Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Finalgatan 13C

Arenaparken Lund

1 995 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Finalgatan 13C

Antal rum 0 rum
Boarea - kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 18
Ekonomi Pris: 1 995 000 kr utgångspris
Avgift: 0 kr/mån
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration Finns för närvarande inte

Förening

Finalgatan 13C

Förening

HSB Brf Pokalen

Allmänt om föreningen

HSB Brf Pokalen består av 42 st bostadsrätter med adress Finalgatan 11A-C och 13A-D. Det finns 4st 1 rok, 12 st 2 rok, 13 st 3 rok, 8 st 4 rok och 5 st 4-5 rok. Husen stod klara 2017. Ekonomisk förvaltning sköts av HSB.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns miljörum, övernattningslägenhet, cykelgarage och barnvagnsförråd. Dessa ingår i en samfällighet och delas med Brf Medaljen. Även en föreningslokal som går att hyra, 1000kr dygn , 500kr för 4 timmar.

PARKERING
I källaren finns 25 st garageplatser (varav en mc-plats) till en kostnad av ca 800 kr/mån. Det finns även en bilpool med Sunfleet. Parkeringen sköts av Qpark. Det är 5 st i kö per 2018-02-28.

BYGGNAD
Fasad: Målad betong/fibercementskivor.
Bjälklag: Betong.
Bärande väggar: Betong.
Tak: Papptak/sedum.
Fönster: Trä/aluminium.
Ventilation: Centralt FTX-aggregat.
Uppvärmning: Fjärrvärme.

VATTEN
Varmvatten mäts individuellt i varje lägenhet. Kostnaden för uppvärmningen av varmvattnet debiteras bostadsrättshavaren och ingår inte i månadsavgiften.

BREDBAND, TV OCH TELEFONI
Lägenheterna är utrustade med uttag i de flesta rum och du väljer själv vilken tjänst du vill ha i respektive uttag. Trådlös uppkoppling (WiFi) finns installerad i lägenheten. Bostadsrättsföreningen har gruppanslutningsavtal med Com Hem. Bredband via Com Hem, 100/100Mbit ingår i månadsavgiften. Tv via Com Hem Tivo-box med digitalt basutbud ingår i månadsavgiften.

EKONOMI
Det finns inga planerade avgiftsändringar per 2018-02-28. Ekonomisk plan finns i annonsen på MOHV.se.

ÖVRIGT
Föreningen godkänner delat ägande där den som ska bo i lägenheten måste äga minst 10%.

Mer info om föreningen finns på https://www.hsb.se/skane/brf/pokalen/.


Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2018-02-28. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Arenaparken är ett nytt aktivt område i södra Lund. Ända sedan det första spadtaget togs har området varit på tal som ett av Lunds nya spännande och City-nära områden. Arenaparkens bostadsområde erbjuder något för alla. Ta en kort promenad genom stadsparken och slå dig ner på ett av Lunds många fik och insup den riktiga Lunda-atmosfären. Eller varför inte ta del av de många sportaktiviteter som erbjuds i närheten såsom 24sevenFitness gym på Arenatorget 3 med medlemspriset från 199kr/månad och öppet dygnet runt. Högevalls badet är nära som också har Actic gym (10 minuters promenad) eller den nya parkourbanan på Arena-området. Även utegym och löparspår finns nära, för att inte nämna idrottsplatsen och ishallen som ligger alldeles i närheten. Dags att komma i form!

Närservice

Stor Lidl butik finns precis intill området. Även mindre livs och pizzeria finns i området.

Kommunikation

Är du cykelburen som så många andra Lundabor tar du dig enkelt upp till stan och Universitetsområdet och LTH. Om du lämnar cykeln i cykel-förrådet kan du promenera till stan på drygt 10 minuter. Föredrar du bussen finns hållplatsen "Lund Arenan" för stadsbuss med linjenummer 1 väldigt nära på avstånd. Här stannar och avgår även regionsbussar. Något mer söderut på Klostergården finns stadsbuss nr 6 men också en servicelinje som stannar vi pårop/vink. Allmänna avstånd med bil att känna till kan vara, 15 min Malmö, 15 min Eslöv, 30 min Landskrona, 40 min Helsingborg, 30 min Malmö Airport.

Parkering

Området består av en rad olika bostadsrättsföreningar och de flesta erbjuder garageplatser under husen. Gästparkeringar finns också.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering