Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ernst Ahlgrensgatan 4c

Ribersborg Malmö

3 295 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Ernst Ahlgrensgatan 4c

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 95,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 321
Våning 2 av 7, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 295 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 5 186 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv, bredband
Andel i föreningen: 2,209%
Andel av årsavgift: 2,42%
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Säljaren disponerar över två vinds- och källarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1953
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 28 februari 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 165 kWh/m² (Atemp) och år
På eftertraktat läge är denna renoverade och ljusa lägenhet belägen. En balkong i västläge med havsutsikt, välbevarat original kök, nyare badrum samt en gäst wc. Vackert parkettgolv och ljusa bredspacklade väggar. Planeringen är optimal med ett stort härligt sällskapsrum med stora fönster, tre sovrum som rymmer det du behöver samt bra med garderober. Ursprunget är en trea och en etta som nu är hopslagna, perfekt för dig som vill ha två ingångar. Området bjuder på utmärkta kommunikationer, mysiga butiker och caféer samt Kronprinsens hela utbud av service. Ett stenkast bort finner du Slottsparken, Ribban och Limhamnsfältet med bad. Centrum når du på 10 minuters promenad. Välkommen!

Hall:
Vi kliver in genom en säkerhetsdörr på ett rutigt linoleumgolv in i en möblerbar hall med ljusa väggar och bra med förvaring i form av en garderob och en klädkammare. Avhängningsyta.

Badrum:
I det kaklade och smakfulla badrummet finner vi ett klinkergolv, vitt kakel och vitmålade väggar. Badkar, toalett och handfat. Inbyggt spegelskåp, allt renoverat 2012 i 50-talsanda.

Kök:
Välbevarat originalkök med grönmålade skåpsluckor, ljust kakel och plats för matbord. Även här ljusa väggar och ett fint ljusinsläpp, utrustning i form av spis, kyl och frys.

Sovrum:
De båda sovrummen som är belägna intill hall och kök har ett linoleumgolv och ljusa fräscha väggar. Bra med plats till förvaring i båda rummen.

Vardagsrum:
Vardagsrummet har ett vackert fiskbensparkettgolv och ljusa väggar. Ytor för matbord och umgänge, här finns utgången till den fantastiska balkongen med havsutsikt, eftermiddags och kvällssol.

Matsal/Sovrum:
Från vardagsrummet tar vi oss in till "ettan" som har ett större rum som kan användas som sovrum eller ytterligare sällskapsrum. En kokvrå som idag används som grovkök med tvättmaskin, vask och förvaring.

Hall:
Ytterligare en hall med säkerhetsdörr och avhängningsyta. Heltäckningsmatta, ljusa väggar och en klädkammare.

Gäst-wc:
Halvkaklat och klinkergolv, wc och handfat.
På eftertraktat läge är denna renoverade och ljusa lägenhet belägen. En balkong i västläge med havsutsikt, välbevarat original kök, nyare badrum samt en gäst wc. Vackert parkettgolv och ljusa bredspacklade väggar. Planeringen är optimal med ett stort härligt sällskapsrum med stora fönster samt tre sovrum.
På eftertraktat läge är denna renoverade och ljusa lägenhet belägen. En balkong i västläge, välbevarat original kök, badrum samt en gäst wc. Genomgående vackert parkettgolv och ljusa bredspacklade väggar. Planeringen är optimal med ett stort härligt sällskapsrum med stora fönster, tre sovrum som rymmer det du behöver samt bra med garderober. Ursprunget är en trea och en etta som nu är hopslagna, perfekt för dig som vill ha två ingångar. Området bjuder på utmärkta kommunikationer, mysiga butiker och caféer samt Kronprinsens hela utbud av service. Ett stenkast bort finner du Slottsparken, Ribban och Limhamnsfältet med bad. Centrum når du på 10 minuters promenad. Välkommen!

Förening

Ernst Ahlgrensgatan 4c

Förening

Brf Stjärnehus

Allmänt om föreningen

Föreningen:
Bostadsrättsföreningen Stjärnehus är en äkta förening. Huset byggdes 1953. Föreningen består av 57 st bostadsrätter samt 5 st lägenheter som är upplåtna med hyresrätt. Här finner ni 17 st 1 rok, 6 st 2 rok, 27 st 3 rok, 11 st 4 rok samt 1 st 5 rok. Föreningen förvaltas ekonomiskt av Bonea och tekniskt av Sekant.

Husets skick:
Tak: Planerat byte 2020.
Fasad: Planerad omfogning av fasad 2027.
El: 2006.
Nytt inpasseringssystem 2017.
Renovering av balkonger: Pågår just nu, klara till våren 2018.
Säkerhetsdörrar: 2006-2007.
Tätning av garagedörrar: 2006-2007.
Byte av tegelbalkar: 2007.
Hiss: Uppfräschning av hissar 2018.
Trapphus: Ommålade under vintern 2012 och år 2013 sattes nya entrédörrar in.
Vattenstammar: Under 2012 har man gjort byte av kall- och varmvattencirkulationsledningar.
Avloppstammar: Relining genomförd år 2012.
Fönster och balkongdörrar: Utbytta år 2012.

Tvättstuga: 2 st belägna i källaren med 2 tvättmaskiner i varje, en torktumlare i varje och ett torkrum i varje. Maskinerna i tvättstugorna är nya från år 2013.

Kollektivt El-avtal:
Föreningen har sedan år 2013 tecknat ett kollektivt elavtal via Vattenfall för fastigheten vilket gör elkostnaden lägre för både föreningen och de boende. Betalning sker per kvartal efter avläsning och läggs på samma faktura som månadsavgiften.

Ekonomi
Föreningen bedömer att ekonomin är god. Det finns inga planer på att höja avgiften i dagsläget.

Övriga utrymmen:
Relaxavdelning med dusch, bastu och bubbelbadkar i källaren, dusch på vind samt två takterrasser i västerläge med havsutsikt och grillmöjligheter. Det finns separat cykelrum i källaren. Barnvagnsrum finns i källaren.

Kabel-TV/ Internet
Kabel-TV via Canal Digital där basutbudet ingår i avgiften. Internet via Bredbandsbolaget och fibernät är indraget på minst 100 Mbit. Avgiften för internet ingår i månadsavgiften.

Parkering:
Det finns 39 st garageplatser som föreningen förfogar över. Garagehyra: ca 265 kr/mån, separat kö.
Rikligt med parkeringsplatser finns längs gatorna i området, boendeparkering.

Övrigt:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift i samband med överlåtelse, denna betalas av köparen. Föreningen tar ut pantsättningsavgift, denna betalas av köparen.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information http://stjarnehus.se/wordpress/

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter