Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Disponentgatan 27

S:t Knut Malmö

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Disponentgatan 27

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 45,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 9-503-1-0010
Våning 3 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Avgift: 3 174 kr/mån inkl värme, vatten, kabel-tv och bostadsrättstillägg.
Andel i föreningen: 3,72%
Andel av årsavgift: 3,72%
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1931
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 23 augusti 2019
Energiklass: F
Energiprestanda: 166 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 197 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Cedern 6
Varmt välkommen till en härlig tvåa högt upp i huset på 45 kvm med ett fantastiskt ljusinsläpp!

Sovrum

Därefter välkomnas du in till sovrummet som även det har ett vackert ljusinsläpp. Här har vi parkett liggandes på golvet och väggarna är målade i en mjuk grå ton. Sovrummet erbjuder god förvaring tack vare dess inbyggda garderober.

Vardagsrum

Vidare från köket kommer du till det inbjudande vardagsrummet där det finns tillräckligt med utrymme för både sällskapsyta och matplats. Här finner du ett stort fönsterparti som bidrar till ett vackert ljusinsläpp i lägenheten, takstuckatur, parkettgolv och ljusa väggar.

Badrum

Till vänster om köket kommer du in till ett ljust badrum som är helkaklat och har ett vackert mosaikgolv i blåa toner. Badrummet erbjuder dusch, wc, handfat och spegelskåp.

Kök

Förbi hallen välkomnas du in till ett renoverat kök med vita och svarta köksluckor. Arbetsbänken är i vackert trä, kakel i grått över arbetsytan, ljusa väggar, vackert parkettgolv samt takstuckatur. Köket erbjuder diskmaskin, spishäll, ugn, mikro, inbyggd kyl och frys.

Hall

Du välkomnas in i lägenheten genom en hall med ett vackert vitlaserat brädgolv och en härlig grön färg på väggarna. Avhängningsmöjligheter för såväl jackor som skor.

En välplanerad och renoverad lägenhet med ett fantastiskt ljusinsläpp!

Intill populära S:t Knuts torg presenterar vi en renoverad tvåa på 45 kvadratmeter med ett vackert ljusinsläpp samt välbevarade och vackra 30-talsdetaljer! Tack vare den goda rumsplaneringen får du plats för både sällskapsyta och matplats i det rymliga vardagsrummet och bostaden erbjuder god förvaring i både kök och sovrum. Här bor man i ett trevligt område med närhet till matbutiker och nöjen. Du får även goda kommunikationsmöjligheter eftersom du når tågstation och busshållplats på bara fem minuter. Söker du ett vackert cityboende på stark adress med låg avgift så är detta lägenheten för dig! Välkommen!

Förening

Disponentgatan 27

Förening

Brf Cedern 6

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Cedern 6 är en äkta förening bildad 2008. Huset byggdes 1931 och består av 32 lägenheter varav 4 st med hyresrätt. Föreningen säljer löpande av de hyresrätter som sägs upp. Föreningen äger även marken. Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Bredablick. Läs mer på föreningens hemsida www.cedern6.com

HUSETS SKICK
Föreningen utför kontinuerligt löpande underhåll där behovet finns och följer underhållsplanen som upprättades 2015.
2020 - Dränering och installation av backventil i källare.
2020 - Renovering av innergård.
2020 - Byte av elcentral och installation av nytt torkskåp.
2018 - Byttes dörrarna i källare och på vind ut till säkerhetsdörrar.
2017 - Relining av avloppsstammarna. VVC-pump och termostatiska VVC-ventiler byttes.
2011 - Bytte av fönster och trapphusdörrar mot innergården.
2010 - Renovering av tak. Ny tvättmaskin installerades i tvättstugan.
2009 - Installation av säkerhetsdörrar till samtliga lägenheter.
2008 - Bytte av elmätarna i samtliga lägenheter.
1970 - Stam och tappvattenbyte.

EKONOMI
Föreningen har ett antal hyresrätter kvar att ombilda och det kommer på sikt att ge föreningen att stort ekonomiskt tillskott. Ingen planerad avgiftshöjning 2021. En överlåtelseavgift tas ut om 1190 kr samt en pantsättningsavgift på 476 kr som betalas av köparen

INTERNET OCH TV
Com hem är anslutet till huset. Basutbudet av tv-kanaler ingår i avgiften. Internet får varje medlem teckna sitt egna avtal. För mer info besök www.comhem.se.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Gemensam välutrustad tvättstuga i källaren med ingång från gården. På gården finns även cykelparkering och sopsortering. Cykelförvaring finns även i källaren. Mysig och grönskande innergård med plats för grillning. Till lägenheten hör ett källarförråd. Föreningen har även två gemensamma ytor i källare som medlemmarna kan använda för tex omplantering av blommor eller cykelprojekt.

PARKERING
Boendeparkering råder i området. Ansök på Malmö Stads hemsida.

VIKTIG INFORMATION
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt säljaren. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera alla dessa uppgifter med föreningen. Mäklaren utför ingen undersökning av lägenheten, säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten. Spekulanter uppmanas även att noggrant läsa igenom den juridiska köparinfon.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Området St Knut / Rörsjöstaden är ett av Malmös absolut mest populära bostadsområden. Närområdet erbjuder ett mycket stort utbud av både shopping, caféer, restauranger och butiker. Kommunikationerna är mycket goda, härifrån tar du dig till övriga delar av Malmö, Lund och Köpenhamn mycket enkelt. Parker, promenadstråk och cykelvägar precis utanför dörren! Närhet till både Triangeln, Folkets Park och Centralen! Här finns något för alla!

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter