Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Barometergatan 44

Västra Hamnen Malmö

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Barometergatan 44

Antal rum 4 rum
Boarea 106,80 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr
Våning 2 av 5, hiss finns
Ekonomi Avgift: 6 203 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten. Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg om ca 260 kr/mån för basutbud på TV, bredband 1000/1000 Mbit/s och telefoni (Bahnhof och Sappa) samt garage ca 1000 kr.
Andel i föreningen: 3,44887%
Andel av årsavgift: 3,45054%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Gathus
Byggnadsår 2007
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 10 maj 2021
Energiklass: E
Primärenergital: 130 kWh/m² och år

Hall

Vi välkomnas in i en trevlig hall med gott om förvaring till vänster med en inbyggd garderob. På golvet ligger ett laminat golv och väggarna är målade i vitt.

Badrum

Rakt fram i hallen hittar vi bostadens ena badrum i helkaklat utförande. Vitt kakel och en grön kulör på väggarna och på golvet ligger det ljus klinker. Badrummet är utrustat med WC, kommod, spegelskåp, duschhörna.

Sovrum

Till vänster om hallen finner vi bostadens ena sovrum som vetter mot kanalen med ett lugnt läge. Här får man plats med säng alternativt att använda som ett kontor. Här har vi utgång till bostadens balkong.

Kök

Från sovrummet finner vi det fräscha köket där köksinredningen går i vitt kulör och rymmer plats för matplats för ca 4 personer. Stora fönsterpartier ger ett underbart ljusinsläpp och här har vi även här en utgång till bostadens balkong där du kan förgylla många av årets varma sommardagar. Köket är utrustat med kyl, frys, ugn, micro, diskmaskin, induktionshäll och fläkt.

Sovrum

Från köket leds vi sedan in i det stora sovrummet där du får plats med en dubbelsäng. Stora fönsterpartier ger härligt ljusinsläpp. Bra med förvaring i garderob och från sovrummet har vi även en stor inbyggd garderob med gott om förvaring.

Badrum

Bostadens andra badrum även här i helkaklat utförande. Golvet är i grå klinker och på väggarna finner vi vitt kakel och en grön kulör. Badrummet är utrustat med badkar, kommod, spegel, WC, tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum

Från badrummet når vi bostadens tredje sovrum där du får plats med säng alternativt att använda som ett kontor. Från rummet har vi en magnifik havsutsikt.

Vardagsrum

Generöst vardagsrum i sin storlek, här får man plats med stor soffgrupp och matplats för att avnjuta goda middagar med nära och kära. Stora fönsterpartier med en helt fantastisk havsutsikt.

Sällsynt fyrarummare med fri havsutsikt och stor balkong!

Just nu förbereds en försäljning av denna unika fyrarummare med fri havsutsikt samt en fantastisk trevlig balkong som ligger precis över den lilla kanalen som rinner genom Västra Hamnen. Här bor ni på dryga 107 kvadratmeter som är fördelat på tre sovrum, ett generöst vardagsrum med en enastående havsutsikt samt ett ljust och fräscht kök med utgång till balkongen där du kan förgylla många av årets varma sommardagar. Här finns dessutom två helkaklade badrum och bra med förvaring i flertalet garderober. I föreningen erbjuds också gemensamhetslokal, gemensam takterrass med jacuzzi samt bastu.

Utöver strandpromenader och sitt havsnära läge erbjuder även Västra Hamnen ett stort utbud av restauranger, caféer, systembolag och Ica Maxi på nya Masttorget. Tio minuter till centralstationen för pendlaren. På kort promenadavstånd finner du barnvänliga Varvsparken, Bo01-bryggan/Scaniabadet (nu även med beachclub), volleybollplaner, samt gemytliga stapelbäddsparken.
Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Förening

Barometergatan 44

Förening

Brf Barometern 39

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Barometern 39. Föreningen är en äkta förening bostadsrättsförening. I föreningen finns 28 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. Det finns även 2 st hyresrättslokaler.
Föreningen köpte fastigheten 2007 (äger marken).

En överlåtelseavgift tas ut om 1190 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om 467 kr.
Samtliga lägenheter har egna tvättmöjligheter.
I föreningen finns en lokal som tjänstgör som föreningens kontor, gemensamhetslokal och gästlägenhet på våning 5. Här finns även en gemensam takterrass, bastu samt jacuzzi med fantastisk utsikt.

Hemsida
www.barometern39.se

Förvaltning
SBC sköter förvaltningen.

Ovanstående uppgifter är hämtade av berörd förening. Köparen uppmanas att noggrant kontrollera det som är av vikt för denne.

Tv och bredband

Föreningen är ansluten till TV, telefoni via Sappa och bredband via Bahnhof.

Parkering

I föreningen finns 29 garageplatser i botten av fastigheten och ytterligare 4 garageplatser som tillhör specifika lägenheter - alla hyrs ut av föreningen. Av de 29 platserna finns det två kostnader beroende på vilken sorts plats man har då det också finns bilhissar. Kostnaderna ligger på ca 1000 kr/mån. De 4 garagen som tillhör specifika lägenheter har en egen garageport och de 29 platserna delar på två ingångar. Det finns en plats till varje lägenhet och avgiften är obligatorisk.

Renoveringar - utförda och planerade

Föreningen har lagt ny klinker på loftgångar och bytt ut ytskiktet på en mindre del av fasade, där det innan satt glasskivor.
2018- Renoverades fasaden samt trapphus målades.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter