Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ellstorpsgatan 2c

Ellstorp/Katrinelund Malmö

645 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Ellstorpsgatan 2c

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 48,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 367
Våning 1, hiss finns
Ekonomi Pris: 645 000 kr utgångspris
Avgift: 2 745 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv
Andel i föreningen: 0,17043%
Andel av årsavgift: 0,17943%
Driftskostnad 4 217 kr/år
varav
El: 3 417 kr (1500 kWh)
Försäkring: 800 kr
Kommentar Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Källarförråd samt vindsförråd finns till bostaden
Mätstandard i lägenheten är okänd.
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

Byggnad

Byggnadsår 1938
Energideklaration
Utfärdad den 11 mars 2010
Energiprestanda: 156 kWh/m² (Atemp) och år
På Ellstorp finns denna välplanerade, fräscha och genomgående tvårummare. Välplanerade kvadratmeter med renoverat kök och badrum samt närhet till restauranger, shoppingcentret Entré och Värnhemstorgets alla busslinjer. Perfekt för studenten eller som förstagångsboende.

Lägenheten disponeras enligt följande.

Hall
In via säkerhetsdörren finns goda avhängningsmöjligheter tack vare garderoben i direkt anslutning. Parkettgolv och ljusgråa målade väggar.

Badrum
I anslutning till hallen finns badrummet. Denna renoverades under 2006 och fick då helkaklade väggar och golv. WC, handfat, handdukstork och duschhörna med skjutdörrar.

Kök
Även köket renoverades under 2006. Underskåpen är i en eklaminat med en svart bänkskiva ovanpå. Överskåpen är blandat med vita och glasfrostade luckor. Vitvarorna är i rotstfritt och vitkakel sitter ovanför bänkskivan. På golvet finns ett laminatgolv och väggarna är målade.
Utrustning: Kyl/frys, ugn, spishäll, fläkt.

Sovrum
Ett ljus björklaminat ligger placerad på golvet och väggarna är vitmålade med en tapetserad fondvägg som bryter av.

Mellan sovrum och vardagsrum finns en möblerbar passage. Parkettgolv och vitmålade väggar. Lamprosetten i taket skvallrar om husets ålder. Här finns även en garderob.

Vardagsrum
Mot innergården finns lägenhetens största rum. Här finns plats för både soffgrupp och matplats om 4-6 personer. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar samt en tidstypisk lamprosett.

Perfekt förstagångsbostad!

På Ellstorp finns denna välplanerade, fräscha och genomgående tvårummare. Välplanerade kvadratmeter med renoverat kök och badrum samt närheten till restauranger, shoppingcentrumet Entré och Värnhemstorgets alla busslinjer. Perfekt för studenten eller som förstagångsboende.

Förening

Ellstorpsgatan 2c

Förening

Hsb Brf Ellstorp

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen HSB Ellstorp är en äkta bostadsrättsförening som bildades i samband med att husen byggdes 1938. Föreningen förfogar över 405 lägenheter och 18 lokaler belägna på Ellstorpsgatan 2-4 och Nobelvägen 145-147. Föreningens mark är friköpt ch föreningen äger därmed marken. Den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB Malmö. Även förvaltning, fastighetsskötsel samt lokalvård hanteras av HSB Fastighetsservice personal.

HUSETS SKICK
Tak: Byttes ut -01/-03.
Fönster: Tätades och justerades -10
Elstammar: Byttes -91/-93.
Fasad: Fasaderna åtgärdas vid behov oavsett om det ligger med i underhållsplanen för 2015. Inget annat är bestämt i dagsläget.
Vattenstammar: Byttes -91/-93.

EKONOMI
Föreningen planerar att höja avgiften med 4 % per år 2018 - 2021. Detta för att finansiera det stambyte för hela föreningen som är påbörjat.

GÅRDEN
Föreningen har stora gårdar med fina grönområden. Den del av gården, som är belägen ovanpå garaget är återställd efter garagerenoveringen med nya träd, buskar och grönytor. Man har även utfört dränering längs med L-husets gårdssida.

TV OCH BREDBAND
Kabel-TV levereras av ComHem och basutbudet ingår i avgiften. Gällande bredband har Brf Ellstorp ett avtal med Bredband2 som precis har omförhandlats till hastigheten 1000/1000 till ett pris på 99 kr/mån. Man kan även välja bredband från ComHem.

PARKERING
Garaget är beläget under innergården och har 100 stycken parkeringsplatser (93 bilplatser och 7 mc-platser som i vissa fall går att dubblera om behov finns). Kontrollera med föreningen om vilka priser som gäller för en garageplats. Separat kö tillämpas. Boendeparkering finns i området och ansökan görs hos www.malmo.se. Parkering finns längst med gatorna i området mot en avgift. Stor parkering som Q-park disponerar, finns på gamla Östervärns stationsområde och denna yta disponeras fram tills kommunen tagit beslut om vad som skall göras med tomten. Här går även att köpa månadskort i betalautomaten.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Miljöhus för sopsortering finns på gården, även cykelförvaring samt barnvagnsförråd finns i föreningen. Tvättstugorna ligger i källaren och nås utifrån. Man får använda vilken av tvättstugorna som man vill. Samtliga maskiner i tvättstugorna är av nyare modell och det finns både torktumlare och torkskåp samt friliggande torkrum.

Läs mer om föreningen på hemsidan www.ellstorp.com

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter