Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Falsterbogatan 12b

Möllevången/City Malmö

745 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Falsterbogatan 12b

Antal rum 1 rum + Kök
Boarea 36,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1220
Våning 3 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 745 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 3 311 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv, el, bredband
Andel i föreningen: 2,123%
Driftskostnad 4 548 kr/år
varav
El: 1 188 kr
Försäkring: 2 040 kr
Övrigt: 1 320 kr
Beräknat antal pers: 1
Tillträde Enligt överenskommelse
Allmänt Andelstalen
Ospecificerad andel i föreningen, 2,123. Andelstalet som anges är det andelstal som föreningen tillhandahållit mäklaren. Föreningen har vid förfrågan från mäklaren inte uppgivit om andelstalet avser bostadens andel av den totala insatsen eller andelen av årsavgifterna till föreningen.

Stadgar och Årsredovisning
Stadgar och årsredovisning finns att läsa och skriva ut via bostadsbeskrivningen på vår hemsida www.mohv.se, eller kan fås av mäklaren.

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1937
Uppvärmning Centralvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration Krävs ej för denna byggnadstyp
Fastighetsbet. Härden 9
Hall:
Vi kliver in i hallen och ser hur denna Möllevångslägenhet med två balkonger, som erbjuder såväl kvälls- som morgonsol, öppnar upp sig framför oss. Väggarna är här precis som i hela lägenheten vita, och under fötterna har vi det fiskbensmönstrade parkettgolvet som leder oss vidare in i lägenheten.

Allrum:
Med intressanta vinklar är detta ett rum olikt de flesta andra. Väggarna är målade vita och takhöjden är generös. Gott om plats finns för soffgrupp och säng, samtidigt som förlängningen mot kök och hall erbjuder god förvaring i rymliga garderober. Genom väl ljudisolerade fönster ser vi Moriskan och karusellerna i Folkets park. Från allrummet når vi en av lägenhetens två balkonger.

Kök:
Vita skåpsluckor, vitt golv och vita väggar med vita kakelplattor ovanför bänkskivan gör tillsammans med utgången till balkong nummer två rummet ljust och luftigt. Tack vare smart planering erbjuder köket gott om såväl arbetsyta som förvaring, och här finns också plats för matbord. Köket är utrustat med gasspis för den som gillar att laga mat, kyl/frys och fläkt i rostfritt utförande.

Badrum:
Helrenoverat av föreningen 2006 är badrummet såväl klassiskt som modernt. På golvet ligger svart/vitt-rutigt klinkers och väggarna har stilrent vitt kakel. Här finns handdukstork, vägghängd WC och handfat.
På eftertraktat läge med utsikt över Folkets park ligger denna Möllevångsetta med två balkonger. Självklart finns här fiskbensparkett, helkaklat badrum och ett riktigt snyggt kök. Men det är balkong in mot gården såväl som ut mot gatan som är en lyx få ettor förunnat. Missa inte chansen! Välkomna på visning!

Förening

Falsterbogatan 12b

Förening

Brf Falsterboet

Allmänt om föreningen

Brf Falsterboet är en äkta förening bildadad 2006 och består av 47 lägenheter. Föreningens hus uppfördes 1937. För den ekonomiska fövaltningen svarar SBC. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar.

HUSETS SKICK
Föreningen utför kontinuerigt löpande underhåll där behovet finns. Sedan föreningen köpte fastigheten 2006 har de genomfört många större renoveringar och huset är idag i mycket gott skick.
2013 - satte föreningen upp duvpiggar i alla hängrännor och utförde en OVK besiktning.
2010-2011 - Tak, fönster, fasad, balkonger renoverades.
2008 -2014 - Relining av stammar, nya badrum, gemensamt elabonnemang för hela huset, med individuell mätning och debitering i efterhand, internet genom bredband till samtliga lägenheter, nya system för kabel-tv, porttelefon samt vanlig telefon.
2015 - Tvättstuga och gård renoverades.
För mer info se årsredovisningen eller kontakta styrelsen.

EKNOMI
Idag föreligger inga planerade avgiftshöjningar, och vid årsskiftet 2016 sänktes avgiften med 1,6%. Föreningens syn på sin ekonomi är att den utifrån husets nuvarande skick är god.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Lummig, nyrenoverad och välskött innergård med möblerad grillplats. Gemensam och välutrustad tvättstuga finns i källaren med ingång från gården. I källaren finns cykelrum. Till lägenheten hör ett vindsförråd.

PARKERING
Boendeparkering för ca 10 kr/dygn råder i området. Kontakta Malmö Stad för mer info.

KABEL-TV OCH INTERNET
Kabel-TV levereras av Canal Digital och basutbudet ingår i avgiften.

DRIFT
Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för exempelvis el och hemförsäkring. Denna kostnad är individuell för den boende men har för denna lägenhet räknats som schablon enligt följande: Obligatoriskt tillägg för el och bredband 179kr/mån, hemförsäkring ca 100 kr/mån.

VIKTIG INFORMATION
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt säljaren. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera alla dessa uppgifter med föreningen. Mäklaren utför ingen undersökning av lägenheten, säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten. Spekulanter uppmanas även att noggrant läsa igenom den juridiska köparinfon.

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering