Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Carl Flormansgatan 21

Bulltofta Malmö

1 995 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Carl Flormansgatan 21

Antal rum 3 rum
Boarea 70,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 3402
Våning 5 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 995 000 kr utgångspris
Avgift: 4 904 kr/mån
Andel i föreningen: 1,17355%
Andel av årsavgift: 1,17355%
Kommentar Tv och Bredband (100/100 mbit) kostnaden 1932kr/året, Comhem
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Nej
Allmänt Vindsförråd

Byggnad

Byggnadsår 2017
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 15 april 2020
Energiklass: C
Energiprestanda: 100 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 82 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Draken 11

Hall

Vi välkomnas in i en bred och luftig hall. Här finner vi en större klädkammare inrymmer gott om plats för förvaring. Fortsätter vi in i hallen hittar vi lägenhetens badrum på vänster sida.

Badrum

Vitt helkaklat badrum med rymlig dusch, handdukstork, vitt handfat med vit kommod, tvättmaskin (cylinda-18) och torktumlar (cylinda-18). Här finns gott om förvaring och avlastningsytor i form av skåp och en bänkskiva i laminat ovanför tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum 1

Det största sovrummet är ett rymligt rum med skön utsikt över den härliga skogsdungen. Väggarna är vita och golvet av ekparkett. Här har man gott om förvaring i form av inbyggda garderober.

Sovrum 2

Barnrum, kontor, gästrum eller kanske ett sällskapsrum för sina husdjur...Ja, detta rum har många funktionssidor! Sovrummet har vita väggar och ekparkettgolv.

Vardagsrum

Vardagsrummet är det rummet man förälskar sig vid i denna bostaden. På den öppna planlösningen har vi gott om plats för större soffgrupp och matsalsbord. Här finner vi även lägenhetens kök och utgången till den härliga inglasade balkongen. Även här vita väggar och ekparkettgolv.

Kök

Köket är av fabrikatet Vedum och är i anslutning till vardagsrummet och har en lång köksbänk med gott om arbetsytor, även en mängd förvaringsskåp. Köket har vita luckor med svart kakel och mörk laminatskiva.

Balkong

Stor inglasad balkong i syd-väst som intar ofantligt mycket ljus. Glaspartierna öppnas lätt upp och är väldigt funktionellt. Inom kort har även balkongen en skön utsikt över en mindre park rakt över gatan.

Välkommen till denna ljusa och luftiga lägenhet på femte våningen!

Varför inte flytta till komfort och lugn?
Carl Flormansgatan 21 har de absolut mesta man kan behöva, närheten till butiker, banker, kommunikation, men framförallt Bulltoftas härliga naturområde. Med hiss från markplan tar vi oss upp till femte våningen och infinner snabbt ett härligt ljus och rymd. Här bor du på stora ytor med alla medel man behöver såsom, diskmaskin, tvättmaskin/torktumlare, förvaring och framförallt en underbar inglasad balkong i sydväst som utger härligt ljus dag som kväll. Inom snar framtid har man även utsikt över parken som just nu byggs rakt över gatan.

Förening

Carl Flormansgatan 21

Förening

Brf Skogsdungen

Allmänt om föreningen

BRF Skogsdungen är en äkta förening. Föreningen består av 86 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Föreningen köpte fastigheten 2017 av Midroc (äger marken).
Lägenheterna är fördelade enligt följande:
22 st 2:or om 53-73 kvm
50 st 3:or om 70-81 kvm
14 st 4:or om 84-88 kvm
Föreningen förvaltas av HSB.

HUSETS SKICK
Renoveringar - Utförda och planerade
Då huset är nybyggt finns det inga utförda eller planerade renoveringar.

EKONOMI
Föreningen är nystartad och har upprättat en plan 16 år framåt i tiden.
För mer info hänvisas till den ekonomiska planen.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Varje lägenhet har egna tvättmöjligheter, därför finns ingen gemensam tvättstuga. I föreningen finns en gemensamhets-/festlokal, ca 350 kr/tillfälle, ett växthus samt en uteplats med möjlighet att grilla. Det finns även en övernattningslägenhet, ca 500 kr/natt (12-12).
Eget förråd på vinden
Barnvagnsförråd i trapphuset
Cykelförråd med pump och tvättmöjligheter

TV- OCH INTERNETANSLUTNING
Föreningen är ansluten till kabel-TV, bredband (100 Mbit/100 Mbit) och IP-telefoni via Com Hem. ca 161 kr/månaden tillkommer som ett obligatoriskt tillägg.

PARKERING
I föreningen finns ca 76 parkeringsplatser till en kostnad om ca 450 kr/månad. I dagsläget är det kort kö. I området råder avgiftsbelagd parkering. Parkeringshus finns mitt emot föreningen där möjlighet finns att hyra plats för ca 800 kr/mån (Apcoa).

ÖVRIG INFORMATION
En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 182,5 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 473 kr/pant. HSB har hand om ekonomiska förvaltningen.

Föreningen planerar att framöver höja avgifterna 2% årligen.
Föreningen har gemensam el som debiteras efter förbrukning månadsvis.

Föreningen tillåter juridisk person som ägare. Föreningen tillåter delat ägande. Ingen specifik fördelning krävs.

Avvikelser i föreningsinformationen kan förekomma och som köpare uppmanas du av säljare och mäklare att själv kontrollera samtliga uppgifter, framförallt om något är av extra stor betydelse för dig som köpare. Kontakta styrelsen via styrelsen@brfskogsdungen.se

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

För mer info hänvisar vi till föreningens ekonomiska plan

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Bulltofta rekreationsområde är ett härligt naturområde, lika stort som Slottsparken, Kungsparken och Pildammsparken tillsammans. Idag består området av omväxlande natur med skog, vatten, ängar och kullar med ett rikt djur- och växtliv. Det finns även bra möjligheter till idrotts- och friluftsaktiviteter. På Bulltofta kan du jogga eller promenera utmed anlagda spår. Spåren sträcker sig igenom skogsdungar med vackra träd så som bokar, askar och hassel. Här kan du även njuta av blomsterängar, små dammar och ett arboretum med exotiska träd. Förutom de olika motions- och promenadspåren finns bland annat ett motionscenter, ett utegym, olika bollplaner, minigolfbana, tennisbana, discgolfbana och en raststuga. Området är otroligt barnvänligt med lekplatser, förskolor och skolor i närområdet.

Närservice

Coop, banker, Apotek och Burgerking.

Kommunikation

Här tar enklast 6:ans buss in till centrala Malmö. Väljer man att använda bilen som färdmedel har man här nära anslutning med till både yttre och inre ringvägen. På ett par minuter är du inne i centrala Malmö.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter