Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Carlsgatan 7F

Centrum/City MALMÖ

2 095 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Carlsgatan 7F

Antal rum 1 rum + kök
Boarea 29,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 4201-01602-02
Våning 7 av 20, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 095 000 kr
Avgift: 2 200 kr/mån inkl. värme, vatten, kabel-TV och bredband via Telia (100/100) samt brf-tillägg, gemensamt elavtal där medlem debiteras för sin egen förbrukning
Pantsatt Ja
Allmänt Andelsvärde: 0,61179%
Insats: 0,55173%

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2019
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX
Energideklaration
Utfärdad den 22 januari 2020
Energiklass: C
Energiprestanda: 60 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 73 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Moderna och stilrena materialval genomgående i hela lägenheten samt med fin ekparkett på golvet som även denna är genomgående för ett enhetligt intryck. Ljusa och fina kulörer som inger rymd i lägenheten. Här kan vi inte annat än trivas!

Hall

Vi kliver in i en ljus och praktisk hall med bra förvaringsmöjligheter genom inbyggda garderober samt plats för avhängning och extra förvaring.

Kök

Stort och modernt kök i öppen planlösning mot rummet. Kvalitativ inredning från Marbodal med vita luckor, grå bänkskiva i laminat och kakel i ljus marmorimitation som stänkskydd. Köket är utrustat med maskinpark från Siemens; inbyggd mikrovågsugn, induktionshäll, varmluftsugn, diskmaskin, fläkt och kyl/frys.

Rum

Oerhört välplanerade kvadratmetrar med öppna sociala ytor och utrymme för soffa, matplats om 2-4 personer samt dubbelsäng i sovalkoven.

Badrum

Modernt och stilrent badrum med väggar i vitt kakel och grå naturstensmönstrad klinkers på golvet. Inredningen består av handfat med vitt underskåp samt överskåp med spegel, duschhörna med glasväggar, toalettstol samt en kombimaskin.

Balkong

Balkong i bästa söder-läge med en häpnadsväckande utsikt över Malmös skyline med sikt över Malmö Live, Centralstationen och takåsarna i gamla väster för att nämna några. Här avnjuter man solen under större delen av dagen!

Toppmodern och lyxig nyproducerad bostad på våning 7 med balkong i söder-läge!

Nyproducerad lägenhet mitt i Malmö City med allt som behövs i vardagen runt knuten. Mycket välplanerad och luftig lägenhet med stora, öppna och sociala ytor samt ett härligt ljusinsläpp genom de stora fönstren. Med en balkong på våning 7 i solsäkert söder-läge får ni en häpnadsväckande utsikt över centrala delar av Malmö.

På perfekt läge med centralstationen precis utanför dörren har ni goda kommunikationer och endast ett stenkast bort har ni parker och hav samt ett stort utbud av matbutiker, shopping och restauranger. Varmt välkomna på visning!

Förening

Carlsgatan 7F

Förening

Brf Malmö Living

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen Malmö Living är en äkta förening och består av totalt 86 lägenheter och 2 lokaler med adresserna Carlsgatan 7 E-G och Lokgatan 14-16. Inflyttning i lägenheterna beräknas ske i fyra etapper med första inflyttning i oktober 2019, etapp 2 och 3 i november 2019 och etapp 4 i december 2019. Bostadsrättsföreningen registrerades hos Bolagsverket 2010-03-09. Ekonomisk plan registrerades 2019-07-19. Föreningen äger marken.

HUSETS SKICK
Föreningen följer en underhållsplan.

Huset färdigställs 2019 och därmed finns inga planerade renoveringar eller underhåll i dagsläget.

FÖRENINGENS EKONOMI
I avgiften ingår värme och kallvatten. Ett obligatoriskt tillägg tillkommer om ca 249 kr/månad för TV, bredband och telefoni. Föreningen kommer ha individuell mätning av varmvatten och hushållsel och medlemmen debiteras utefter faktisk förbrukning i efterskott.

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 163 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 465 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2019.

För mer information se vidare i ekonomisk plan.

BOSTADSRÄTTSTILLÄGG
Föreningen kommer att teckna en gemensam försäkring som täcker medlemmarnas bostadsrättstillägg. Detta innebär att den enskilde bostadsrättsinnehavaren inte behöver ha detta tillägg till sin hemförsäkring

PARKERING
Föreningens medlemmar kommer att ha möjlighet att hyra parkeringsplatser av Q-park i närliggande parkeringsgarage på Lokgatan 9. Föreningen har tilldelats 54 st parkeringsplatser. Kösystem kommer tillämpas och Q-park administrerar garageplatserna.

Föreningen är ansluten till bilpool och cykelpool genom Sunfleet.

TV/INTERNET
Föreningen är ansluten till fibernät för data, tele och TV via Telia Triple Play.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Varje lägenhet är utrustad med tvättmaskin och torktumlare, således finns det ingen gemensam tvättstuga i byggnaden.

Föreningen kommer ha en stor gemensam takterass på våning 8 som delas med grannfastigheten. I föreningen kommer det även finnas en övernattningslägenhet på vån 8 som medlemmar kan hyra.

På vån 2 och 3 kommer det finnas cykelparkering, rullstols- och barnvagnsförvaring samt miljörum.

Till varje lägenhet hör ett eller två lägenhetsförråd beläget antingen i lägenheten och/eller på våningsplan 3 till 7.

ÖVRIGT
Bostadsrätten har inte varit föremål för kontrollmätning och det kan därmed föreligga avvikelse mellan angiven area i förhållande till färdigställd area.

Ovanstående uppgifter är inhämtade från berörd förening/ekonomisk plan samt säljaren. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen, liksom information rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter