Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Einar Hansens Esplanad 14

Västra Hamnen Malmö

2 150 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Einar Hansens Esplanad 14

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 54,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 642
Våning 4 av 7, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 150 000 kr utgångspris
Avgift: 3 070 kr/mån Inkl värme & VA
Andel i föreningen: 1,176%
Andel av årsavgift: 1,18%
Pantsatt Ja
Allmänt
Areakälla: Föreningens information
Mätstandard: Okänd
Säljaren disponerar i dagsläget över: Ett kallförråd utanför lägenheten samt ett förråd i bottenplan.

Ett obligatoriskt tillägg om 155kr/mån tillkommer utöver den redovisade avgiften för bredband, kabel-tv och IP-telefoni.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2017
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Fastighetsbet. Bommen 5
Med hiss från markplan tar vi oss upp till den fjärde våningen. Ett par trappor upp hittar man föreningens gemensamma takterass med sol större delen av dagen. Via loftgången når man lägenheten och möts direkt av lägenhetens uteplats. Här har säljaren lagt in ett snyggt trallgolv 2017. Uteplatsen ligger i sydväst-läge och tack vare att lägenheten ligger i loftgångens mitt så är uteplatsen större en de lägenheternas som ligger i början/slutet av loftgången. I anslutning till uteplatsen finns även ett kallförråd tillhörande lägenheten. Förråd finns även i källaren.

Väl inne i lägenheten så möts vi av en avlång hall med med stort ljusinsläpp. I hallen finns en skjutdörrsgarderob med hyllsystem. I hallen finns det även möjlighet att inreda med en byrå, skrivbord eller grundare garderob mittemot badrummet.

Intill vänster finns lägenhetens sovrum. Även här finns ett större garderobsparti med hyllsystem och skjutdörrar. Sovrummet ger plats åt dubbelsäng samt sängbord.

Badrummet är väldigt rymligt och håller absoluta toppklass! Badrummet har en duschhörna med vikbara duschdörrar i glas. I badrummet finns tvättmöjligheter i form av en kombimaskin från Husqvarna/Elektrolux. Badrummet erbjuder väldigt gott om förvaring och här finns underskåp och spegelskåp vid tvättställ samt högskåp vid duschen.

Lägenhetens vardagsrum har en öppen och social planlösning tillsammans med köket. Väldigt rymligt med plats för såväl matplats som soffgrupp och tv-möblemang. Här har man ett ljust vardagsrum helt utan insyn och fri utsikt. Från vardagsrummet når man balkongen som erbjuder morgonsol och havsglimt.

På optimalt läge i Västra Hamnen finner vi denna genomgående tvåa med såväl balkong som uteplats vid loftgång. Lägenheten stod klar 2017 och erbjuder en smart planlösning med sociala ytor, stora fönster, gott om förvaring och ett stort badrum med tvättmöjligheter. Varmt välkommen på visning!

Förening

Einar Hansens Esplanad 14

Förening

Brf Skeppsträdgården 2 i Västra Hamnen

Allmänt om föreningen

Brf Skeppsträdgården 2 bildades 2015 och lägenheterna stod klara med inflytt april 2017. Området "Kvarteret Skeppsträdgården" består av föreningar med sammanlagt 165 bostadsrätter. Brf Skeppsträdgården 2 består av 78 lägenheter. Föreningen förvaltaren även en lokal som kommer att hyras ut till Hökerum Bygg som visningslokal.

Bostäderna har uppförts av Hökerum Bygg AB (http://admin.hokerumbygg.se/)

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
I föreningen finns två stycken återvinningsrum samt cykelrum som ligger på entréplan. På entréplan i uppgången Stormastgatan 5 finns två övernattningsrum (100kr/tillfälle) samt ett fullutrustat kalasrum/festlokal med kök och badrum (100kr/tillfälle). På sjunde våningen i trapphuset Stormastgatan 5 finns även en gemensam takterrass som är inredd med trallgolv, solstolar och bänkar och erbjuder härlig utsikt ända bort till Slottsparken.

PARKERING
Föreningen förvaltar över 44st p-platser varav 42st är garageplatser och 2st är utomhusplatser. Kostnaden för garageplats är ca 950kr/mån och ca 400kr/mån för utomhusplatser. I dagsläget (2019-01-29) är det ingen kö. Föreningen har även ett avtal med Sunfleet så att medlemmar får ett rabatterat abonnemangspris samt möjlighet att hyra lådcyklar.

KABEL-TV & BREDBAND
Föreningen tillhandahåller TV, bredband och IP-telefoni till en kostnad av 155kr/mån som debiteras via månadsavgiften. Leverantör är Comhem och hastigheten på bredbandet är 50/10mb/s

EKONOMI
Föreningen höjde inte avgiften 2018-2019. I dagsläget finns inga beslutade eller planerade avgiftshöjningar.

FASTIGHETEN
Fastigheten är byggd av Hökerum Bygg AB och är uppförd med en stomme av betong vilket bland annat innebär att boendemiljön är väldigt tyst. Se mer under bifogat faktablad på www.mohv.se.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2019-01-29. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter