Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ankargatan 9

Västra Hamnen/Dockan Malmö

2 995 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Ankargatan 9

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 75,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 109
Ekonomi Pris: 2 995 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 4 732 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv
Andel i föreningen: 3,13705%
Andel av årsavgift: 3,13705%
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Nej
Allmänt
- Säljaren disponerar över ett källarförråd om cirka 5 kvm.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2004
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 6 mars 2009
Energiprestanda: 128 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Skansen 2
I ljuvliga Västra Hamnen bor du ett stenkast från hav och strand samt med närhet till mysiga butiker, restauranger och caféer. En unik stadsdel med arkitektur utöver det vanliga, slingrande gator och gröningar med lekplatser. Lägenheten ligger på en lugn gata med kanalen precis utanför dörren. Här finner du ett boende som genomsyras av ljus och rymd med social planlösning där vi kan blicka ut mot Malmös landmärke Turning Torso. Till föreningen hör en lummig innergård med grillplats samt en takterrass som kan bokas av den enskilde medlemmen för tillfällen med större bjudningar. Här är bara att flytta in och börja njuta.

Lägenheten disponeras enligt följande:

Entré
Vi kliver in i en inbjudande hall där hela nedre våningen öppnar upp sig. Direkt till vänster under trappan upp till våning två finns naturlig plats för avhängning och förvaring. På golvet ligger fin parkett i ljus kulör och väggarna är vita, vilket löper genomgående på hela nedanvåningen.

Kök
Köket befinner sig i social och öppen planlösning med vardagsrummet. Luckorna går stilrent vitt och bakom döljer sig rejält med förvaring. Arbetsbänken består av praktiskt grå laminat och ovan bänk pryds väggen av kakel i vitt. I maskinparken finner vi kyl/frys, ugn med varmluftsfunktion, inbyggd mikrovågsugn, diskmaskin, spishäll samt fläkt. Allt från märket Bosch.

Vardagsrum
Vardagsrum och kök flyter samman och bildar en stor och luftig sällskapsyta där både soffmöblemang och matsalsbord får plats. Längs rummet löper glasrutor från golv till tak, vilket skänker ett fantastiskt ljus till hela lägenheten och vi kan blicka ut över kanalen och grönområdet som löper mellan huset. Här finns en balkongdörr där du kan kliva ut på markstenen utanför lägenheten. I fönstren sitter snygga träpersienner om man önskar en stunds avskildhet.

Badrum
Från hallen tar vi oss in i lägenhetens rymliga och helkaklade badrum. Färgerna går i vitt och grått och materialvalen är smakfulla. Utrustningen består av inbyggd dusch med glasdörr, vägghängd wc, handfat, förvaringsskåp, handdukstork. Slutligen så finns även bekvämligheter i form av tvättmaskin och torktumlare.

Ovanvåning
En trappa upp finner vi lägenhetens privata avdelning som erbjuder många alternativ till möblering. I dagsläget disponerar man ett av rummen som ett extra allrum. Det större utav sovrummen ger gott om plats för dubbelsäng och det finns en fransk balkong som ger oss en luftig känsla. Även här på våning två består hela ytterväggen av glaspartier vilket ger ett underbart ljus från grönområdet utanför. Snygg detalj av glasblock skapar en avdelning till nästa rum som med fördel används som arbetsrum eller barnrum. All förvaring du kan behöva ryms i en enorm walk-in-closet här på plan två.
I ljuvliga Västra Hamnen bor du ett stenkast från hav och strand samt med närhet till mysiga butiker, restauranger och caféer. Lägenheten ligger på en lugn gata med kanalen precis utanför dörren. Hela boendet genomsyras av ljus, rymd och bekvämlighet. Varmt välkommen på visning!

Förening

Ankargatan 9

Förening

Brf M-Tre

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen M-Tre är en äkta förening. Föreningen består av 30 lägenheter. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om ca 445 kr per pant som betalas av köparen samt en överlåtelseavgift om ca 1113 kr som betalas av köparen. Föreningen äger marken och förvaltas av SBC.

AVGIFTEN
Inga planerade avgiftsförändringar i dagens läge.

Tv och bredband

Föreningen är ansluten till kabel-TV samt internet via Com Hem. Ett gruppavtal för bredband är slutet, därav tillkommer en avgift på 159kr/mån på månadsavgiften för 100Mbit. För mer information se: www.comhem.se.

Parkering

I området finns det p-hus tillgängliga där man kan hyra en p-plats från ca 900 kr/mån. För mer information se www.pmalmo.se.

Renoveringar - utförda och planerade

Föreningen har utfört sedvanligt underhåll såsom oljning av träpartierna samt spolning av avlopp- samt tappvattenstammar.
En omfogning av fasaden har utförts och då fick balkongtaken även nya plåtar.
En uppdatering av värmesystemet har gjorts. Detta för att injustera värmenivåerna och få en jämnare temperatur i huset i förhållande till utetemperatur.

Övrigt

I föreningen finns en välskött innergård med grill- och sittplatser. Det finns även en takterrass om ca 30 kvm med grillmöjlighet som medlemmarna kan använda.
Föreningen anordnar gemensamma höst- och vårstädningar.
Föreningen har en trädgårdsgrupp.
Två gånger om året ordnar föreningen med ett putsning av alla fönster utvändigt.


För mer info: http://m3.bostadsratterna.se/

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanats att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter