Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ahrenbergsgatan 10

Bulltofta Malmö

2 195 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Ahrenbergsgatan 10

Antal rum 3 rum
Boarea 69,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 02004
Våning 1 av 8, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 2 195 000 kr
Avgift: 4 267 kr/mån inkl. värme, kallvatten, kabel-TV, bredband, IP telefoni samt bostadsrättstillägg. Individuell mätning för el och varmvatten tillämpas och medlemmen debiteras för den faktiska förbrukningen.
Andel i föreningen: 2,13043%
Andel av årsavgift: 2,50374%
Pantsatt Ja
Allmänt Säljaren disponerar i dagsläget över ett källarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2018-2019
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Krävs ej för denna byggnadstyp
Runt hörnet finner vi Bulltofta rekreationsområde där det erbjuds en rad olika aktiviteter för den sportige. Vi finner trevliga motions- och promenadspår för den som vill ta en uppfriskande powerwalk och det bjuds även på utegym, olika bollplaner, minigolfbana, tennisbana, discgolfbana och ett motionscenter. Här finns något som passar för alla. Vill man bara strosa runt i den lummiga miljön så går det utmärkt att göra det! Närheten finns också till både Stora Coop och Burger King.

Entré:

Vi välkomnas in i bostaden genom hallen där vi har goda förvaringsmöjligheter i garderober samt plats för avhängning av ytterplagg. Parkett på golv och vita väggar. Säkerhetsdörr.

Kök:

Stort Vedum-kök med god arbetsyta i öppen planlösning med vardagsrummet för socialt umgänge. Vita luckor med plats för förvaring i både över- och underskåp, stänkskydd i svart kakel, bänkskiva i mörk laminat och spotlights ovan arbetsyta. Köket är utrustat med vitvaror, integrerad diskmaskin, fullhöjd rostfri kyl och frys, inbyggd rostfri mikrovågsugn, induktionshäll, inbyggd rostfri ugn och fläkt. I köksdelen får större matsällskap om ca 6-8 personer plats. Parkett på golv och vita väggar. Spotlights i tak.

Vardagsrum:

I anslutning till köket finner vi det öppna vardagsrummet där vi får plats med stor soffa och annat möblemang. Parkett på golv och vita väggar.

Uteplats:

Den otroligt härliga uteplatsen når vi via kök/vardagsrum. Staketet gör att det blir mindre insyn och ger en mycket mysig känsla. Här får vi med enkelhet plats med loungemöblemang och kan njuta av solen!

Sovrum:

Stort sovrum med gott om plats till både dubbelsäng och förvaring. Parkett på golv och vita väggar.

Sovrum /Kontor:

Sovrum som idag används till kontor. Här ryms säng, förvaring eller skrivbord. Parkett på golv och vita väggar

Badrum:

Rymligt och stilrent badrum utrustat med badkar, WC, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, tvättmaskin och torktumlare med avlastningsyta. Extra förvaring finns också genom skåp över arbetsytan. Helkaklade vita väggar och grå klinker på golvet.

Välplanerad 3:a på markplan med en härlig uteplats på ett barnvänligt område!

Lägenheten är en kommande försäljning! Hör av dig till fastighetsmäklaren för mer information!

Välkommen till trevliga och naturnära Bulltofta och denna moderna trerummare med högt i tak och en härlig uteplats! Bostaden är ljus och välplanerad, stora fönsterpartier i två väderstreck och med närhet till den intilliggande parken. Genomgående fina parkettgolv, snyggt och stilrent kök samt goda förvaringsmöjligheter. Tvättmöjligheter finns i lägenheten för en enkel vardag och vi finner härliga sociala ytor med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här bor du i ett nytt hus och i en stabil förening med närhet till
En lägenhet att trivas i!

Förening

Ahrenbergsgatan 10

Förening

Brf Skogsstigen 2

Allmänt om föreningen

Brf Skogsstigen 2 bildades 2017 och registrerades hos Bolagsverket samma år. Inflyttning skedde med start under 2019. Tillhörande adresser i föreningen är Ahrenbergsgatan 10 och i föreningen finns 39 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Föreningen äger marken. Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC.

HUSETS SKICK
Huset byggdes 2018- 2019.

Inga större fastighetsunderhåll är planerade i dagsläget.

FÖRENINGENS EKONOMI
Inga avgiftsförändringar finns planerade i dagsläget.
I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, kabel-TV och bostadsrättstillägg. Individuell mätning av varmvatten debiteras enligt förbrukning och tillkommer utöver månadsavgiften.

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 183 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 473 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2020.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
I föreningen finns gårdsytor mellan husen med planteringar, gångytor, sittplatser och lekytor för små barn.
Det finns 2 miljöstationer, cykelparkering samt cykelförråd.

Ingen tvättstuga finns. Varje lägenhet har egen tvättmaskin.

EL
Föreningen har individuell el med separat mätning och medlemmarna debiteras utifrån faktisk förbrukning.

TV/INTERNET
Kabel-TV: Föreningen är ansluten till kabel-TV via Comhem. Basutbudet ingår i avgiften.
Internet: Föreningen är ansluten till bredband via Comhem. Bredbandet ligger som ett obligatoriskt tillägg till avgiften om 161 kr/månad.

PARKERING
Föreningen har 35 st platser reserverade i det närliggande parkeringshuset. Kostnaden för dessa parkeringsplatser är ca 700 kr/månad. Administrationen av uthyrningen hanteras genom Apcoa.

ÖVRIGT
Brf Skogsstigen 2 har del i gemensamhetsanläggning som innefattar miljöhus, sophantering och grönytor på framsidan samt de 7 parkeringsplatserna (uthyrda) bredvid Brf Skogsstigen 1 i öster som tillhör de tre föreningarna tillsammans.

Entreprenör är Midroc Construction AB.

För mer information besök gärna föreningens hemsida på www.brfskogsstigen2.se

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt säljaren. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen, liksom information rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Här bor vi granne med Bulltofta rekreationsområde som är en grön idyll för den som gillar att njuta av naturen och här hittar vi både fotbollsplaner, bangolf, basketplan, tennisbanor, upplysta motionsspår samt ett gym. Ett par minuter bort har vi både matbutik, bank, snabbmatsrestaurang samt ringvägen som nås enkelt för pendlaren.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter