Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Carl Gustafs väg 42

Södervärn/City Malmö

995 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Carl Gustafs väg 42

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 99,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 080600000221 (1101)
Våning 2, hiss finns
Ekonomi Pris: 995 000 kr utgångspris
Avgift: 7 248 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv
Andel i föreningen: 1,44618%
Andel av årsavgift: 1,43589%
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Detta hus använder 118 kWh/m² och år. Fullständig energideklaration finns att ladda ner eller fås av ansvarig mäklare.

Byggnad

Byggnadsår 1992-1993
Energideklaration
Utfärdad den 16 juni 2009
Energiprestanda: 118 kWh/m² (Atemp) och år
Bostadens rum disponeras enligt följande:

Hall
I den ljusa och öppna hallen välkomnas du av väggar i vitt och smakfulla golv samt goda avhägningsmöjligheter för såväl jackor som skor. Flertalet garderober ger extra förvaring om behovet finns.

Kök
Vidare från hallen tar vi oss in i det smakfulla och öppna köket. Fullt utrustat med skåpsluckor i vitt, gott om arbetsytor och förvaring så blir köket en drömplats för både matlagning och umgänge med nära och kära. Vacker glasmosaik är en trevlig detalj som skapar konrast. Här finns plats för ett större matbord och vill man äta på uteplatsen så finns utgång direkt från köket. Här kan man njuta av ljumna sommarkvällar eller grilla en bit mat med nära och kära!

Vardagsrum
I direkt anslutning till köket löper rummet vidare och övergår, genom den öppna planlösning, till ett vardagsrum. Tack vare de enhetliga golven och sobra färgvalen samt de många fönstren längs med ena kortsidan blir kök och vardagsrum en plats som badar i ljus och atmosfär. Här finner vi även utgången mot balkongen i söder.

Sovrum
I sovrummet går väggarna i vitt och på golvet ligger ekparkett. Stort fönster ger ljus och utsikt mot omgivningen och en förvaringslösning ger utrymme för kläder. Gott om plats för dubbelsäng och övrigt möblemang.

Badrum
Ljust och helkaklat badrum i klassiskt mörkgrått och vitt. Utöver WC, handfat och förvaring så inrymmer badrummet dessutom dusch.

Sovum
Även i detta sovrummet går väggarna i ljusa kulörer och på golvet vilar samma ekparkett som återfinns i de flesta av bostadens rum. Stora fönster mot den lugna gården, en perfekt plats för vila och återhämtning!

Badrum
Precis som i det andra badrummet är även detta fräscha och helkaklade badrum i klassiskt mörkgrått och vitt. Utöver WC, handfat och förvaring så inryms här badkar och tvättmaskin. Perfekt för den lite större familjen!

Sovrum
Intill köket finer vi detta sovrum med två ingångar. Ljusa väggar och flertalet fönster ger stort ljusinsläpp och utsikt över den lugna gården. Passar perfekt att användas som kontor eller gästrum, möjligheterna är många!

Området
Kapellplan i Malmö ligger väldigt centralt med närhet till Pildammsparken, Triangeln, Södervärn och Möllevångtorget. Här är nära till allt. Citytunneln ligger på ca två minuters promenad härifrån. Bostäderna kring Kapellplan varierar med både bostadsrätter och hyresrätter. Här ligger många kontorsfastigheter och ni har alltid nära till shopping och nöjen. Kapellplan har på senare tid vuxit in i rollen som ett utav Malmö absolut mest populära citylägen med ständigt stigande bostadspriser

-
Äntligen finns möjlighet att förvärva denna fantastiskt fina lägenhet med egen uteplats och balkong! Två renoverade badrum, smakfullt kök och öppen planlösning är bara några av fördelarna här! Prioriterar du ett vackert boende på central adress så är detta lägenheten för dig! Välkommen!

Förening

Carl Gustafs väg 42

Förening

BRF RÖDLUVAN

Allmänt om föreningen

BRF RÖDLUVAN

Föreningen består av 14 st 1-planshus på 75 kvm
12 st 1 1/2-planshus på 108 kvm.
Fullvärdesförsäkring genom Trygg Hansa. Husen är anslutna till ComHem.

Ekonomi/Avgiftshöjningar:
Föreningens ekonomi är väldigt god. Inga planerade avgiftshöjningar.
I slutet av året sker en avräkning och medlemmarna får på så sätt endast betala för faktisk vattenförbrukning.

Utförda renoveringar:
Ommålning 2013
Kontroll av fjärrvärmepannor

Kommande renoveringar:
Inga planerade renoveringar utan mindre underhåll sköts med jämna mellanrum.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening, (2015-09-16). Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter