Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ahrenbergsgatan 12

Bulltofta Malmö

2 495 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Ahrenbergsgatan 12

Antal rum 3 rum
Boarea 73,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 01701
Våning 8 av 8, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 495 000 kr utgångspris
Avgift: 4 507 kr/mån I avgiften ingår värme, kallvatten, kabel-TV. Ett obligatorisk tillägg tillkommer för bredband om 161 kr/mån. Föreningen har IMD gällande både varmvatten och el. I hyran ingår en generalisering av varmvatten- & elåtgång. Detta mäts individuellt och korrigeras kvartalsvis.
Andel i föreningen: 2,84943%
Andel av årsavgift: 2,6451%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2019
Energideklaration
Utfärdad den 3 november 2020
Energiklass: C
Primärenergital: 63 kWh/m² och år

Hall

Vi välkomnas in i en luftig hall med förvaring i klädkammare till höger om hallen. Vi finner även ett litet städskåp till vänster i hallen.

Badrum

Till vänster in i hallen finner vi ett rymligt badrum utrustat med WC, tvättmaskin, torktumlare, duschhörna med vikbara väggar, spegelskåp, kommod och handdukstork. På väggarna har vi vitt kakel och golvet pryds av grå klinker.

Sovrum

Rakt in i hallen finner vi det rymliga sovrummet som rymmer plats för dubbelsäng. På golvet ligger ett laminat golv.

Sovrum

Här finner vi bostadens andra sovrum som idag används som en walk in closet men funkar utmärkt som ett mindre sovrum om så önskas.

Kök

Öppet och socialt kök med gott om förvaring i över- och underskåp. Påkostat kök med stilren touch. Köket är utrustat med kyl, frys, micro, ugn, induktionshäll, diskmaskin och fläkt. Från köket har vi även utgång till bostadens stora balkong där du kan förgylla många dagar.

Vardagsrum

Trevligt och mysigt vardagsrum i öppen planlösning mot köket vilket ger en inbjudande känsla till socialt umgänge. Stora fönsterpartier som dessutom ligger i olika väderstreck ger helt plötsligt ett härligt ljusinsläpp.

Modern hörnlägenhet högst upp i huset!

Nu ges tillfälle att bli ny ägare till denna fantastiska trerummare belägen högst upp i huset. Hörnlägenhet med flera fönsterpartier i vinkel. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum samt ett stort badrum med golvvärme med både tvättmaskin och torktumlare för extra komfort. Två bra sovrum och en fantastisk inglasad balkong där du kan förgylla många dagar!

Malmös östra delar tilltalar då man bor nära naturen och samtidigt har ett bekvämt avstånd in till city. Kommunikationerna är goda och det funkar utmärkt att ta cykeln, endast 15 minuters cykling till centrala delarna av Malmö. För barnen finns bra skolor och förskolor. Mataffärer finns på närliggande Toftanäs eller Bulltofta. Lyx är att ha Bulltofta rekreationsområde nära med omväxlande natur, ett rikt djur- och växtliv, härliga motions- och promenadsspår, utegym och minigolfbana som förgyller tillvaron.
Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Förening

Ahrenbergsgatan 12

Förening

Brf Skogsstigen 1

Allmänt om föreningen

Brf Skogsstigen 1
Bostadsrättsföreningen Skogsstigen 1 bildades 2017/2018 i samband med byggnation. Det finns 39 lägenheter i föreningen. Samtliga innehas med bostadsrätt. Föreningen äger sin mark. Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC.

Kommande renoveringar: Föreningen har inga planerade renoveringar.

Avgiftsförändring: Föreningen kommer inte att höja avgiften 2021.

Pantsättningsavgift: 476 kr/pant.
Överlåtelseavgift: 1190 kr, betalas av köpare.

Delat ägande: Föreningen tillåter delat ägande mellan förälder och barn.
Juridisk person: Föreningen godkänner inte juridisk person som medle

Tv och bredband

Kabel-TV: Föreningen har digital-TV via Comhem. Basutbudet ingår i avgiften.
Internet: Föreningen har tecknat gruppavtal med ComHem, grundutbudet är bredband Hastighet 100/100 Mbit/s (Lan) och telefoni Bas. Detta kostar 161 kr/månaden.

Parkering

Parkering:
Föreningen har 35 st platser reserverade i det närbelagda parkeringshuset. Dessa 35 stycken platser är garanterade föreningsmedlemmarna. Kostnaden för dessa platser är 700kr/mån. Det finns 3 st hcp på området. Sköts via Apcoa.

Övrigt

Gemensamhetsutrymmen:
Brf Skogsstigen 1 har del i gemensamhetsanläggning. I anläggningen ingår två miljöhus samt innergård med lekplats med sand , fördröjningsmagasin, VA-anläggning. Byggnaden är ansluten till ett UWS underjordsystem med avfallsarbete för matavfall och restavfall som är nedgrävd i mark. Föreningens andel i gemensamhetsanläggningen motsvarar 1/3. Det finns även Cykel-barnvangsförråd.

Övrigt: I föreningens försäkring ingår bostadsrättstillägg för samtliga lägenheter. Föreningen har IMD gällande både varmvatten och el. I hyran ingår en generalisering av varmvatten- & elåtgång. Detta mäts individuellt och korrigeras kvartalsvis.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter