Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Bolagsgatan 4

Lugnet Malmö

1 995 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Bolagsgatan 4

Antal rum 4 rum
Boarea 96,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 6
Våning 2 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 995 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 7 069 kr/mån vatten, värme, kabel-TV Com Hem basutbud, Bredband Com Hem 100/10 Mbit + abonnemangsavgift Telefoni bas.
Andel i föreningen: 1,47315%
Andel av årsavgift: 1,47315%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1988
Energideklaration
Utfärdad den 31 augusti 2012
Energiklass: -
Energiprestanda: 82 kWh/m² (Atemp) och år
Hall: Via hissen eller två trappor upp välkomnas vi i en rymlig hall med gott om plats för avhängning och förvaring i form av en stor garderob med skjutdörrar. Väggarna är vitmålade och på golv vilar ett parkettgolv.

Gäst-Wc: I hallen finns en gästtoalett med helkaklade väggar i vitt och en ljusgrå plastmatta på golv. Wc, handfat och ett spegelskåp.

Sovrum/kontor: Detta rum som idag utgör ett gästrum lämpar sig minst lika bra som kontor. Ljusa väggar och ett laminatgolv.

Kök: Smakfullt renoverat kök med inredning i vitt, vitt kakel ovanför en mörkare bänkskiva samt bra förvaringsmöjligheter. Maskiner i form av diskmaskin, spis, fläkt, hel rostfri kyl och frys. Här ryms det större köksbordet intill det ljusa burspråket och ytterligare möblemang därtill. Även här ljusa väggar och laminatgolv.

Vardagsrum: På en mycket generös yta öppnar vardagsrummet upp sig och ger plats åt såväl det större matsalsmöblemanget som soffgruppen. Ljusa väggar och parkettgolv. Härifrån finns utgång till den härliga balkongen.

Balkong: Härlig och väl tilltagen balkong som erbjuder eftermiddags/kvällssol en grönskande utsikt över den lummiga och lugna gården. Ytan gör det möjligt att duka upp för fyra sittande. Här njuter ni av lugnet trots att ni bor mitt i city.

Sovrum: De två andra sovrummen och badrummet är belägna längst in i lägenheten, lite avsides från de sociala ytorna vilket gör att man aldrig behöver låta gästerna passera här. Två sovrum i vardera änden av en mindre korridor där badrummet är beläget i mitten. Detta sovrum har ljusa väggar och på golv vilar ett laminatgolv.

Badrum: Det rymliga och helkaklade badrummet erbjuder både badkar och dusch. Handfat, wc och spegelskåp. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare (2020) med förvaringsskåp ovanför, golvvärme samt handdukstork.

Sovrum: Detta rymliga sovrum är beläget mot innergården och har även ljusa väggar och laminatgolv. En bra yta att disponera både sängmöblemanget och skrivbordet på.

Klädkammare: I hallen finns en mycket rymlig och praktisk klädkammare som nås från två håll, de båda hallarna.

Gården: Den mycket välskötta och framförallt stora gården ligger lugnt och tyst inramad av huskroppen. Här erbjuds en härlig grönska med både gräsmatta, lummiga träd och fina planteringar. Men framförallt en mycket populär lekplats för barnen.
På ett centralt men lugnt läge med alla bekvämligheter runt hörnet erbjuds nu en välplanerad fyra med väl tilltagna ytor och en härlig balkong. Genomgående lägenhet i bra skick, smakfullt renoverat kök, bra förvaringsytor, badrum och gäst-wc! En underbar innergård och goda kommunikationsmöjligheter.

Förening

Bolagsgatan 4

Förening

Hsb Brf Norsen I Malmö

Allmänt om föreningen

HSB Brf Norsen är en äkta förening bildad 1988 vilket är samma år som byggnaderna uppfördes av arkitekt Kurt Hultin. Föreningens verksamhet omfattar 77 st lägenheter och 1 lokal, föreningen äger även marken. Fastighetens adresser är Bolagsgatan 2 och 4, Lugna gatan 12 och 14 samt Brogatan 6 och 8. För den ekonomiska förvaltningen svarar HSB. För mer information se föreningens hemsida: http://www.hsb.se/malmo/norsen

HUSETS SKICK
Föreningen följer underhållsplanen och utför kontinuerligt löpande underhåll där behovet finns. På grund av byggnadernas låga ålder har ingen större renovering behövts utföras.
2020 – Förbättring belysning paviljong/grillplats
2020 – Åtgärder i förebyggande syfte på två hissar
2020 – Byte av värmepump för återvinning av värme från ventilationssystemet
2020 – Översyn eldragning på innergård
2019 – Helrenovering av föreningslokalen
2019 - Utbyte och komplettering av lekutrustning
2019 – Hissreparationer
2019 - Målning av fönsterbleck på utsidan av fastigheten på bottenplan samt målning av tak över entré in till Brogatan 8
2019 - Ordningsställning av Cykelrum i före detta miljörummet Brogatan samt rivning av väggar i stora cykelrummet Lugna gatan, ca 50 nya cykelparkering har skapats
2019 - Flytt av miljörum från Brogatan 6 till det före detta trädgårdsförrådet inne på gården.
2019 - Omläggning av marksten på en mindre yta inne på gården
2018 - Slutförande av byte ventiler och termostater och stamventiler
2018 - Utbyte samt omkoppling av fastighetens armaturer i trapphus och hissar till effektivare ljuskällor med rörelsevakter
2018 - Uppdatering av en hiss
2018 - Radonmätning beställd och kommer att genomföras under vinter 2019/2020
2017 - Uppdatering av en hiss
2015 - Utbyte av ventilationsfläktar färdigställdes
2015 - Hissreparationer och uppdatering av en hiss
2015 - Byte av torktumlare på Lugna Gatan
2015 - Installation av nödbelysning och utrymningsskyltar i förråd och källargångar
2014 – Installation av porttelefonsystem och passagesystem för entrédörrar m.fl.

Kommande; 2021-2022 – Renovering/målning tak och installation av solceller

EKONOMI
Norsens ekonomi är stabil, med god förutsägbarhet. Planering och förutsägbarhet är ekonomiska ledmotiv i Norsens styrelsearbete. En ambitiös och realistisk inställning till arbetet med föreningens budget och underhållsplan gör att de har god kontroll över utgifter och kommande underhållsarbeten. Detta leder till att plötsliga drastiska avgiftshöjningar kan undvikas, vilket i sin tur bidrar till ekonomisk trygghet i boendet. Möjlighet finns till kapitaltillskott vilket medför lägre månadsavgift.

GEMENSAM EL
Föreningen har tecknat gemensamt elavtal. Elen läses av varje kvartal och en schablon betalas varje månad i avgiften. Detta regleras en gång per år mot den faktiska förbrukningen.

TV/ BREDBAND
Kabel-TV via ComHem, basutbudet ingår i avgiften. Föreningen har tecknat ett avtal med Comhem gällande gruppanslutning av bredband. Detta innebär att samtliga lägenheter i föreningen har tillgång till internet. Uppkopplingen är på 100/10 Mbit/s.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Gemensam och välutrustad tvättstuga finns på markplan. En föreningslokal finns tillgänglig för medlemmarna. Även cykel/barnvagnsförråd finns. En fantastiskt lummig innergård med murad grillplats, lekplats och utemöbler finns att nyttja för medlemmarna. Till lägenheten hör ett extra förråd i markplan.

PARKERING
Det finns parkeringsmöjligheter på gatorna kring fastigheten. Det finns även flertalet garage i området för den som önskar.

VIKTIG INFORMATION
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt säljaren. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera alla dessa uppgifter med föreningen. Mäklaren utför ingen undersökning av lägenheten, säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten. Spekulanter uppmanas även att noggrant läsa igenom den juridiska köparinfon.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter