Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Parternas gränd 27

Fredslyckan Lund

1 695 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Parternas gränd 27

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 47,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 2743
Våning 4 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 695 000 kr utgångspris
Avgift: 3 862 kr/mån Inkl Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband.
Andel i föreningen: 1,5265%
Andel av årsavgift: 1,53%
Driftskostnad 3 996 kr/år
varav
El: 2 400 kr
Försäkring: 1 596 kr
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration
Utfärdad den 12 februari 2010
Energiprestanda: 167 kWh/m² (Atemp) och år
Med en perfekt placering i huset och en härlig utsikt välkomnas du till områdets bästa tvåa. Bostaden har ett stort badrum, balkong, en optimal planlösning och högt till tak.

Hall
Rymlig och funktionell hall som har goda avhängningsmöjligheter och plats till förvaring. Snyggt klinkergolv och ljusa väggar.

Badrum
Stort helkaklat badrum. Badrummet har en wc, handfat och dusch. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare.

Kök
Snyggt och stilrent kök med en granitbänkskiva, goda arbetsytor och plats till mycket förvaring. Rostfria vitvaror, Spis, ugn, vask och diskmaskin.

Vardagsrum
Luftigt vardagsrum med en härlig takhöjd tack vare bostadens välvda tak vilket är högre för de bostäder som ligger på våning 4 (högst upp). Plats för en större soffgrupp samt förvaring. Vardagsrummet har en öppen planlösning mot köket samt utgång till lägenhetens trivsamma balkong (eftermiddagssol). Fint parkettgolv och ljusa väggar.

Sovrum
Rymligt sovrum med plats för en större säng och förvaring. Ljusa väggar och parkettgolv.

Området
Fredslyckan ligger granne med Norra Fäladen och är ett väldigt lummigt och fint område med goda kommunikationer och nära till skola och dagis. Bostaden ligger med ett bra läge i området och har nära till S:t hans backar som är fint både på sommaren och vintern. Bostaden ligger även nära till ATL/Victoriastadions stora idrottsanläggning. På Fäladstorget (ca 2 min promenad bort) ligger flera affärer och matbutiker. Buss nummer 4 eller 2 går in till stan. Det finns även cykelvägar till universitetsområdet (ligger nära LTH och Ekonomicentrum) samt Lunds centrum.

OBS!
Säljaren betalar för närvarande 200 kr/mån för el som ett obligatoriskt påslag utöver månadsavgiften. Denna kostnad kan variera utifrån användning och framtida avtal.

Fantastisk takhöjd och perfekt planlösning!

Med en perfekt placering i huset och en härlig utsikt välkomnas du till områdets bästa tvåa. Bostaden har ett stort badrum, balkong, en optimal planlösning och högt till tak.

Förening

Parternas gränd 27

Förening

Brf Käranden 21-29

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Käranden 21-29 bildades 2011 efter att en tillbyggnad och totalrenovering skedde av två tidigare hyresfastigheter. Föreningen har 58 st lägenheter, samtliga upplåtna som bostadsrätter. Den ekonomiska förvaltningen sköts av BoNea.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Föreningen delar tillsammans med grannföreningen en berså som får nyttjas av medlemmarna.

HUSETS SKICK
Huset genomgick en totalrenovering i samband med att föreningen bildades 2011. I nuläget finns inga planer på att genomföra några större renoveringar.

PARKERING
Garageplats kostar 766 kr/mån.
Parkeringsplats kostar 359 kr/mån.
Det finns lediga p-platser per 2019-08-21. Köparen uppmanas att kontrollera detta med Jyma fastigheter, kontakta Jennie Bladh tel. 040-981260 eller jennie.bladh@jyma.se.

TV & BREDBAND
Kabel-tv via Com Hem. Basutbud ingår i avgiften.
Föreningen har tecknat ett gruppavtal för bredband med Com Hem. Det innebär att alla lägenheter har tillgång till bredband (50 Mbit/s), vilket ingår i månadsavgiften till föreningen.

ELAVTAL
Föreningen har tecknad ett gemensamt elavtal där kostnaden för el är en obligatorisk kostnad utöver månadsavgiften. Vid ägarbyte betalar den nya ägaren en fast summa. Denna summa avräknas sedan mot den faktiska förbrukningen. Den slutgiltiga kostnaden för el kan alltså bli högre eller lägre.

EKONOMI
Föreningen bedömer att det eventuellt kan finnas anledning med mindre höjningar i framtiden för att möta ökade amorteringskrav och den allmänna prisutveckling för drift och underhåll. Inga beslut är dock tagna kring detta i dagsläget. För mer info se föreningens hemsida eller läs senaste årsredovisning som är bifogat. www.brfkaranden2129.se. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift och en överlåtelseavgift i samband med överlåtelse av bostadsrätterna.

ÖVRIGT
Föreningen godkänner delat ägande där den som ska bo i lägenheten måste äga minst 10%.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2019-08-19. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter