Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Parternas Gränd 25

Fredslyckan Lund

1 550 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Parternas Gränd 25

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 47,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 2531
Våning 3 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 550 000 kr utgångspris
Avgift: 3 862 kr/mån inkl. värme, va, kabel-tv och bredband. Kostnad för el tillkommer
Andel i föreningen: 1,5265%
Andel av årsavgift: 1,53%
Tillträde 1/11 2019
Pantsatt Nej
Allmänt Säljaren disponerar ett förråd i separat byggnad vid husets framsida.

Uppgift om vilken mätnorm som användes vid uppmätningen har ej gått att få fram.

Byggnad

Byggnadsår 2011
Energideklaration
Utfärdad den 12 februari 2010
Energiklass: -
Energiprestanda: 167 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Käranden 7
På tredje våningen med stor balkong och fri utsikt presenteras denna ljusa och välplanerade gavellägenhet från 2011. Lägenheten är i toppskick där öppna ytor gör att varje kvadratmeter används. Stora fönster i två väderstreck släpper in rikligt med ljus över parkettgolv, vita väggar och fina materialval. Här erbjuds också gott om förvaring samt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Hiss från markplan finns via granntrappan. På Parternas Gränd bor Ni nära Fäladens köpcentrum med matbutik, LTH och med utmärkta bussförbindelser. Välkommen på visning!

ENTRÉ
Vi kliver in i denna ljusa tvårummare med öppna ytor och gott om förvaring. Direkt till höger finner vi hatthylla och därefter följer förvaring i form av två garderober och städskåp. Väggarna är vita och matchas med ljusgrått klinkergolv som leder oss vidare in i bostaden. Det är möjligt att ta hiss från granntrappan och gå på loftgången till trapphuset och in i lägenheten.

KÖK/VARDAGSRUM
Med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum blir detta ett stort och socialt utrymme att umgås i, med plats för både matplats och soffgrupp. Stora fönster i två väderstreck släpper in rikligt med ljus över parkettgolv och vita väggar. Läget på gaveln skapar en fri känsla med utsikt över grönska och tennisplan.

Vit köksinredning med gott om förvaring matchas med svart bänkskiva och stänkskydd av glas. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, ugn med keramikhäll och köksfläkt. Från detta rum nås stor balkong med sol från söder och öster med fri utsikt.

SOVRUM
Rymligt sovrum med gott om plats för säng och skrivbord. Tre garderober ger utmärkta förvaringslösningar. Ekparketten fortsätter från vardagsrummet in i sovrummet och binder samman dessa rum. Önskar man stänga till finns det en skjutdörr mellan rummen. Väggarna är vita även i detta rum.

BADRUM
Stort helkaklat badrum i ljusa toner med duschhörna, handfat med kommod, handdukstork och wc. I badrummet finns också tvättmaskin och torktumlare. Takdusch installerades 2018.

ÖVRIGT
Det obligatoriska tillägget för el är för närvarande 200 kr/mån som läggs på månadsavgiften. Kostnaden kan öka eller minska utifrån förbrukning. Nuvarande ägare har fått tillbaka pengar årligen då de förbrukat mindre el än beräknat (ca 750 kr vid senaste avläsningen).
Hissen nås via Parternas gränd 23.

Gaveltvåa i toppskick med stor balkong och öppen planlösning!

På tredje våningen med stor balkong och fri utsikt presenteras denna ljusa och välplanerade gavellägenhet från 2011. Lägenheten är i toppskick där öppna ytor gör att varje kvadratmeter används. Stora fönster i två väderstreck släpper in rikligt med ljus över parkettgolv, vita väggar och fina materialval. Här erbjuds också gott om förvaring samt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Hiss från markplan finns via granntrappan. På Parternas Gränd bor Ni nära Fäladens köpcentrum med matbutik, LTH och med utmärkta bussförbindelser. Välkommen på visning!

Förening

Parternas Gränd 25

Förening

Brf Käranden 21-29

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Käranden 21-29 bildades 2011 efter att en tillbyggnad och totalrenovering skedde av två tidigare hyresfastigheter. Föreningen har 58 st lägenheter, samtliga upplåtna som bostadsrätter. Den ekonomiska förvaltningen sköts av BoNea.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Föreningen delar tillsammans med grannföreningen en berså som får nyttjas av medlemmarna.

HUSETS SKICK
Huset genomgick en totalrenovering i samband med att föreningen bildades 2011. I nuläget finns inga planer på att genomföra några större renoveringar.

PARKERING
Garageplats kostar 766 kr/mån.
Parkeringsplats kostar 359 kr/mån.
Det finns lediga p-platser per 2019-08-21. Köparen uppmanas att kontrollera detta med Jyma fastigheter, kontakta Jennie Bladh tel. 040-981260 eller jennie.bladh@jyma.se.

TV & BREDBAND
Kabel-tv via Com Hem. Basutbud ingår i avgiften.
Föreningen har tecknat ett gruppavtal för bredband med Com Hem. Det innebär att alla lägenheter har tillgång till bredband (50 Mbit/s), vilket ingår i månadsavgiften till föreningen.

ELAVTAL
Föreningen har tecknad ett gemensamt elavtal där kostnaden för el är en obligatorisk kostnad utöver månadsavgiften. Vid ägarbyte betalar den nya ägaren en fast summa. Denna summa avräknas sedan mot den faktiska förbrukningen. Den slutgiltiga kostnaden för el kan alltså bli högre eller lägre.

EKONOMI
Föreningen bedömer att det eventuellt kan finnas anledning med mindre höjningar i framtiden för att möta ökade amorteringskrav och den allmänna prisutveckling för drift och underhåll. Inga beslut är dock tagna kring detta i dagsläget. För mer info se föreningens hemsida eller läs senaste årsredovisning som är bifogat. www.brfkaranden2129.se. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift och en överlåtelseavgift i samband med överlåtelse av bostadsrätterna.

ÖVRIGT
Föreningen godkänner delat ägande där den som ska bo i lägenheten måste äga minst 10%.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2019-08-19. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter