Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Argogatan 2

Centrum/City Malmö

4 895 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Argogatan 2

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 72,00 kvm
Ekonomisk plan

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr C1103
Våning 2 av 7, hiss finns
Ekonomi Pris: 4 895 000 kr som utgångsbud
Avgift: 3 680 kr/mån Ink värme, kallvatten samt månadsavgift i bilpool. Obligatoriska tillägg för hushållsel om 300 kr (schablonkostnad, kommer att avräknas årsvis efter förbrukning), TV/Bredband 165 kr/mån samt uppvärmning vatten 170 kr/mån.
Andel i föreningen: 0,73401%
Pantsatt Nej
Allmänt Följande tillval är gjorda:
Entré: Spegel- skjutdörrar Opal

Kök:
Integrerad diskmaskin Siemens
Köksblandare Mora MMIX K6

Badrum:
Klinkerfog Mellangrå
Duschvägg Linc Angel (90x90cm)

Golv Parkett Ask Skagen Vitpigmenterad

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2021
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk frånluft med värmeåtervinning
Energideklaration Finns för närvarande inte

Hall

Med hiss från markplan tar man sig enkelt upp till andra våningen. Vi välkomnas in i en luftig hall med plats för förvaring till vänster i en skjutdörrsgarderob. På golvet vilar ett vitpigmenterat askgolv som är genomgående i hela lägenheten.

Sovrum 1

Rakt fram i hallen finner vi bostadens ena sovrum där det rymmer plats för dubbelsäng samt optimalt utrymme för förvaring i skjutdörrsgarderob. Här har vi även en av utgångarna till bostadens härliga balkong.

Kök

Stilrent och modernt kök från Marbodal. Vita luckor med både laminatbänkskiva och ett stänkskydd i vitt kakel. Köket är utrustat med kyl, frys, fläkt, integrerad diskmaskin, mikrovågsugn, induktionshäll och vask.

Vardagsrum

Stort sällskapsrum med utgångs till bostadens stora balkong där du har en fin utsikt mot Citadellskajen. Här får man plats med både matsalsmöblemang och stor soffgrupp. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till härliga sammanställningar med nära och kära.

Badrum

Helkaklat badrum med vitt kakel och grå klinker. Badrummet är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, WC, kommod och spegelskåp.

Sovrum 2

Bostadens andra sovrum där du får plats med säng. Samt möjlighet till förvaring i garderober om så önskas. Stort fönsterparti vilket skapar ett härligt ljusinsläpp.

Nyproducerad trea med utsikt mot kanalen vid Citadellskajen!

Nu ges äntligen tillfälle att bli först med att bosätta sig i denna fantastiska trerummare på optimalt läge vid Citadellskajen! Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum inbjuder till socialt umgänge på absolut bästa sätt. Det vitpigmenterade askgolvet är genomgående och ger ett lugnt och elegant intryck. Köket är fullt utrustat med gott om förvaring och arbetsytor, toppat med kvalitativa vitvaror. De båda sovrummen inbjuder till lugn och ro med gott om plats för förvaring. Stilrent badrum i grått och vitt lämnar inget åt slumpen. Dessutom utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. På den generösa balkongen om hela 11 kvm kan du njuta av årets varma sommardagar!

Vi befinner oss i ett område omgivet av spännande och elegant arkitektur med direkt närhet till kulturella nöjen, shopping och gastronomiska upplevelser. Med sitt läge på Citadellskajen har man härifrån korta avstånd till såväl skolor, service och pendling. Grönskande Kungsparken med sina gångstråk och öppna ytor såväl som vackra Gamla Väster med välbevarad 1900-tals bebyggelse och Lilla Torg befinner sig precis på andra sidan kanalen samtidigt som Centralstationen med sina goda förbindelser befinner sig ett stenkast bort och Malmö centrum med allt det har att erbjuda nås på en kort promenad.
Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Förening

Argogatan 2

Förening

Brf Västra Citadellskajen

Allmänt om föreningen

BRF Västra Citadellskajen är en äkta bostadsrättsförening beläggen i centrala Malmö. Föreningen består av 1 fastighet med 129 bostadsrättslägenheter på adresserna Argogatan 2, Argogatan 4, och Citadellsvägen 17B.

Tv och bredband

En avgift om 165kr/månad för detta tillkommer som obligatoriskt tillägg till månadsavgiften. I priset ingår digitalt grundutbud för TV, bredband 100/100 Mbit/s samt IP-telefoni.

Parkering

Föreningen tillhandahåller 62 bilplatser varav Our Green Car kommer nyttja tre platser. Det finns även sex MC-platser samt 11st laddstolpar för elbil
Övrig P-plats kan hyras på: Malmö Live eller på P-huset Godsmagasinet.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Årsavgiften följer den ekonomiska planen men i dagsläget finns inga beslutade höjningar.

Renoveringar - utförda och planerade

TIDIGARE RENOVERINGAR:
Fastigheten är nyproducerad och inget underhåll krävs.

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR:
Fastigheten är nyproducerad och inget underhåll krävs.

Övrigt

IMD - Föreningen har gemensamt elavtal samt individuell mätning av varmvatten. Lägenhetsinnehavare debiteras sin förbrukning på avin för månadsavgift.
Det finns en gemensam innergård samt takterrass i A-trappen som alla boende har tillgång till.
Varje lägenhet disponerar ett källarförråd.
På källarplan finns barnvagns- och rullstolsförråd. Cykel och miljörum finns på entréplan.

För alla medlemmar i bostadsrättsföreningen ingår ett kostnadsfritt medlemskap i poolbilsföretaget Our Green Car under tio år. Our Green Car kommer att ha tre el-bilar och fem el-lådcyklar stående i garaget. Vid nyttjande av poolbilarna tillkommer avgifter som nyttjaren betalar.

Ovanstående uppgifter är inhämtade berörd förening. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen, liksom information rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Centrum/City är en av Malmös mest aktiva platser när det kommer till uteliv och shopping, det finns även lugnare ställen på östra sidan av stadsdelen. Denna stadsdel består av lägenheter, både bostadsrätter och hyresrätter. Det är en väldigt mysig miljö då husen sträcker sig tillbaka till 1558 med Thottska huset. En av de få stadsdelarna i Malmö som har bevarat sina gammla byggnader.

Närservice

I Malmö city hittar du många möjligheter till aktiviteter, all shopping oavsett om du gillar köpcentrum eller mysiga gatubutiker hittar du det mesta i denna del. Det finns även gym av diverse olika kedjor som nordic wellness och fitness24seven. När det kommer till restauranger finns det många bra alternativ oavsett om du vill ha billig gatumat eller fin restaurangmat.

Kommunikation

Kommunikationen i Malmö centrum är optimal då du har Centralstationen väldigt nära där nästan alla busslinjer passerar, det finns även tillgång till tåg där du kan välja att åka över till Danmark eller resa till andra städer i Sverige som Stockholm eller Göteborg.

Övrigt

I Malmö centrum finns det även möjlighet för uthyrning av trampbåt under sommartid. I närheten av Centrum ligger även Malmöhus slott som även är södra Sveriges största museum med bla. Konst och andra antikviteter.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter