Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Spolegatan 20C

Centrum Lund

3 395 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Spolegatan 20C

Antal rum 5 rum + Kök
Boarea 125,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 0034
Ekonomi Pris: 3 395 000 kr utgångspris
Avgift: 7 541 kr/mån inkl. värme, VA och kabel-tv
Driftskostnad 9 080 kr/år
varav
El: 7 080 kr
Försäkring: 2 000 kr
Kommentar Driftskostnaderna är individuella och kan variera beroende på avtal och förbrukning. Kostnaden för försäkring är en uppskattning.
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Andelstal: 12,63091

Till lägenheten hör två källarförråd.

Uppgift om vilken mätnorm som använts vid uppmätningen har ej gått att få fram.

Fördelningstalet är det tal som föreningen lämnat till mäklaren. Det framgår inte om fördelningstalet avser andel av kapital och/eller andel av årsavgift.

Kakelugnen saknar rökgångar och kan i dagsläget ej användas.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1905
Energideklaration
Utfärdad den 5 januari 2009
Energiprestanda: 188 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Skjutsstallen 5
På en av Lunds absolut bästa adresser välkomnar denna praktfulla etagelägenhet om 125 kvm. Här erbjuds ett boende med bl a väl tilltagna rum, helkaklade badrum, elegant kök och ett imponerande tornrum. Tidstypiska detaljer kombineras med nyare renoveringar och utgör en svårslagen kombination. Strålande läge nära Clemenstorget, affärer och Centralstationen i bostadsrättsförening som genomgått de stora renoveringarna. Tillfälle!

HALL
Vi kliver in genom ytterdörren och sätter fötterna på ljust klinkergolv. Direkt till höger finns goda avhängningsmöjligheter genom en väl tilltagen klädkammare.

VARDAGSRUM
Charmigt och ljust vardagsrum i öppen planlösning mot köket. Golvet pryds av parkett och väggarna är vitmålade. Den i hörnet placerade kakelugnen utgör en extra mysfaktor men är i dagsläget inte brukbar. Säljarna har inhämtat offert på vad det skulle kosta att göra den brukbar.

KÖK
Öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum gör våningen ljus och uppmanar till socialt umgänge. Köket är smakfullt renoverat med vita skåpsluckor, bänkskiva i ek och en elegant tegelvägg. Maskinell utrustning genom kyl/frys, ugn, spishäll, fläkt och diskmaskin. Barbordet mitt emot köksdelen erbjuder goda förvaringsmöjligheter och utgör en god arbetsyta. Matplatsen är placerad vid fönstret och erbjuder gott om plats för minst sex sittandes. På golvet ligger ljusgrått klinker.

SOVRUM 1 & TORNRUM
Bakom köket finner vi ett av lägenhetens tre sovrum. Här är väggarna nymålade i vitt och på golvet ligger ett brädgolv. Från rummet nås lägenhetens tornrum som verkligen är något extra! Tornrummet kan exempelvis användas som kontor eller sovrum då utrymmet är isolerat.

BADRUM 1
Helkaklat badrum i sandfärgade toner. Här finns handfat med kommod, handdukstork, wc, duschhörna och tvättmaskin.

ALLRUM ÖVRE PLAN
Genom den vitmålade trappan tar vi oss till lägenhetens andra plan och välkomnas där av ett rymligt allrum. Rummet används i dag främst som kontorsdel men skulle även fungera bra som tv-rum, kontor eller ett extra sovrum. Likt på första våningsplanet finner vi här en elegant tegelvägg som minst sagt utgör en rustik och elegant känsla. På golvet ligger ett massivt, vitlasserat furugolv.

SOVRUM 2
Det här sovrummet är det största och erbjuder gott om plats för så väl en stor dubbelsäng som för övrig möblering. En stor walk-in-closet ger plats för årstidernas alla kläder. Fönster mot innergården och vitmålade väggar gör rummet ljust och luftigt.

BADRUM
Helkaklat badrum med ljus klinker och blått kakel. Här finns wc, badkar, handfat med kommod och handdukstork.

SOVRUM 3
Mysigt och välplanerat sovrum med plats för säng och skrivbordsdel. Förvaring genom skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. Väggarna är vita med undantaget av en fondvägg med New York-motiv.
På en av Lunds bästa adresser erbjuds denna eleganta lägenhet om 125 kvm på två plan. Här finns bl a rymliga sovrum, stilfullt kök, helkaklade badrum och ett sällsynt tornrum. Varmt välkommen på visning!

Förening

Spolegatan 20C

Förening

Brf Skjutsstallen

Allmänt om föreningen

Brf Skjutsstallen är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1999 bestående av 12 st bostadsrätter med adress Spolegatan 20. Föreningens ekonomiska förvaltare är HSB. Föreningen sköter den tekniska förvaltningen själva.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns cykelrum i källaren och cykelparkering på gården. Föreningslokal finns att boka via styrelsen. Tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp finns på gården.

PARKERING
Det finns 7 p-platser tillsammans med Brf Vagnen. Separat kö tillämpas. Allmän parkering finns i området.

TV- OCH INTERNETANSLUTNING
Kabel-tv via Com Hem ingår i avgiften.
Bredband via Perspektiv bredband ingår i avgiften.

EKONOMI
Det finns inga beslutade avgiftsändringar per 2016-11-24. För mer information om föreningens ekonomi vänligen se senaste årsredovisningen på mohv.se.

BYGGNADENS SKICK
Vatten. och avloppsstammar: Byttes 1999
El: Renoverades 1999
Fasad: Renoverades 1999
Tak: Renoverades 1999
Fönster: Byttes 1999. Målades 2016.
Uppvärmning: Fjärrvärme
Tvättstuga: Renoverades 1999
Vindslägenheterna byggdes 1999
Ny port 2017
Nytt nyckelsystem och porttelefon 2017.

ÖVRIGT
Den som bor i lägenheten måste äga minst 10 %.

GEMENSAM EL
Föreningen har ett gemensamt elavtal för föreningens medlemmar. Kostnaden läggs schablonmässigt på månadsavgiften varje månad och avstämning görs årligen.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2016-11-24. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter