Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Arkitektgatan 19

Södertorp Malmö

1 795 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Arkitektgatan 19

Antal rum 3,5 rum
Boarea 84,50 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 21-2164-2-34-4
Våning 2 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 795 000 kr utgångspris
Avgift: 5 019 kr/mån Inkl värme, VA, kabel-tv och bredband
Andel i föreningen: 0,31899%
Andel av årsavgift: 0,31899%
Reparationsfond: 37 kr
Pantsatt Ja
Allmänt Areakälla: Föreningens information
Mätstandard: Okänd
Säljaren disponerar i dagsläget över: Källarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1966
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 23 november 2018
Energiklass: E
Primärenergital: 123 kWh/m² och år
Lägenhetens 84,5 kvadratmeter är planerade enligt följande:

I hallen finns ett stilrent klinkergolv av natursten som sedan går över till ett parkettgolv som lades in 2007. I hallen finns en större garderob som ingår i köpet samt smart skoförvaring som rymmer många par skor. Takbelysning i hallen ingår i köpet. Precis i början av hallen ligger lägenhetens stora badrum som totalrenoverades under 2009 (kvalitetsdokument finns). Badrummet går i ljusa toner med ljusbeige kakel och klinker, tvättställskommod med underskåp och spegelskåp i trä, fristående badkar och tvättmaskin från 2017. Badrumsskåpet ingår i köpet.

Intill badrummet ligger en gäst-wc som renoverades under 2014 och håller en väldigt hög standard. Gäst-wcn är halvkaklat med vitt kakel och klinker som bryts av mot en ljus fondtapet. Skåpet ingår i köpet.

I mitten av hallen finns ett av bostadens sovrum. Här är väggar och tak vitmålade och golvet är av parkett. Här finns stora ytor och sovrummet ger plats åt en stor säng, skrivbordshörna och garderober (Garderob samt takbelysning ingår i köpet)

Lägenhetens kök håller toppklass och erbjuder gott om förvaring (lägg märke till sockellådorna längs golvet), stora arbetsytor och fantastiskt ljusinsläpp. Köket renoverades 2011 och är från IKEA. Skåpsluckorna är vita som kontrasteras av ett mörkare ekgolv och trädetaljer med belysning ovanför bänkskivan. Samtliga väggskåp har spotlights installerade med olika färgval. I köket finns inbyggd ugn och micro, diskmaskin från 2018 och induktionshäll från 2011 då köket renoverades. Fullhöjds kyl och frys är från LG 2016. Takbelysning i köket ingår vid köpet.

Intill köket finns ett mindre rum som i dagsläget används som arbetsrum men som även passar perfekt som barnrum/lekrum. Även i detta rum finns samma ekgolv som i köket och väggarna är vitmålade. Nuvarande takbelysning ingår i köpet.

Bostadens vardagsrum är rymligt och ljust. I vardagsrummet ligger ett parkettgolv och väggarna är vitmålade. Från vardagsrummet når man lägenhetens balkong som har ett härligt sydväst-läge vilket innebär sol större delen av dagen/kvällen. Balkongens fönster längs långsidan går skjuta åt sidan vilket innebär att man kan öppna upp helt och maximalt med solljus. Vill man däremot ha lite svalare så finns rullgardiner till samtliga fönster. Balkongens tak- och väggbelysning ingår i köpet.

Sovrummet ligger längst in i lägenheten och här får man plats för en stor dubbelsäng och garderobsinredning. All garderobsinredning samt takbelysning ingår i köpet.

Övrigt: Samtliga persienner byttes ut 2016 och under 2019 bytte föreningen samtliga radiatorer i samband med stambyte.

Inflyttningsklar trea på lugna Södertorp!

På andra våningen ligger denna renoverade och inflyttningsklara trea med stor härlig balkong i sydväst-läge. Lägenheten har såväl renoverat badrum som gäst-wc och det renoverade köket erbjuder stora arbetsytor, väldigt mycket förvaring och matplats. Två väl tilltagna sovrum samt ett mindre arbetsrum/gästrum vilket gör att lägenheten lämpar sig perfekt för barnfamiljen. Varmt välkommen på visning!

Förening

Arkitektgatan 19

Förening

HSB Brf Anneberg

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Anneberg består av 315 st lägenheter. I fastigheten finns 7 bostadshus med tillsammans 27 trapphus med adresserna Arkitektgatan 1-55. Förvaltningen svarar HSB för och husen är byggda 1967. Föreningen innehar marken med tomträtt som omförhandlas 2020.

UTFÖRT UNDERHÅLL
- Tak utbytt.
- Fönster utbytta 2004, i samband med det glasades även balkongerna in.
- Hissarna i höghusen moderniserades 2015
- Omfogning av låghusens fasader 2018.
- Vatten- och avloppsstammar: Föreningen har under 2018-2019 genomfört relining av avloppsstammar och byte av vattenstammar samt element i samtliga fastigheter.
- Föreningen har installerat laddplatser för elbilar.


De närmsta åren planerar styrelsen för följande större åtgärder:
- Uppfräschning av utemiljön vid hus 11-35.
- Fasadrenovering av 8 våningshusen.
- Uppförande av miljöhus samt målningsarbete i källargångar och garage efter avslutad stamrenovering.

TV OCH INTERNET
Kabel-tv via Sydantenn, basutbudet ingår i avgiften. Föreningen har tecknat avtal med Bredband2 om gruppanslutning av bredband. Det innebär att bredband med hastighet 100/10 MB ingår i månadsavgiften. Anslutningsavgift: 200,- (engångskostnad). Se föreningens hemsida för mer info.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Det finns 9 tvättstugor i föreningen, belägna i källarplan. Alla är utrustade med två tvättmaskiner,, en elmangel samt en torktumlare. Två st torkrum hör också till varje tvättstuga. I källaren på Arkitektgatan 3 finns en fritidslokal som föreningens medlemmar kan hyra. Gymmet finns i källaren i Arkitektgatan 11-19 och kostnaden är 400 kr per person och år. Möjlighet finns också att nyttja biljard, dart, boule, bridge och canasta.

EKONOMI
Föreningen har planerat att göra följande avgiftsregleringar på grund av det utförda underhållet av avloppsstammarna samt för att täcka in kostnader för övriga renoveringar som är planerade 2019-2023.
2020: 5%
2021: 4%
2022: 3%
2023: 3 %

PARKERING
Föreningen har både garage och parkeringsplatser för uthyrning. Parkeringsplats ca 150kr / mån och garageplats ca 350kr / mån. Kontakta vicevärden för att anmäla dig till kön.

Det finns även 4 gästparkeringsplatser vid Arkitektgatan 43 som man måste ha skriftligt tillstånd i framrutan för att få använda. Dessa är främst avsedda för föreningens entreprenörer, men medlemmar kan få tillstånd till sina hantverkare vid behov. Den som vill ha tillstånd vänder sig till vicevärden.

Vill du läsa mer om föreningen? Gå in på www.brfanneberg.se

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Överlåtelseavgift

1 163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Södertorp är ett lugnt och grönskande område med mycket grillplatser och lekplatser. Från Arkitektgatan 19 har man Mobilia ca 5 minuter bort med cykel, Malmö Stadion ca 5 minuter bort och Stora Coop Stadion på gångavstånd.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter