Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Elsa Anderssons gata 18

Bulltofta MALMÖ

2 995 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Elsa Anderssons gata 18

Antal rum 5 rum
Boarea 117,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr C20R
Ekonomi Pris: 2 995 000 kr utgångspris
Avgift: 5 972 kr/mån Inkl Värme, VA, kabel-tv och parkeringsplats.
Andel i föreningen: 4,348%
Andel av årsavgift: 4,35%
Pantsatt Ja
Allmänt Areakälla: Föreningens information
Mätstandard: Okänd
Säljaren disponerar i dagsläget över: Kallförråd på radhusets baksida.

Byggnad

Byggnadstyp Bostadsrättsradhus
Byggnadsår 2019
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk, typ FTX
Energideklaration Finns för närvarande inte
Fastighetsbet. Draken 14
Varmt välkomna in i detta hemtrevliga och nyproducerade radhus från Boklok som stod klart 2019. Vi tar den asfalterade vägen in från parkeringen och mitt framför byggnaden pågår just nu en större byggnation. Här blir det dels bostäder men även en lekplats som man har perfekt uppsikt över från bostadens kök.

Väl inne i huset så välkomnas vi av en rymlig hall med vita väggar och svart klinkergolv. I hallen finns en större garderob samt utrymme för värmesystemet som nuvarande ägare använder som extra förvaringsutrymme. Via hallen nås även ett av bostadens två badrum. I detta rymliga badrum finns tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Badrummet rymmer även en djup kommod, spegelskåp med inbyggd belysning samt duschhörna med vikbara glasdörrar.

Vidare in i bostaden så kommer vi till det hemtrevliga och ljusa köket. Köket år såväl funktionellt som socialt och erbjuder stora arbetsytor och gott om förvaring tack vare en större köksö. Köket går i ljusa toner med vit inredning och vitt kakel. Golvet är av ekfanér och löper vidare in i hela bostaden. I köket finns fullhöjds kyl och frys i rostfritt stål, varmluftsugn, induktionshäll, integrerad diskmaskin och utdragbar fläktkåpa. Samtliga vitvaror är från IKEA 2019.

Bostadens vardagsrum har plats för såväl soffgrupp och matplats för ca 6 personer. Från vardagsrummet nås även bostadens trädgård som erbjuder ett upphöjt trädäck samt minde grönytor. På tomten finns även ett kallförråd som tillhör bostaden.

Innan man går upp på våning två kan man stanna till och kika in i förvaringsutrymmet under trappan. Här är ett väldigt rymligt förvaringsutrymme som visar upp genomtänkt bostadens 117 kvm är.

På våning 2 finns hela fyra stycken sovrum. Sovrummen är i varierande storlek och disponeras i dagsläget som ett master bedroom, två barnrum med enkelsängar samt ett allrum/arbetsrum. Samtliga fyra sovrum målades om under 2019. Via master-bedroom finns även en härlig balkong i söderläge. Det är endast denna bostadslängan i föreningen som har dessa balkonger. Här på andra plan finns även bostadens andra badrum. I detta badrum finns fristående badkar med dusch, kommod med två lådor samt spegelskåp med inbyggd belysning.

Nyproducerat bostadsrättsradhus från 2019 på populära Bulltofta!

Nyproducerat bostadsrättsradhus från 2019 på populära Bulltofta, perfekt för barnfamiljen! Här får man ett modernt och inflyttningsklart radhus med såväl trädgård som balkong. Här bor man på gångavstånd till Bulltofta rekreationsområde och har matbutik bara några hundra meter bort. Bostaden passar även perfekt för er som pendlar då man har ringvägen nära och når Lund på ca 20minuter. I närområdet finns också ett flertal skolor såsom Pilotens förskola och Videdalsskolan. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Förening

Elsa Anderssons gata 18

Förening

Brf Boklok Drakflygaren

Allmänt om föreningen

Brf Boklok Drakflygaren bildades 2017 och dess lägenheter stod klara med inflyttning hösten 2019. Föreningen består av 23st bostadsrättsradhus, samtliga på 117 kvadratmeter.


PARKERING
Det finns totalt 35st parkeringsplatser i föreningen och varje radhus får minst en plats.

GEMENSAMMA UTRYMME
Miljöhus finns i anslutning till parkeringen.
Varje radhus har ett tillhörande kallförråd på tomten.

FASTIGHETERNA
Nedan följer kortare info kring föreningens radhus som finns att läsa i Bokloks infoblad. Kontakta ansvarig mäklare för att få en egen kopia via mail.
Grundläggning: Isolerad bottenplatta av betong.
Tak: Pulpettak med tätskiktspapp.
Väggar: Ytterväggar med träreglar och stenull. Fasad av svart skiffer och sandfärgad träpanel. Innerväggar med träregelstomme och gipsskivor.
Fönste/Fönsterdörrar: Vita i trä/aluminium. Samtliga fönster har isolerglas.
Dörrar: Entrédörrar av trä med ljusinsläpp. Vita innerdörrar med vita dörrfoder.
Uppvärmning: Fjärrvärme.
Vatten och avlopp: Rörsystem för kall- och varmvatten ligger främst dolt i bjälklag. Kommunalt VA.
Ventilation: FTX, mekanisk från- och tilluftsventilation med värmeväxlare.
Förråd: Utomhus ca 6 kvm per lägenhet, oisolerat.
Ljud: Tack vare dubbla avskiljande byggnadsdelar och ljuddämpande produkter kan vi bland annat minimera ljudöverföringen mellan lägenheterna. Varje lägenhet är en separat enhet, med två isolerade lägenhetsskiljande väggar, med luftspalt emellan.

AVGIFT
I avgiften på 5972kr/mån ingår värme, VA och kabel-tv. Den faktiska förbrukningen avläses en gång per år och de boende debiteras/krediteras utifrån utfallet av avläsningen.

Ovanstående uppgifter är inhämtade 2020-10-07. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter