Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Amiralsgatan 87 F

Annelund Malmö

1 195 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Amiralsgatan 87 F

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 52,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 21
Våning 3 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 195 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 3 261 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv
Andel i föreningen: 1,497688206%
Andel av årsavgift: 1,498%
Tillträde Enligt överenskommelse
Allmänt
- Säljaren disponerar i dagsläget över två förråd. Ett på vinden och ett i källaren.

- Det finns möjlighet till ett långt tillträde för den som har möjlighet till det.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1947
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 10 juni 2008
Energiprestanda: 136 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Malmö Friheten 2
Snyggt renoverad lägenhet med en mycket väl bibehållen finish. Genomgående och välplanerad planlösning med gott om förvaring. Den inglasade balkongen ger lägenheten det lilla extra och med hjälp av bland annat den installerade infravärmen är det ett utrymme som blir mycket väl använt. Lägenheten totalrenoverades 2010 till det fina utförande den är i idag. Lägenhetens alla fönster blickar ut över gård eller mot lugna Baskemöllegatan. Vid Annelund bor du centralt med närhet till omtyckta och restaurangtäta Möllevången. Några minuters promenad bort finner du populära Folkets Park och S:t Knuts torg och bara runt husknuten ligger mysiga parken Enskifteshagen. Expressbussen finns rakt utanför entrén och trafikerar Nobeltorget med direktförbindelse mot Västra Hamnen och övriga innerstaden. Både till fots och på cykel når du Malmös gågator på några minuter. Brf Misteln är stabil och trivsam och under 2017 genomfördes dessutom ett friköp av tomten. Området kring föreningen är i en expansiv fas och på sikt kommer mycket att hända. Mot slutet av 2018 öppnas tågbanan ett stenkast ner på Amiralsgatan upp för persontrafik vilket ger området ett ännu bättre pendlingsläge. Här är bara att flytta in och börja trivas och det finns för den som önskar möjlighet till ett långt tillträde. Varmt välkommen på visning!

Bostaden disponeras enligt följande:

HALL
I hallen välkomnas vi av slitstark mörkgrå klinker på golvet och en dov grön kulör på vägg. Här finns förvaring i form av både klädkammare och garderob. Spotligths i tak för optimal belysning.

KÖK
Stilfullt och yteffektivt renoverades köket 2010. Det praktiska klinkergolvet samt spotlightsen i tak fortsätter från hallen in i köket, där man har tänkt på helheten! Vitmålade väggar, köksluckor i ek, mörk och marmorerad laminatskiva möter svart kakel ovan bänk. Naturlig matplats för minst fyra personer pryds av en snygg tapetserad fondvägg. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, fläkt, frostfri kyl/frys, diskmaskin samt inbyggd ugn och mikrovågsugn. Köksfönstret bjuder på fin utsikt mot innergården.

VARDAGSRUM
Ljust och trivsamt med plats för både soffa och mindre matmöblemang. På golvet vilar fint parkettgolv och väggar är målade i vitt tillsammans med en fondvägg bakom soffmöblemanget. Här finns utgång till lägenhetens pricken över i, den inglasade balkongen. Här finns gott om plats för möblemang och en infravärme gör att utrymmet kan användas som ett extra rum året runt. Balkongen vetter mot den lugna Baskemöllegatan.

SOVRUM
Sovrummet är rymligt och lugnt. Här får man utan problem plats med en dubbelsäng och kompletterande möbler om man vill. Parkettgolv möter sober färg på väggarna och finns en kompletterande garderob med skjutdörrar som ingår i köpet.

BADRUM
Även badrummet är renoverat 2010 i tidlösa och moderna toner. På golvet ligger grå klinker som självklart är uppvärmt med golvvärme, och väggarna är helkaklade i ljusgrått. Duschhörna med svängbara glasdörrar och tvättställ med skåp undertill och spegel. Handdukshängare och avlastningshyllor finns också.
Snyggt renoverad lägenhet med en mycket väl bibehållen finish. Genomgående och välplanerad planlösning med gott om förvaring. Den inglasade balkongen ger lägenheten det lilla extra. Stabil förening i ett expansivt område där ny tågstation öpnnar i slutet av året. Varmt välkommen på visning!

Förening

Amiralsgatan 87 F

Förening

Brf Misteln i Malmö

Allmänt om föreningen

Brf Misteln är en äkta förening med byggår 1947. Förvaltare är Örehus Fastighetsförvaltning AB. Föreningen ansvarar för ett hus med 64st bostadsrätter. Föreningen äger sedan 2017 sin tomt, då den friköptes av Malmö Stad.

HUSETS SKICK
Ca 1988-1989 genomgick föreningen en stor renovering där vattenstammarna byttes, fasaden renoverades och samtliga fönster byttes. Samma år renoverades trappuppgångarna samt tvättstugorna och man installerade hissar samt glasade in balkongerna.
2002 respektive 2004 byttes tvättutrustningen.
2008 och 2010 byttes elstammarna.
Underhåll av fastigheten budgeteras och utförs löpande vid behov. Taket kontrolleras årligen och repareras där det behövs. Avloppsstammarna spolades sep/okt -14, inget renoveringsbehov finns i dagsläget.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Stor grön innegård med riklig flora och grillplats.
I källaren finns tre tvättstugor, vardera med tillgång till två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkrum samt en mangel.
Föreningen har en bastu belägen i källaren på Amiralsgatan 87B dit det går att få en nyckel mot en depositionsavgift. I föreningen finns två cykelrum i källaren samt ett hobbyrum som är beläget på Amiralsgatan 87C-D. Det finns även en fritidslokal som är till för föreningens stämmor och styrelsemöten.

EKONOMI
Föreningen höjde månadsavgifterna med 3 % vid årsskiftet 17/18. I övrigt har man inga planerade höjningar.
Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för sina medlemmar och därför behöver man som medlem endast ha en vanlig hemförsäkring.

INTERNET & KABEL-TV
Föreningen är ansluten till kabel-TV via ComHem och bredband/Internet via Ownit 100 Mbit/s (135kr/mån).

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering