Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Dansörgatan 8

MALMÖ

1 595 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Dansörgatan 8

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 62,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 181
Våning 1 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 595 000 kr
Avgift: 3 476 kr/mån inkl. värme, vatten, kabel-tv, uteplats
Allmänt Andelstal (%)
- insats 0,14120%
- årsavgift 0,14120%

Säljaren disponerar i dagsläget ett källarförråd.
Uteplatsen upplåts med nyttjande rätt och separat avtal tecknas med föreningen.

Månadsavgiften om 3 476 kr/månad är fördelade enligt följande:
3 326 kr månadsavgift bostad, 150 kr uteplats.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1973
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 23 mars 2010
Energiklass: -
Energiprestanda: 163 kWh/m² (Atemp) och år
Renoverad tvårumslägenhet på första våningen med stor inglasad balkong och härlig uteplats i västerläge. En välplanerad lägenhet om 62 kvm med genomgående ljusa material val så som vita väggar, ljust parkettgolv, vitt kök med gott om förvaring och helkaklat badrum med dusch. Närhet till Hyllie, Emporia och ringvägen - perfekt för dig som pendlar!

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Välkomnande hall med vita väggar som matchas med fondvägg i grått och ljust parkettgolv. Här erbjuds förvaring i vit garderob samt utrymme för ytterligare avhängning av för ytterkläder och skor.

KÖK
Öppningen in till köket är breddad vilket skapar extra rymd och ljus. Bakom de via luckorna finns gott om förvaring vid den mörka bänkskivan finns gott om arbetsyta. Köket, som renoverades 2013, är utrustat med spishäll, inbyggnadsugn, fläkt, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Matplatsen ligger ljust vid fönstret och rymmer minst 6-8 personer.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med stort med fönsterparti mot uteplats och grönska. Här finns gott om plats för soffgrupp och matplats för den som önskar.

SOVRUM
Lägenheten erbjuder ett generöst sovrum med vita väggar och ljust parkettgolv. Längs ena väggen finns vita garderober med skjutdörrar. Här finns även utgång till den inglasade balkongen och uteplatsen.

BALKONG
Väl tilltagen, inglasad balkong i härligt västerläge. Från balkongen har man utsikt över närområdet och den gröna uteplatsen med både trädäck och gräsmatta.

BADRUM
Helkaklat badrum i vitt och grått med stor dusch med vikbara duschväggar. Här finns handfat med kommod, väggskåp, wc och handdukstork.
Renoverad tvårumslägenhet på första våningen med stor inglasad balkong och härlig uteplats i västerläge. En välplanerad lägenhet om 62 kvm med genomgående ljusa material val så som vita väggar, ljust parkettgolv, vitt kök med gott om förvaring och helkaklat badrum med dusch. Närhet till Hyllie, Emporia och ringvägen - perfekt för dig som pendlar!

Förening

Dansörgatan 8

Förening

Hsb Brf Sofieholm

Allmänt om föreningen

HSB Brf Sofieholm består av 573 lägenheter och 9 lokaler fördelade på Regissör- Dansör- och Aktrisgatan samt Lindeborgs butikscentrum. Husen färdigställdes 1972- 1973. I Lindeborgs butikscentrum finns bl.a. gym, ICA-butik och frisör. Föreningen innehar fastigheterna med tomträtt, senaste omförhandlingen skedde 31/12 2016. Det nya avtalet gäller tom 31/12 2026. HSB Brf Sofieholm har tillsammans med grannföreningarna HSB Brf Lindeborg och HSB Brf Henriksdal gemensam förvaltning med fastighetskontor på Orkestergatan 1.

HUSETS SKICK
Föreningen följer en underhållsplan.
Vatten- och avloppsstammar: Original, ingår i underhållsplanen (preliminärt 2022 för vattenstammar och 2040 för avloppsstammar) och spolas regelbundet.
El: Nya elmätare har installerats för övergång till gemensam el, klart 2016.
Fönster: Omklädda med aluminium utvändigt. Renovering planeras enligt underhållsplanen till 2020-2021.
Fasad: Fasaden sågs över i samband med att balkongerna renoverades och glasades in 2004. Vindarna har tilläggsisolerats 2013.
Tak: Omlagt 2012 i låghusen. Taket på höghusen är omlagt sedan tidigare.
Belysning: Har bytts ut på gården, trapphusen samt i källaren.
Värmesystem: Värmecentralerna har renoverats och värmepumpar bytts ut 2012.
Hissar: Renovering planeras enligt underhållsplanen till 2018-2019.

ÖVRIGT
Det finns två tvättstugor i källaren med två tvättmaskiner och torktumlare i vardera i höghusen och en tvättstuga med två tvättmaskiner och torktumlare i låghusen. Två torkrum och ett mangelrum finns också. Barnvagnsrum finns att tillgå utan avgift. Miljöhus med sopsortering finns.

BOSTADSRÄTTSTILLÄGG
Föreningen har tecknat en gemensam försäkring som täcker medlemmarnas bostadsrättstillägg. Detta innebär att den enskilde bostadsrättsinnehavaren inte behöver ha detta tillägg till sin hemförsäkring.

AVGIFTER
Månadsavgiften höjdes med 2 % april 2017. Enligt årsredovisningen är planen att höja avgiften lite varje år istället för en större höjning ett år.

TV/INTERNET
Kabel-tv via Sydantenn där basutbudet ingår i avgiften.
Föreningen har tecknat ett kollektivt bredbandsavtal med Telia (100/10), vilket ingår i avgiften. Möjlighet att uppgradera hastigheten finns mot en extra kostnad.

PARKERING
Från och med 2017-01-01 gäller nedan priser.
P-plats: 121 kr/mån. Kösystem tillämpas.
Garage: 305 kr/mån. Kösystem tillämpas.
MC-plats: 153 kr/mån. Kösystem tillämpas.
Cykelbox: Finns att hyra för 53 kr/mån. Kösystem tillämpas. Cykelrum finns också att hyra mot deposition.
Höjning av garage-, p-platser och cykelboxar sker varje år med ca 2 % enligt avtal.
Det finns 356 st garageplatser samt 154 st p-platser.

Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter