Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Berguvsgatan 13A

Söderkulla Malmö

1 250 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Berguvsgatan 13A

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 80,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 92
Våning 4 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 250 000 kr utgångspris
Avgift: 4 094 kr/mån inkl värme, vatten, TV och elnätsavgift
Andel i föreningen: 0,54223%
Andel av årsavgift: 0,54223%
Pantsatt Nej
Allmänt - Säljaren disponerar i dagsläget över: Ett källarförråd.
- Föreningen har infört individuell mätning av el. Detta innebär att lägenhetsinnehavaren endast betalar för sin egen förbrukning och att förbrukningen debiteras i efterhand.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1964
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 19 mars 2009
Energiprestanda: 129 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Cirkusprinsessan 1
I en av Söderkullas bästa föreningar, HSB Brf Artisten, erbjuds nu en inflyttningsklar 3:a om hela 80 kvadratmeter. Lägenheten är belägen högst upp i huset med en stor inglasad balkong och snyggt, fräscht kök. Planlösningen är genomgående och bjuder på rymliga rum, stort badrum och balkong i soligt söderläge. Här bor ni i stabil förening med låga avgifter och närhet till både matvarubutiker goda pendlingsmöjligheter med närhet till både Hyllie och Inre Ringvägen. Välkommen att flytta in!

Lägenhetens 80 kvadratmeter disponeras enligt följande:

HALL
Vi välkomnas av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter, plats för sko- och hatthylla och här finns en stor garderob. På golvet ligger ett gråmelerat laminatgolv och väggarna är vita.

KÖK
Välplanerat kök med gott om förvaringsmöjligheter i rymliga över- och underskåp. Kökets inredning går i stilrena färger med grå köksbänk och mörkt kakel mellan de vita över- och underskåpen. I köket finner du goda arbetsytor på den rejäla köksbänken och köket erbjuder även alla de bekvämligheter du kan behöva i form av diskmaskin, spis/ugn, kolfilterfläkt och kyl och frys i fullhöjd. På golvet ligger samma praktiska laminatgolv som i hallen och väggarna bredspacklade och målade vita. Från köket finns en av bostadens två utgångar till balkongen.

BADRUM
Fräscht halvkaklat badrum renoverat i stilrena färger. Badrummet är utrustat med badkar, handfat med kommod och spegelskåp ovanför samt wc-stol i vitt porslin. Vitt kakel på väggarna och beige klinkergolv.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med plats till soffgrupp och matbord för ca 4-6 personer. Vardagsrummet drar fördel av bostadens höga läge med gott om ljusinsläpp och fönster mot föreningens innergård. På golvet i vardagsrummet ligger lackat trä och väggarna är bredspacklade och målade vita förutom en fondvägg som kläds av en vacker tapet.

SOVRUM 1
Lägenhetens första sovrum nås via hallen och lämpar sig perfekt som barnrum, kontor eller gästrum. I sovrummet finns plats för dubbelsäng och stor förvaringsmöbel. I detta sovrummet finns en rymlig klädkammare.

SOVRUM 2
Lägenhetens stora sovrum ger plats åt både dubbelsäng, skrivbord och här finns en stor garderob. Rummet får ett behagligt ljusinsläpp och från detta rum finns lägenhetens andra utgång till balkongen. Vitmålade väggar, mörk fondvägg och ljusare laminatgolv.

BALKONG
Stor inglasad balkong på hörnläge med plats för större möblemang och extra förvaring. Under årets varmare halvår agerar balkongen som ett extra rum till lägenheten. Balkongen är belägen mot söder vilket innebär gott om sol under större delen av dagen.

Inflyttningsklar 3:a med stor inglasad balkong!

I en av Söderkullas bästa föreningar, HSB Brf Artisten, erbjuds nu en inflyttningsklar 3:a om hela 80 kvadratmeter. Lägenheten är belägen högst upp i huset med en stor inglasad balkong och snyggt, fräscht kök. Planlösningen är genomgående och bjuder på rymliga rum, stort badrum och balkong i soligt söderläge. Här bor ni i stabil förening med låga avgifter och närhet till matvarubutiker, grönområden, förskolor och skolor. För pendlaren är läget perfekt med både närhet till Hyllie med vidare tågförbindelser till både Danmark och vidare i Skåne. För den som kör bil är det mycket nära till både Inre och Yttre Ringvägen. Välkommen att flytta in!

Förening

Berguvsgatan 13A

Förening

Hsb Brf Artisten

Allmänt om föreningen

FÖRENING
HSB Brf Artisten är en äkta förening som bildades i samband med husbygget 1964. Föreningen består av 4 hus, 12 trapphus och sammanlagt 186 lägenheter som alla ägs som bostadsrätter och marken ägs av föreningen. Lägenheterna fördelas på; Berguvsgatan 9A-F, 11A-B, 13A-B samt Tornfalksgatan 10A-B. En lokal finns i föreningen, den upplåts med hyresrätt.

HUSETS SKICK
Vattenstammar: Bytta 2012-2014.
Avloppsstammar: Relinades 2012-2014.
Fasad: Delvis renoverad 2012. Fasaderna på låghusen renoverades under 2015.
Tak: Renoverade under 2012-2014.
Trapphus: Nyligen renoverat.
Bytt alla tvättmaskiner 2013-2014.
Hissar: Nya hissar har sats in under 2016.
El: Under 2017 påbörjades arbetet med att dra in 3-fas el i huset att påbörjas. Föreningen står för kostnaden för den stora el-stammen, men varje bostadsrättsinnehavare får själv bekosta omdragning inne i lägenheten.

Föreningen följer en underhållsplan. För mer info, se årsredovisning.

ÖVRIGA UTRYMMEN
I källaren finns ett cykelrum, barnvagnsrum och 3 tvättstugor med 2 tvättmaskiner och en torktumlare i varje och även 2 torkrum. Tillsammans med tre andra föreningar finns tillgång till gym (kostnad ca 600 kr/år) på Berguvsgatan 13 liksom en festlokal på Söderkullatorget. I föreningen finns ett cykel/mopedrum där man har installerat en branddörr.

TV/INTERNET
Tv-anslutning via ComHem, basutbudet ingår i avgiften.
Bredband levereras via fiber av Ownit och för detta tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 50kr/månad.

PARKERING
Föreningen förfogar över 119 p-platser för uthyrning, föreningen har påbörjat installation av laddstationer för elbil. Kösystem tillämpas. För närvarande är kötiden omkring ett par månader. I övrigt så kan man parkera längs gatan. Garage finns i grannföreningar att hyra i mån av plats. Kösystem tillämpas.

ÖVRIG INFO
Föreningen har kollektivt elavtal där förbrukad el faktureras på avgiftsavin. Dessutom har föreningen har tecknat en kollektiv bostadsrättstilläggsförsäkring, vilket innebär att den enskilda medlemmen enbart behöver teckna en egen hemförsäkring.

AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR
Föreningen planerar att höja månadsavgiften 2 % per år fram till 2023/2024.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

I Söderkulla finns en bra variation mellan hus, radhus och bostadsrätter. Det finns stora grönområden och lekplatser. Det finns bra utbud av förskolor i området och här finner vi även Söderkullaskolan som erbjuder utbildning till årskurs F-9. I direkt närhet finner ni även Nydalaskolan (F-6) samt Munkhätteskolan (F-9). Det finns bra matbutiker i området och bra förbindelser med både buss och cykelvägar till Hyllie där vi finner köpcentret Emporia samt köpcentret Mobilia. Närheten till både Hyllie-och Triangelns station gör det enkelt att ta sig fram i Malmö såväl som närliggande kommuner.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter