Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Berguvsgatan 13A

Söderkulla MALMÖ

1 095 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Berguvsgatan 13A

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 80,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 21-2132-1-92-4
Våning 4 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 095 000 kr
Avgift: 4 080 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv
Andel i föreningen: 0,54223%
Andel av årsavgift: 0,54223%
Driftskostnad 5 340 kr/år
varav
El: 3 480 kr
Försäkring: 1 860 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftskostnaden är individuell och beror på den enskilda förbrukningen och det avtal du väljer.
Pantsatt Ja
Allmänt Säljaren disponerar i dagsläget ett källarförråd.

Areakälla: Föreningens information
Mätstandard: Okänd

Månadsavgift bostad: 3 745,33 kr
Balkong: 335,00 kr
Summa: 4 080,33 kr

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1964
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 19 mars 2009
Energiprestanda: 129 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Cirkusprinsessan 1
Välkommen till Berguvsgatan 13A och denna genomgående trea. Här bor du på bra läge i huset med nära till service, skolor, kommunikationer och shopping! Bostaden är föredömligt planerad med badrum med badkar, två bra sovrum varav ett har en inbyggd klädkammare, rymligt kök och vardagsrum samt en stor inglasad balkong som vetter emot soliga söder.

Lägenheten disponerar sig enligt följande:

HALL
Bra hall med plats till stor garderob och även möjlighet till avhängning. På golvet ligger ett gråmelerat laminatgolv och vita väggar.

BADRUM
Fräscht badrum i halvkaklat utförande. I badrummet finner du följande installerat:
- Badkar.
- Handfat med kommod i imitation av valnöt.
- Spegelskåp.

SOVRUM 1/ GÄSTRUM/ KONTOR
Sovrum två lämpar sig väl som kontor eller gästrum vilket det används som idag. I sovrummet finns plats för dubbelsäng och stor förvaringsmöbel. I detta sovrummet finner du en rymlig klädkammare.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med plats till soffgrupp och matbord för ca 4-6 personer. Vardagsrummet drar fördel av bostadens höga läge med gott om ljusinsläpp. På golvet i vardagsrummet ligger lackat trä och väggarna är bredspacklade och målade vita förutom en fondvägg som kläds av en vacker tapet.

KÖK
Välplanerat kök med gott om förvaringsmöjligheter i rymliga över- och underskåp. Kökets inredning går i stilrena färger med grå köksbänk och mörkt kakel mellan de vita över- och underskåpen. I köket finner du goda arbetsytor på den rejäla köksbänken och köket erbjuder även alla de bekvämligheter du kan behöva i form av diskmaskin, spis/ugn, kolfilterfläkt och kyl och frys i fullhöjd. På golvet ligger samma praktiska laminatgolv som i hallen och väggarna bredspacklade och målade vita. Från köket finns en av bostadens två utgångar till balkongen.

SOVRUM 2
Stort sovrum med plats till dubbelsäng och större garderob. I sovrummet ligger ett slittåligt laminatgolv och väggarna är målade i vitt förutom en fondvägg med en mörk tapet.

BALKONG
Stor inglasad balkong på hörnläge med plats till bord och stolar för ca 4 personer. Under årets varmare halvår agerar balkongen som ett extra rum. Balkongen vetter emot söder vilket innebär gott om sol under större delen av dagen.
I en av Söderkullas bästa föreningar, HSB Brf Artisten, erbjuds nu en inflyttningsklar 3:a med stor inglasad balkong och snyggt, fräscht kök och stort vardagsrum för att nämna några av bostadens fördelar. På Söderkulla bor du nära ringvägarna, kommunikationer, Emporia och skolor. Välkommen på visning!

Förening

Berguvsgatan 13A

Förening

Hsb Brf Artisten

Allmänt om föreningen

FÖRENING
HSB Brf Artisten är en äkta förening som bildades i samband med husbygget 1964. Föreningen består av 4 hus, 12 trapphus och sammanlagt 186 lägenheter som alla ägs som bostadsrätter och marken ägs av föreningen. Lägenheterna fördelas på; Berguvsgatan 9A-F, 11A-B, 13A-B samt Tornfalksgatan 10A-B. En lokal finns i föreningen, den upplåts med hyresrätt.

HUSETS SKICK
Vattenstammar: Bytta 2012-2014.
Avloppsstammar: Relinades 2012-2014.
Fasad: Delvis renoverad 2012. Fasaderna på låghusen renoverades under 2015.
Tak: Renoverade under 2012-2014.
Trapphus: Nyligen renoverat.
Bytt alla tvättmaskiner 2013-2014.
Hissar: Nya hissar har sats in under 2016.
El: Original. Under 2017 kommer arbetet med att dra in 3-fas el i huset att påbörjas. Föreningen står för kostnaden för den stora el-stammen, men varje bostadsrättsinnehavare får själv bekosta omdragning inne i lägenheten.

ÖVRIGA UTRYMMEN
I källaren finns ett cykelrum, barnvagnsrum och 3 tvättstugor med 2 tvättmaskiner och en torktumlare i varje och även 2 torkrum. Tillsammans med tre andra föreningar finns tillgång till gym (kostnad 600 kr/år) på Berguvsgatan 13 liksom en festlokal på Söderkullatorget. I föreningen finns ett cykel/mopedrum där man har installerat en branddörr.

TV/INTERNET
Tv-anslutning via ComHem, basutbudet ingår i avgiften.
Internet levereras via OWNIT. Ingår inte i avgiften utan den boende bestämmer själv vilken hastighet man vill ha. Priset varierar beroende på hastighet.

PARKERING
Föreningen förfogar över 119 p-platser för uthyrning. Kostnaden för dem är 100 kr/månad. Kösystem tillämpas. I övrigt så kan man parkera längs gatan. Garage finns i grannföreningar att hyra i mån av plats. Kösystem tillämpas.

ÖVRIG INFO
Föreningen har kollektivt elavtal där förbrukad el faktureras på avgiftsavin. Dessutom har föreningen har tecknat en kollektiv bostadsrättstilläggsförsäkring, vilket innebär att den enskilda medlemmen enbart behöver teckna en egen hemförsäkring.

AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR
Föreningen anser att ekonomin är god. Föreningen höjde avgiften med 2% 1 januari 2017.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter