Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ellenborgsvägen 106E

Husie Malmö

2 495 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Ellenborgsvägen 106E

Antal rum 4 rum + kök
Boarea 92,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 101
Våning 1 av 2, hiss finns ej
Kommentar Markplan
Ekonomi Pris: 2 495 000 kr utgångspris
Avgift: 5 775 kr/mån inkl värme, vatten, garage, kabel-tv, bredband och bostadsrättstillägg.
Andel i föreningen: 0,66532%
Andel av årsavgift: 0,66592%
Reparationsfond: 2 769 kr
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1976
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 11 december 2018
Energiklass: E
Primärenergital: 121 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Stamtofta 3

Hall

När vi stiger in i hallen möts vi av ett ljust stilrent golv och vita väggar som gör att rummet känns rymligt och luftigt. Till höger står det en stor garderob med plats för mycket förvaring.

Kök

I öppen anslutning till hallen finner vi det moderna och fantastiska köket som har alla bekvämligheter som man behöver. Här finns gott om förvaring i både över- och underskåp samt att det finns plats för ett matbord för hela familjen. Gråa luckor med bänkskiva i oljat trä och vitt kakel ovan arbetsyta. Köket är utrustat med inbyggd mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, ugn, induktionshäll, kyl/frys och fläkt. Med ljust golv, grått kök och vit färg på väggarna gör att rummet känns stort och tilltalande.

Vardagsrum

Vi välkomnas in i det rymliga sällskapsrummet som har gott med ljusinsläpp från stora fönsterpartier och som har altandörr till den fantastiska uteplatsen. Rummet har ett snyggt ljust trägolv och vita väggar. I vardagsrummet får man plats med en större soffgrupp som passar perfekt för myskvällarna framför tv:n med familjen.

Sovrum

Det finns 3 sovrum i lägenheten, alla rummen är otroligt bra planerade och har gott om plats för förvaring. Ett av sovrummen har egen utgång till den härliga uteplatsen. Alla sovrum har fina trägolv och ljusa toner på väggarna.

Badrum

I lägenheten finner vi två stilrena badrum. Badrummet som är lite större går i ljusa toner och är utrustat med badkar, handfat, underskåp, spegelskåp, WC och handdukstork. Det mindre badrummet har vitt kakel och har ett snyggt terrakotta golv samt är utrustat med handfat med underskåp, WC, toppmatad tvättmaskin och spegelskåp.

Uteplats

Här är lägenhetens pärla. Den lummiga uteplatsen som är stenlagd en bit ut och som sedan övergår till en otroligt fin gräsmatta och grönska. Uteplatsen är välskött och är perfekt för grillfesten med vännerna eller varför inte den rofyllda kvällen med familjen.

Fantastisk 4:a med en underbar uteplats

På optimalt läge, i familjevänliga omgivningar med närhet till såväl city som lugnet finner vi denna fantastiska lägenheten i toppskick. Med bra planerade rum och stora sociala ytor gör att bostaden känns rymlig och luftig. Lägenhetens pärla är den magiska uteplatsen som passar utmärkt som samlingsplats för att umgås med familj och vänner. Missa inte chansen att förvärva denna otroligt fina 4:a! Varmt välkomna på visning!

Förening

Ellenborgsvägen 106E

Förening

Riksbyggens Brf Toftängen

Allmänt om föreningen

Riksbyggen Brf Toftängen är en äkta förening som innehar 176 lägenheter som är fördelade på 16 bostadshus där samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningen registrerades 1972. Marken innehas med tomträtt genom ett tomträttsavtal med Malmö kommun. Avtalet gäller oförändrat i 10 år t o m 2025-12-31.
Varje lägenhet har via föreningen bostadsrättsförsäkring.

Föreningen innehar 16 tvåvånings bostadshus, 2 servicehus, 11 garagebyggnader, 4 cykelförråd, miljöhus och tvättstugor. Såväl den ekonomiska som den tekniska förvaltningen utförs av Riksbyggen. Husen värms genom fjärrvärme och har självdragsventilation.

HUSETS SKICK
Gjorda renoveringar
Panelbyte 2013
Målning garagedörrar 2013
Lekplatser 2013
Trappsteg loftgångar 2014
Kanalrensning & OVK 2014
Panel byte loftgångar 2014
Tvättstugeutrustning 2015
Ombyggnad kabeltv nät 2015
Byte smidesh·appor, reparation och putsning grundgavlar 2015
Byte bjälkar på två garage 2015
EB-Metoden 2015
Panel byte tvättstuga & styrelserum 2016
Installation vattenfilter & byte av ventiler 2016
Underhåll fönster & dörrar 2016
Väderskydd kasunlock 2016
Markytor Tvättutrustning Markytor, staket Garage och p-platser 2018
Gemensam El 2019
Gemensam fiberanslutning 2019/2020
Målning miljöhus Markytor Målning p-platser 2019
Postboxar 2020

Kommande renoveringar
Renovering lekplatser 2021 och framåt.
Byte undercentraler 2021
Elladning bilar parkering 2021
Byte fönster och dörrar 2021

EKONOMI
Föreningen har avtal om gemensam el, vilket innebär att man endast betalar för den el man förbrukar. Elen debiteras på månadsavgiften.
Avgiftshöjningar sker normalt den 1e januari varje år. I dagsläget finns inga beslutade avgiftshöjningar.

PARKING
Föreningen har 42 P-platser och 176 garage platser. 1 plats för varje lägenhet vars kostnad ingår i månadsavgiften. Gratis parkering finns i närområdet och gästparkering finns att nyttja för besökare.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen tillhandahåller en rad utrymmen som får disponeras av föreningens medlemmar. I de båda servicehusen finns totalt 6 tvättstugor, styrelserum och vaktmästeri. Möjlighet att själv hyra en odlingslott finns.

TV OCH INTERNET
Föreningen får kabel-tv och fiber levererad av Sydantenn. Internet ingår i avgiften, Sydantenn levererar internet 1000/1000 via fiberuttaget i lägenheten.

För mer info, se föreningens hemsida: https://www.brf-toftangen.se/

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter