar Dig till “Downtown Malmö” på ca 20 minuter. Vid Lindängens centrum finns ytterligare 2 busslinjer att tillgå. Mer info om bussnätet finns på www.skanetrafiken.se. För den glade cyklisten finns cykelvägar direkt från oss rakt upp i centrala Malmö.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter