Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Amiralsgatan 11

Centrum/City Malmö

3 795 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Amiralsgatan 11

Antal rum 3 rum
Boarea 109,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 00008
Våning 4 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 795 000 kr utgångspris
Avgift: 5 716 kr/mån Inkl värme, VA, kabel-tv
Andel i föreningen: 10,17224%
Andel av årsavgift: 10,17201%
Pantsatt Ja
Allmänt Areakälla: Föreningens information
Mätstandard: Okänd
Säljaren disponerar i dagsläget över: Källarförråd.

Säljaren upplyser om följande fel och brister: "Mindre fuktskada i köksbänk vid vasken, har varit oförändrad sedan vi flyttade in. dvs en liten bula i skivan"

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1900
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 22 maj 2018
Energiklass: E
Primärenergital: 131 kWh/m² och år
Med hiss från markplan tar vi oss upp till högsta våningen. Här ligger denna rymliga vindslägenhet med stora sociala ytor.

Man välkomnas av en stor hall med vitmålade väggar och vackert plankgolv som löper vidare in mot vardagsrum och kök. I hallen finns gott om plats för garderober. I dagsläget finns en stor skjutdörrsgarderob och en garderobsvägg.

När man rör sig vidare in i lägenheten slås man av bostadens härliga tak- och väggbalkar i mörkt trä. Dessa är tydligt markerade mot de vita väggarna. Bostaden har ett väldigt härligt kök och vardagsrum med öppen planlösning. I det stora utrymmet får man plats med såväl stor soffgrupp som matbord för 8-10 personer. Lägenheten är som gjord för härliga middagsbjudningar då köket endast skiljs av med en köksö med spishäll. Här har man ett stor kök med stora arbetsytor och mycket förvaring. Samtliga vitvaror i köket är från 2007 då bostaden totalrenoverades. Intill köket har man även ett väldigt funktionellt utrymme som rymmer såväl tvättmaskin som torktumlare. Vardagsrummet har en otroligt hög mysfaktor med dess djupa fönsterkupor och fönster i två väderstreck. Här har man utsikt över rörsjöallén och St:Pauli Kyrka.

Bostaden har två stycken sovrum, båda med plats för dubbelsäng. I dagsläget rymmer det ena sovrummet dubbelsäng och garderober, det andra sovrummet möbleras idag med dubbelsäng och byrå.

Badrummet är även det renoverat 2007 och går i ljusa toner. I badrummet ryms vägghängd wc, en bred och djup kommod med mycket förvaring, spegelskåp samt dusch med skjutdörrar.

Fantastisk vindsvåning med stora sällskapsytor!

På väldigt centralt läge ligger denna renoverade och superfräscha vindsvåning med originaldetaljer såsom synliga bjälkar i tak. Lägenheten har stora sällskapsytor med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Köket är renoverat och erbjuder en stilren och funktionell köksö som binder ihop rummen. Utöver detta finns två rymliga sovrum, ett renoverat badrum samt tvättmaskin och torktumlare i lägenheten. Varmt välkommen på visning!

Förening

Amiralsgatan 11

Förening

Brf Brita 6

Allmänt om föreningen

Brf Brita 6 bildades 2006 och består av 9 lägenheter och 4 hyresrättslokaler. Föreningen består av två 3:or, fyra 4:or och tre 5:or. Fastigheten byggdes 1879 och föreningen bildades år 2005. I lokalerna huserar skomakare, tryckeri, pizzeria och en lokal som tidigare hyrts av förskola. Lokalen är under kontraktsförhandling just nu. Föreningen äger marken. Ekonomisk förvaltare är SBC.

HUSETS SKiCK
Föreningen följer en underhållsplan och har gjort nedanstående renoveringar under åren:

Renovering av entréer och trapphus 2021
Byte till säkerhetsdörrar 2020
Renovering av radiatorer 2019
Byte av värmecentral 2019
Målning bakgård/grind 2018
Målning av källare 2018
Byte av entréportar 2018
Målning fasadgrund 2018
Omfogning av fasad mot gården 2016 - 2017
Byte av takbeklädnad 2016
Byte av tak 2016 - 2017
Utbyte av frånluftfläkt på yttertak 2015
Nya elamaturer med rörelsedetektorer 2012
Renovering utav tvättstuga 2011
Omputsning trapphall 2007
Omputsning av fasad 2005
Elstambyte 1980 -
Nyinstallation hiss 1980
Vatten och avloppsstammar 1979
Fönster 1979

Föreningen har planer på följande underhåll närmsta åren (2021-2024):
- Fasadrenovering
- Spolning av avloppsstammar. Föreningen spolar/rengör samt filmar avloppsstammarna var 7:e år. Detta gjordes senast för 5 år sedan. Föreningen bedömer att stammarna är i gott skick och har inga planer på relining/stambyte så länge de är i gott skick.
- Byte av papptak på miljöhuset
- Byte av porttelefon

KABEL-TV OCH INTERNET
Föreningen är anslutna till Comhem och erbjuder såväl kabel-tv som bredband via Comhem. Bredband på 100/100 samt basutbud av kanaler via Comhem ingår i avgiften.

EKONOMI
Föreningen höjde avgiften med 1% 2019. Föreningen höjde ej avgiften under 2020 och har inga planer på att göra höjning under 2021.

Parkering: Boendeparkering i området. Önskar man garage kan man hyra p-plats i P-huset Anna. I dagsläget (2020-11-16) finns 70st lediga platser för boende i området. Då gäller rörlig plats mellan plan 1-11 och kostar 790kr/mån.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2021-02-11. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Centrum/City är en av Malmös mest aktiva platser när det kommer till uteliv och shopping, det finns även lugnare ställen på östra sidan av stadsdelen. Denna stadsdel består av lägenheter, både bostadsrätter och hyresrätter. Det är en väldigt mysig miljö då husen sträcker sig tillbaka till 1558 med Thottska huset. En av de få stadsdelarna i Malmö som har bevarat sina gammla byggnader.

Närservice

I Malmö city hittar du många möjligheter till aktiviteter, all shopping oavsett om du gillar köpcentrum eller mysiga gatubutieker hittar du det mesta i denna del. Det finns även gym av diverse olika kedjor som nordic wellness och fitness24seven. När det kommer till resturanger finns det många bra alternativ oavsett om du vill ha billig gatumat eller fin resturangmat.

Kommunikation

Kommunikationen i Malmö centrum är optimal då du har Centralstationen väldigt nära där nästan alla busslinjer passerar, det finns även tillgång till tåg där du kan välja att åka över till Danmark eller resa till andra städer i Sverige som Stockholm eller Göteborg.

Övrigt

I Malmö centrum finns det även möjlighet för uthyrning av trampbåt under sommartid. I närheten av Centrum ligger även Malmöhus slott som även är södra Sveriges största museum med bla. Konst och andra antikviteter.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter