Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Disponentgatan 12

S:t Knut Malmö

1 695 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Disponentgatan 12

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 41,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1
Våning 1 av 2, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 695 000 kr utgångspris
Avgift: 2 024 kr/mån inkl. värme, VA & kabel-TV
Andel i föreningen: 3,36646%
Andel av årsavgift: 3,5663%
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Säljaren disponerar i dagsläget över två förråd. Stora förråd på både vind och i källare.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1934
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 28 juli 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 181 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Hasseln 7
I vacker fastighet från 1934 öppnar denna smakfulla och smart planerade tvåa upp sig. Här rör sig charmen från rum till rum med vackra fönsterbrädor, ett knarrande golv och högt i tak vittnar om en äldre tidsepok. Vi bor på lugnt och tyst läge, perfekt både för studenten och pendlaren. Under 2016 genomgick hela lägenheten en totalrenovering till det underbara utförande vi finner den i idag. Brf Hasseln är en gammal, gedigen och anrik förening där månadsavgifterna hålls på en låg nivå. Hela området genomsyras av ett lugn mitt i staden. Här finns en uppsjö av populära restauranger, caféer och barer. Börja morgonen med en kaffe på Uggla kaffebar, ta en lunch på Spoonery och avluta med middag på Saiko, möjligheterna är oändliga. Kort och gott en stadsdel du kommer ha svårt att lämna! Här är bara att flytta in och börja trivas. Varmt välkommen på visning!

Bostaden disponeras enligt följande:

Hall
Genom den vackra och tidstypiska ytterdörren kliver vi in i en rymlig hall som erbjuder gott om plats för avhängning och förvaring i form av en mycket generös klädkammare. På golv ligger vackert bevarad fiskbensparkett som behandlats i en vitpigmenterad kulör och väggarna är målade i vitt.

Kök
Bostadens kök är otroligt smakfullt renoverat i en luftig och snygg design. Vita skåpsluckor möter den grå bänkskiva som pryder arbetsytan och ovan den sitter vitt fasat kakel. Utrymmet är smart utnyttjat och såväl förvaringsyta som arbetsyta är väl tilltagna. Ovan arbetsbänken är ett fönster i snygg industriell design placerat, vilket ger ett härligt ljusinsläpp från sovrummets stora fönster. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spishäll, ugn och självklart diskmaskin. Väggarna är vita och på golvet vilar vackert brädgolv.

Vardagsrum
Vardagsrummets stora och vackra fönsterparti ger ett underbart ljusinsläpp och rummet ger oss plats för både matsalsbord och soffhörna. Den stilfulla fiskbensparketten följer även här och vägarna är fräscht målade i vitt. Detaljer såsom lamprosett och djupa fönsternischer skvallrar om husets ålder och skänker lägenheten dess charm.

Sovrum
Vidare från vardagsrummet kommer vi in till sovrummet som är perfekt planerat. Här ryms dubbelsäng samt någon mindre förvaringsmöbel om så önskas. Även här har vi ett väl tilltaget fönsterparti som skänker rummet generöst med ljus. Väggarna är vita och golvet pryds av samma vackra brädgolv som köket.

Badrum
I anslutning till hall ligger stilrent renoverade badrummet. Mycket stilrent inrett i ljusa och behagliga nyanser. Här finns WC, handfat, spegel, handukstork och dusch med glasväggar. Arbetet är fackmannamässigt gjort och kvalitetsdokument finns att överlämna.

Trädgård
Föreningen disponerar över en av S:t Knuts berömda och gömda trädgårdar. Otroligt mysig innergård som dessutom en gång i tiden anlagts av TV-programmet Söderläge. Här ser man att medlemmarna tar hand om sin gård och sina rabatter. En riktig liten oas att njuta på.

Renoverad 30-talscharm med låg avgift på populära S:t Knut!

I vacker fastighet från 1934 öppnar denna smakfulla och smart planerade tvåa upp sig. Vi bjuds på attribut såsom trägolv, lamprosett och högt i tak tillsammans med ett renoverat och modernt utförande. Läget är lugnt och tyst, perfekt både för studenten och pendlaren. Brf Hasseln är en gedigen och välskött förening och läge märke till den låga månadsavgiften. S:t Knut är Malmös underbara stadsdel som man har svårt att lämna. Varmt välkommen på visning!

Förening

Disponentgatan 12

Förening

Brf Hasseln

Allmänt om föreningen

Brf Hasseln är en äkta bostadsrättsförening vilken förfogar över två hus på adresserna Disponentgatan samt Bildesgatan i Malmö. En liten och välskött förening där husen stod färdiga för inflytt 1934. Föreningen består av 24 stycken lägenheter där samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Lägenheterna fördelar sig på 1rok, 2rok och 3rok. Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC.
Se mer på föreningens hemsida http://hasseln7.se/

HUSETS SKICK:
2017 Spolning av avloppstammar
2017 Renovering av tvättstugan
2017 Installation av postboxar
2017 Renovering av ytterdörrar
2017 Underhåll av fönster
2016 Byte av värmeväxlare
2016 Dränering
2015 Renovering av gol i trappuppgångar
2012 Fönster totalrenoverades både på yttre och inre sidan.
2012 Fasaden omfogades
2012 Taket lades om
2012 Spolning av V/A stammar
2009 Relining av V/A stammar
2008 Innergården designades av SVT programmet Söderläge
2005 Trapphusen renoverades
2001 Vattenstambyte samt köksavlopp
2000 Elen drogs om

Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig fram till 2020 vilken uppdaterades 2010. Spolning av avloppsstammar ligger i plan att göras var 5:e år.
2022 ligger i planen att göra en mer omfattande renovering av fönstren.

KABEL-TV OCH BREDBAND:
Föreningen är anslutna till kabel-tv via ComHem, basutbudet ingår i månadsavgiften. Även internet finns via ComHem med ett obligatoriskt tillägg om 156 kr på månadsavgiften.

ÖVRIGA UTRYMMEN:
En gemensamhetslokal finns till förfogande som används som ett föreningsrum samt ett mindre snickerirum. I föreningen finns även ett övernattningsrum att tillgå.
Tvättstuga finns i källaren med två tvättmaskiner, 1 torktumlare samt ett torkskåp.
Föreningens medlemmar sköter tillsammans den lilla innergården och deltar i ca 2 städdagar/år, samt trappstädning ca 2-3 gånger/år.

PARKERING:
Cykelparkering finns med ingång från Disponentgatan.
Boendeparkering finns i området.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening, årsredovisningar samt säljare 2019-07-04. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering