Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Eriksfältsgatan 83C

Eriksfält/Nydala Malmö

1 300 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Eriksfältsgatan 83C

Antal rum 3 rum
Boarea 68,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 208011001-0020
Våning 2 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 300 000 kr som utgångsbud
Avgift: 3 774 kr/mån -inkl värme, va, kabel-tv*
Andel i föreningen: 0,26581%
Andel av årsavgift: 0,26583%
Pantsatt Nej
Allmänt Säljaren disponerar ett källarförråd.

Månadsavgiften fördelas följande:
Månadskostnad: 3 056 kr
Obligatoriskt tillägg: 718 kr

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1960
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 29 augusti 2012
Energiklass: -
Energiprestanda: 138 kWh/m² (Atemp) och år

HALL

Rymlig och möblerbar hall som erbjuder goda avhängningsmöjligheter. Vita väggar och parkettgolv.

SOVRUM 1

Vi når rummet direkt till vänster om entrén. Bra storlek på sovrum där vi har plats för säng, skrivbord och förvaringsmöbler.

SOVRUM 2

Vägg i vägg finner vi det andra sovrummet. Rejält rum med plats för dubbelsäng om så önskas. Rummet erbjuder gott om förvaring tack vare inbyggda garderober. Vita väggar och parkettgolv.

BADRUM

Helkaklat badrum och klinkergolv. Rummet är utrustat med WC, handfat med underskåp, spegel samt badkar.

KÖK

Fräscht kök i vinkel med gott om utrymme för förvaring. Plats finns för större bord för ca 6 personer. Utrustning som finns här är spis, ugn, fläkt, diskmaskin, kyl och frys.

VARDAGSRUM

Stort rum med gott om plats för stora soffhörnan men också arbetshörna eller matplats om så önskas. Vita väggar samt en snygg fondvägg i grått. Även i detta rum har vi ett snyggt parkettgolv. Från vardagsrummet når vi balkongen som vetter mot den gröna gården. Härligt och insynsskyddat!

Välplanerad 3:a på våning 2 med balkong ut mot grönområde

Välkommen upp till våning två till en ljus och välplanerad lägenhet om 68 kvadratmeter på 3 rum och kök. Bostaden erbjuder två rejäla sovrum, fräscht kök, helkaklat badrum samt en stor inglasad balkong in mot en lugn innergård. Bo i välskött förening i lugnt och lummigt område med närhet till både förskola och skola. Perfekt pendlarläge då man på några min är ute på motorvägen men också med närhet till bussen in till city!

Förening

Eriksfältsgatan 83C

Förening

Riksbyggens Brf Malmöhus Nr 11

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen Riksbyggens Brf Malmöhus nr 11 är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns, fördelat på tre höghus och fyra låghus, 416 lägenheter, varav 414 upplåts med bostadsrätt och de resterande 3 som hyresrätt. Byggnaderna är uppförda 1961-1962. Fastighetens adress är Kollegiegatan och Eriksfältsgatan. Föreningens tomt är upplåten med tomträtt. Tomträtten omförhandlades 2016-01-01 och det nya avtalet gäller oförändrat i 10 år. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Riksbyggen.

FASTIGHETENS SKICK
2019 Installation av nya värmepumpar i höghusen.
2019 Byte av hissar.
2018 Digital-TV infördes i föreningen.
2016 installerades nytt lås- och tvättbokningssystem i tvättstugorna (taggar) samt nya undercentraler installerades i värmesystemet.
2015 installerades ny tvättutrustning i tvättstugorna.
2015 uppdaterades värmesystemet.
2014 renoverades gården.
2012 relinades avloppsstammarna.
2012 Takrenovering av höghusen.
2011 infördes individuell elmätning.
1995 utfördes inglasning och utbyggnad av balkonger samt byte till treglasfönster.

PLANERADE RENOVERINGAR/UNDERHÅLL
I dagsläget så utför man relining i källargångarna. Enligt föreningen så kommer de boende ej att påverkas av renoveringen. Detta beräknas vara preliminärt färdigställt under 2025. Man planerar att till hösten bygga ett miljöhus till grovsopor, installera övervakningskameror i källarna och flytta mc-burar för att få tillgång till 9 st parkeringsplatser.

FÖRENINGENS EKONOMI
Föreningen höjde senast årsavgiften med 2% 2020-01-01. Föreningen planerar att höja avgiften med 2% per år för att säkerställa en sund och långsiktigt hållbar ekonomi.

Föreningen har tecknat gemensamt elavtal. Medlemmarna debiteras utifrån förbrukning med tre månaders eftersläpning.

BOSTADSRÄTTSTILLÄGG
Föreningen har inkluderat bostadsrättstillägget i sin försäkring. Detta innebär att den enskilde bostadsrättsinnehavaren inte behöver ha detta tillägg till sin hemförsäkring.

TV/INTERNET
Föreningen är ansluten till kabel-TV via ComHem. (Digitalt basutbud om 70 kr/mån ingår i årsavgiften som ett obligatoriskt tillägg). Medlemmar får själva beställa en box eller c-modul.
Föreningen är ansluten till Fiber LAN via QMarket där medlemmen själv har möjlighet att välja hastighet och leverantör. Föreningen jobbar med att förhandla ett kollektivt avtal för medlemmarna.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningens tvättstugor är belägna i källaren och dessa är utrustade med två tvättmaskiner samt en torktumlare och ett torkskåp i respektive tvättstuga. Torkrum och mangel finns att tillgå.
Cykelgarage finns i föreningen och kan nyttjas mot en deponeringskostnad (250 kr), separat kösystem tillämpas. I föreningen finns även barnvagnsrum.
I föreningen finns en bastu (depositionsavgift 300 kr) samt en fritidslokal för föreningens medlemmar att nyttja.

I föreningen finns en mysig och grönskande innergård med lekplats och grillplatser.

PARKERING
I föreningen finns 255 parkeringsplatser som kan hyras till en kostnad om ca 100 kr/månad. Separat kösystem tillämpas. I dagsläget så står ca 25 st medlemmar i kö. Sedan finns även fem gästparkeringar för 3 kr/h och tolv mc parkeringar för 125 kr/mån. Cykelgarage kan nyttjas mot en deponeringskostnad om 250 kr. I övrigt råder fri parkering i området med p-skiva.

ÖVRIGT
Föreningen vill träffa alla nyinflyttade personligen för att lämna över information och hälsa välkommen. Föreningen accepterar ej juridiska personer som medlemmar. Föreningen accepterar delat ägande. Minst ägarandel 10%.

För mer information besök gärna föreningens hemsida: www.malmohus11.se

Ovanstående uppgifter är inhämtade från berörd förening 2020-07-28. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen, liksom information rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Eriksfält är ett trevligt och lugnt villaområde som har promenadavstånd till skolor, sjukhus och matbutiker. Från Eriksfält är det lätt att ta sig till inre ringvägen och det ligger även nära köpcentret Mobilia som erbjuder många olika typer av restauranger och butiker. Det är inte heller långt ifrån både Hyllie och triangeln.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter