Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Aktrisgatan 12

Lindeborg Malmö

1 395 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Aktrisgatan 12

Antal rum 4 rum + kök
Boarea 94,00 kvm
Föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 421
Våning 1, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 395 000 kr utgångspris
Avgift: 4 340 kr/mån
Andel i föreningen: 0,19932%
Reparationsfond: 83 kr
Tillträde Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår
Energideklaration Finns för närvarande inte
Fastighetsbet. Malmö-Skådespelaren 2
Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall: Ni välkomnas i den mycket funktionella hallen vilken erbjuder goda avhängningsmöjligheter och bra gardrober att stuva undan ytterplaggen i.

Gäst-WC: Renoverades mycket smakfullt 2000. Helkaklat i en ljusmelerad färg med bord och vackra detaljer. Inredning helt i vitt vilken tillsammans med belysningen ger ett behagligt ljus.

Badrum: Renoverades samtidigt som gäst-wc 2000. Helkaklat med samma ljusa kakel och vackra detaljer som gäst-wc, vit inredning och generöst med plats.

Sovrum: Rummet som ligger i anslutning till hallen erbjuder en generös yta att möblera på samt hela fem stycken gardrober. Stora fönster och utgång till den inglasade balkongen . På golv ligger en vacker stavparkett och väggarna har en ljus strukturtapet.

Sovrum: Det andra sovrummet som även det nås från hallen har stavparkett och väggar målade i en behaglig ljusblå färg. Fönster mot den inglasade balkongen vilka bidrar med ett rikligt ljusinsläpp.

Sovrum: Rummet används idag som matsal men om så önskas utgör det ett utmärkt sovrum. Även från detta rum nås den inglasade balkongen. Samma stavparkett som i övriga sovrum och en ljus tapet med medaljong.

Vardagsrum: Den generösa ytan erbjuder ett utmärkt sällskapsutrymme som rymmer både familj och vänner vid högtidliga tillfällen. Stort fönsterparti med utsikt över det stora grönområdet och dess grönska. På golv ligger en vacker parkett och väggarna har en ljus strukturtapet.

Balkong: Den inglasade, väl tilltagna balkongen sträcker sig längsmed hela lägenhetens långsida. Här har Ni utsikt över den lugna och välskötta innergården. Då vädret ej tillåter vistelse på uteplatsen har Ni lyxen att istället kunna välja denna härliga balkong.

Kök: Mycket fräscht kök från 1993 med ljusa och smakfulla färgval. Köksluckor och inredning i trä, ljus bänkskiva och vitt kakel med fina detaljer. Fläkt 1993, kyl/frys 1998, spis med induktion 2010. Det rymliga köket har plats för matsalsbord för sex personer samt annat möblemang om så önskas.

Uteplats: Från köket nås den härliga trädgården med både en stenbelagd del och stor gräsmatta. Här samsas blommor, buskar och grönska. Gott om plats för både utemöblemang, grillhörna och sommarens alla aktiviteter.
Äntligen har vi chansen att presentera en välplanerad fyrarummare på Lindeborg med den eftertraktade uteplatsen. Här bor Ni bra med både inglasad balkong och trädgård!

Förening

Aktrisgatan 12

Förening

Hsb Brf Sofieholm

Allmänt om föreningen

HSB Brf Sofieholm består av 573 lägenheter och 9 lokaler fördelade på Regissör- Dansör- och Aktrisgatan samt Lindeborgs butikscentrum. Husen färdigställdes 1972- 1973. I Lindeborgs butikscentrum finns bl.a. gym, ICA-butik och frisör. Föreningen innehar fastigheterna med tomträtt, senaste omförhandlingen skedde 31/12 2016. Det nya avtalet gäller tom 31/12 2026. HSB Brf Sofieholm har tillsammans med grannföreningarna HSB Brf Lindeborg och HSB Brf Henriksdal gemensam förvaltning med fastighetskontor på Orkestergatan 1.

HUSETS SKICK
Föreningen följer en underhållsplan.
Vatten- och avloppsstammar: Original, ingår i underhållsplanen (preliminärt 2022 för vattenstammar och 2040 för avloppsstammar) och spolas regelbundet.
Fönster: Omklädda med aluminium utvändigt. Renovering planeras enligt underhållsplanen till 2020-2021.
Fasad: Fasaden sågs över i samband med att balkongerna renoverades och glasades in 2004. Vindarna har tilläggsisolerats 2013.
Tak: Omlagt 2012 i låghusen. Taket på höghusen är omlagt sedan tidigare.
Belysning: Har bytts ut på gården, trapphusen samt i källaren.
Värmesystem: Värmecentralerna har renoverats och värmepumpar bytts ut 2012.
Spillvattenledningar: Spolade, klart hösten 2015.
Ventilation: Rensning av ventilationssystem, klart hösten 2015. Byte av frånluftsfläktar låghus, klart 2015-2016.
El: Gemensam el klart december 2017.
Hissar: Renovering planeras enligt underhållsplanen till 2018-2019.

ÖVRIGT
Det finns två tvättstugor i källaren med två tvättmaskiner och torktumlare i vardera i höghusen och en tvättstuga med två tvättmaskiner och torktumlare i låghusen. Två torkrum och ett mangelrum finns också. Barnvagnsrum finns att tillgå utan avgift. Miljöhus med sopsortering finns.

BOSTADSRÄTTSTILLÄGG
Föreningen har tecknat en gemensam försäkring som täcker medlemmarnas bostadsrättstillägg. Detta innebär att den enskilde bostadsrättsinnehavaren inte behöver ha detta tillägg till sin hemförsäkring.

AVGIFTER
Månadsavgiften höjdes med 2 % 2018-04-01. Enligt årsredovisningen är planen att höja avgiften lite varje år istället för en större höjning ett år.

TV/INTERNET
Kabel-tv via Sydantenn där basutbudet ingår i avgiften.
Föreningen har tecknat ett kollektivt bredbandsavtal med Telia (100/10), vilket ingår i avgiften. Möjlighet att uppgradera hastigheten finns mot en extra kostnad.

PARKERING
Från och med 2018-01-01 gäller nedan priser.
P-plats: 123 kr/mån. Kösystem tillämpas.
Garage: 311 kr/mån. Kösystem tillämpas.
MC-plats: 156 kr/mån. Kösystem tillämpas.
Cykelbox: Finns att hyra för 54 kr/mån. Kösystem tillämpas. Cykelrum finns också att hyra mot deposition.
Höjning av garage-, p-platser och cykelboxar sker varje år med ca 2 % enligt avtal.
Det finns 356 st garageplatser samt 154 st p-platser.

Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter