Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ankargatan 9

Västra Hamnen/Dockan Malmö

3 195 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Ankargatan 9

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 77,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1002
Våning 1 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 195 000 kr
Avgift: 4 612 kr/mån
Andel i föreningen: 2,9427%
Andel av årsavgift: 3,05706%
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2004
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
I ljuvliga Västra Hamnen bor du ett stenkast från hav och strand samt med närhet till mysiga butiker, restauranger och caféer. En unik stadsdel med arkitektur utöver det vanliga, slingrande gator och gröningar med lekplatser. Lägenheten ligger på en lugn gata med kanalen precis utanför dörren. Till föreningen hör dessutom en lummig innergård med grillplats samt en takterrass som kan bokas av den enskilde medlemmen för tillfällen med större bjudningar.

Välkommen in!

Hall
Vi kliver in i en inbjudande hall med naturlig plats för avhängning och förvaring. På golvet ligger ett fin skeppsgolv och väggarna är vita, vilket löper genomgående på hela nedervåningen och även på ovanvåningen.

Badrum
Intill hallen finns ett stort, helkaklat badrum med smakfulla materialval och färger. Dusch, wc, handfat och tvättpelare.

Vardagsrum
Vardagsrum och kök flyter samman och bildar en sällskapsyta där både soffmöblemang och matsalsbord får plats. Längs rummet löper glasrutor från golv till tak, vilket skänker ett fantastiskt ljus till hela lägenheten. Ovan matplatsen bildar en öppning upp till ovanvåningen en härlig rymd.

Kök
Stilrent kök från Vedum med vita luckor och bänkskiva i massivt trä med mosaik samt spotlights ovanför. Gott om arbetsyta och förvaring. Här finns integrerade, rostfria maskiner i form av diskmaskin, kyl/frys, varmluftsugn, mikrovågsugn samt spishäll, samtliga från Bosch.

Ovanvåning
En trappa upp finner vi båda sovrummen. Vidare finner vi det stora sovrummet, där ljuset flödar in och vi har härlig utsikt över det porlande vattnet i kanalen utanför. Här har vi skjutdörrar till ett större fönsterparti, vilket kan öppnas upp och brukas som en fransk balkong. Möbleras enkelt som exempelvis arbetshörna eller läshörna. På ovanvåningen finns även bra förvarningsutrymmen.

Badrum
Direkt när vi kommer upp finns ett stort, helkaklat badrum med smakfulla materialval och färger. Dusch, wc, handfat och tvättpelare.

Unik etagelägenhet med huskänsla!

Arkitektur som bjuder på fantastiskt ljusinsläpp, öppna sällskapsytor, moderna materialval och rymd. Ett modent boende med havet som granne samt närhet till city och centralstationen! Välkommen på visning!

Förening

Ankargatan 9

Förening

Brf M-Tre

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen M-Tre är en äkta förening. Föreningen består av 30 lägenheter. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om ca 445 kr per pant som betalas av köparen samt en överlåtelseavgift om ca 1113 kr som betalas av köparen. Föreningen äger marken och förvaltas av SBC.

AVGIFTEN
Inga planerade avgiftsförändringar i dagens läge.

Tv och bredband

Föreningen är ansluten till kabel-TV samt internet via Com Hem. Ett gruppavtal för bredband är slutet, därav tillkommer en avgift på 159kr/mån på månadsavgiften för 100Mbit. För mer information se: www.comhem.se.

Parkering

I området finns det p-hus tillgängliga där man kan hyra en p-plats från ca 900 kr/mån. För mer information se www.pmalmo.se.

Renoveringar - utförda och planerade

Föreningen har utfört sedvanligt underhåll såsom oljning av träpartierna samt spolning av avlopp- samt tappvattenstammar.
En omfogning av fasaden har utförts och då fick balkongtaken även nya plåtar.
En uppdatering av värmesystemet har gjorts. Detta för att injustera värmenivåerna och få en jämnare temperatur i huset i förhållande till utetemperatur.

Övrigt

I föreningen finns en välskött innergård med grill- och sittplatser. Det finns även en takterrass om ca 30 kvm med grillmöjlighet som medlemmarna kan använda.
Föreningen anordnar gemensamma höst- och vårstädningar.
Föreningen har en trädgårdsgrupp.
Två gånger om året ordnar föreningen med ett putsning av alla fönster utvändigt.


För mer info: http://m3.bostadsratterna.se/

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanats att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter